Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Martin P
2010-01-10 20:35:12+01
príspevok od: wayne
mozno nie ;) pridam si do galerie fotku a budem tvrdit ze bola nejakym canonom aleboco :))
a mrco ti nato dojde cez exif a potom bude hanba

2010-01-10 20:42:49+01
tak ja dufam, ze novemu majitelovi posluzi aspon tak ako mne, najviac ma na nom stvalo, ze zakladny zoom s nerotujucim prednym clenom stoji tak 800 eur cca, to pri nikonackej kvalite setakov bol proste blud.. cesta bola bud tamron, alebo sigma, ale predsalen original je original.. mal som 6 objektivov a vsetkym sa predny clen okrem 50/1.4 tocil (aspon si tak pamatam, dufam ze neklamem velmi, tym najpouzivanejsim urcite) a o polarizaku som si mohol dat snivat, aj ked dal by sa natacat pri kazdej expozicii alebo pouzit hyperfokalnu vzdialenost, ale to ma vtedy nenapadlo ked som to zistil uz boli tie objektivy prec :) rozmyslal som ze vezmem canon ale tie male xxxD sa drzali horsie ako alfa... nadaval som ze mam velky a tazky fotak a budem mat este vacsi a tazsi :) ale nevadi asi sitym musim prejst aby som zistil ze mala krabica mi fakt staci :)
ked budes niekde pobliz LC, dam ti osahat moje nadobicko :o))) ab som ta presvedcil, ze i u C sa da najst cosi dobre...i preto mam to, co mam, lebo s gripom je to dostatocne velke aj ked nie najvacsie a bez gripu je to ideal na cestovanie do maleho puzdra...

wayne
2010-01-10 20:50:56+01
príspevok od:
ked budes niekde pobliz LC, dam ti osahat moje nadobicko :o))) ab som ta presvedcil, ze i u C sa da najst cosi dobre...i preto mam to, co mam, lebo s gripom je to dostatocne velke aj ked nie najvacsie a bez gripu je to ideal na cestovanie do maleho puzdra...
krstny ma 450D, kolega ma zas 40D, som si ich trochu osahaval, pravda bez gripu, a v LC budem zrejme okolo februara ked mame vsetci v rodine okrem brata narodky :) nikon mi sadol, ma fajn objektivy, jedine na co budem hundrat je asi vaha a kolko objektivovo chcem so sebou a vymyslat ako poviem manzelke ze chcem minut peniaze na dalsi objektiv - na to sa vsak hlada inspiracia v susednom vlakne :)))

diky za ponuku rad ju vyuzijem ;)

maTTo_corp
2010-01-10 20:56:01+01
tak ja dufam, ze novemu majitelovi posluzi aspon tak ako mne, najviac ma na nom stvalo, ze zakladny zoom s nerotujucim prednym clenom stoji tak 800 eur cca, to pri nikonackej kvalite setakov bol proste blud.. cesta bola bud tamron, alebo sigma, ale predsalen original je original.. mal som 6 objektivov a vsetkym sa predny clen okrem 50/1.4 tocil (aspon si tak pamatam, dufam ze neklamem velmi, tym najpouzivanejsim urcite) a o polarizaku som si mohol dat snivat, aj ked dal by sa natacat pri kazdej expozicii alebo pouzit hyperfokalnu vzdialenost, ale to ma vtedy nenapadlo ked som to zistil uz boli tie objektivy prec :) rozmyslal som ze vezmem canon ale tie male xxxD sa drzali horsie ako alfa... nadaval som ze mam velky a tazky fotak a budem mat este vacsi a tazsi :) ale nevadi asi sitym musim prejst aby som zistil ze mala krabica mi fakt staci :)
A ja práve naopak - chcem väčší :) aspoň grip musím dokúpiť ku svojej 450d....to je jedna z mála vecí čo mi vadí na nej....inak som spokojný :)

conan7
2010-01-10 21:04:12+01
príspevok od:
ale veď nechajte ho, nech si kúpi trápny nikon, ale wayne kúp si aj nejaké 3-4 gripy, keď sa ti začnú odlepovať ;) ;) ;)

conan7
2010-01-10 21:19:05+01
50D?

2010-01-10 21:51:39+01
príspevok od: maTTo_corp
A ja práve naopak - chcem väčší :) aspoň grip musím dokúpiť ku svojej 450d....to je jedna z mála vecí čo mi vadí na nej....inak som spokojný :)
ked budes chciet, zozeniem ti taky isty ako mam ja :o)

maTTo_corp
2010-01-10 22:02:26+01
príspevok od:
ked budes chciet, zozeniem ti taky isty ako mam ja :o)
Neoriginál čo? hau mač juro? spokojnosť? :) ja veľmi neoriginal nechcem, kamoš má ale ja sa trochu bojím toho...

2010-01-10 22:10:46+01
Neoriginál čo? hau mač juro? spokojnosť? :) ja veľmi neoriginal nechcem, kamoš má ale ja sa trochu bojím toho...
ano, vyskusal som na sebe, neskor zohnal dalsiemu cloveku odtialto, osobne som s nim velmi spokojny, Phottix nie je suvix...cenovo viac ako o tretinu menej...ale najlepsie by bolo, keby si si ho skusil...zase nic ti nebudem vnucovat, nie je to moj styl a ani zamer...pohoda, klidek, tabacek :o))

conan7
2010-01-10 22:11:44+01
http://www.paladix.cz/clanky/battery-pack-pro-canon-eos-40d-aneb-jako-vejce-vejci.html

a čoho sa bojíš? ča tam môže byť zlé?

conan7
2010-01-10 22:13:07+01
príspevok od:
ano, vyskusal som na sebe, neskor zohnal dalsiemu cloveku odtialto, osobne som s nim velmi spokojny, Phottix nie je suvix...cenovo viac ako o tretinu menej...ale najlepsie by bolo, keby si si ho skusil...zase nic ti nebudem vnucovat, nie je to moj styl a ani zamer...pohoda, klidek, tabacek :o))
neodpovedal si na otázku hómanidollár?
BG-2N?

bebel
2010-01-10 22:17:29+01
aha ich, svata trojka.. teda trojica .)

conan7
2010-01-10 22:20:21+01
príspevok od: bebel
aha ich, svata trojka.. teda trojica .)
čauko ľavá noha-voyeurka...si chystaj portfolio na stretko a neprovokuj tu užívateľov...

maTTo_corp
2010-01-10 22:20:23+01
príspevok od: conan7
http://www.paladix.cz/clanky/battery-pack-pro-canon-eos-40d-aneb-jako-vejce-vejci.html

a čoho sa bojíš? ča tam môže byť zlé?
Neviem ale isto by som nekúpil ako kamoš za 50€ z Čajny...niečo odíde a máš smolu...takže ak je zabezpečený servis som v pohode :)

maTTo_corp
2010-01-10 22:21:27+01
Aj ja sa chcem stretnúť :´(

conan7
2010-01-10 22:24:23+01
Neviem ale isto by som nekúpil ako kamoš za 50€ z Čajny...niečo odíde a máš smolu...takže ak je zabezpečený servis som v pohode :)
ja keď budem kupovať tak kúpim z inzerátu origoš za 80-90 €...alebo phottix a meike tiež budem zvažovať prečo nie, ale ked v tej cene zoženiem použitý originál tak berem to...
ale pred gripom je ešte zoznam dlhý...ale tento Granko nereaguje asi chce byť blokovaný...

conan7
2010-01-10 22:25:31+01
si bol u atiarta a chodíš skupinovo otravovať čestných obyvateľov KE. čo ešte chceš?

maTTo_corp
2010-01-10 22:28:53+01
si bol u atiarta a chodíš skupinovo otravovať čestných obyvateľov KE. čo ešte chceš?
Mám wishlist s nickmi ephoťákov kt. chcem stretnúť....ak ťa to poteší si tam aj ty :P...aj bebel a Granko......a ešte tak aspoň 10 mien...;)

conan7
2010-01-10 22:32:45+01
Mám wishlist s nickmi ephoťákov kt. chcem stretnúť....ak ťa to poteší si tam aj ty :P...aj bebel a Granko......a ešte tak aspoň 10 mien...;)
a koľko platíš, lebo ja teraz mám čas zavítam do KE :)

maTTo_corp
2010-01-10 22:34:50+01
a koľko platíš, lebo ja teraz mám čas zavítam do KE :)
:D nerád by som ťa demotivoval :DD

Strana 95 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()