Fórum » Návrhy a pripomienky

Ake povolanie vykonavate?

Lekso
Lekso 2009-10-18 17:37:39+02
Caute Ephotaci.Ti, ktori fotite amatersky, tak aku profesiu robite?

duroslav
2009-12-07 18:42:39+01
Na 5-kový sedan som náramne zvedavý. Lebo ten mutant v podobe 5 GT, je prosím pekne des. Dokonca by som povedal že sa doťahuje na Mercedes R.

pe3k
2009-12-07 18:48:16+01
príspevok od: duroslav
Na 5-kový sedan som náramne zvedavý. Lebo ten mutant v podobe 5 GT, je prosím pekne des. Dokonca by som povedal že sa doťahuje na Mercedes R.
nova 5-tka je uz predstavena.... tyzden do zadu asi... a je super... je to take nieco medzi 3-7 micku :)) ved aj tam patri... ale ja si myslim ze ak clovek rad jazdi rychloooo a vie jazdit tak naj je 335xd ale modelovy rok 2009.... toto je najkrajsie BMW :))))) M-paket a ruka hore... na druhej strane je to relativne male auto stiesnene pomery ale na ceste som frajer :))) alebo jeden cas som chcel mini COOPER S.. ale to ma preslo... a nova X3 bude super BMW teraz ma novy Xdrive ktory dal do X6, X1 a novej 7-micky... a bude v novej v X3... vie rozdelin Nm 80x20 na napravy:))) ale to by bolo na dlhu debatu... ja auta mmmmaaam raaaad :))))

pe3k
2009-12-07 18:51:24+01
príspevok od: 8martin5
kde na to kradnete?? :}} ja mam nexiu...:{{ ale kedysi {5 rokov dozadu} som mal golfa 4...
ja nekradnem a mam trocha aj stastie... do teraz som jazdil na novom passate.... bol poruchovy predal sa a kupila A4... ale majitel nie som... je to v rodinnej firme ale mame viac aut tak kazdy ma nejake to svoje na ktorom chodi :) BTW mame a nubiru hatbatch... ale to uz je traktor s tym po stavbe sa chodi :)

8martin5
2009-12-07 20:00:07+01
príspevok od: pe3k
ja nekradnem a mam trocha aj stastie... do teraz som jazdil na novom passate.... bol poruchovy predal sa a kupila A4... ale majitel nie som... je to v rodinnej firme ale mame viac aut tak kazdy ma nejake to svoje na ktorom chodi :) BTW mame a nubiru hatbatch... ale to uz je traktor s tym po stavbe sa chodi :)
bol to vtip a ty t vies. niekto je proste sikovny a ma aj stastie. mna nejako obchadza, ale som stale optimista a hlavne fanusik bmw. kazdy mame auto snov. u mna je to zatial 330Ci {E46}. vraj to ma uzasny motor, nehovoriac o jazdnych vlastnostiach... takze novy passat radsej nie? inak, su ich mraky, to auto je beznejsie, nez fabia...

pe3k
2009-12-07 20:48:15+01
bol to vtip a ty t vies. niekto je proste sikovny a ma aj stastie. mna nejako obchadza, ale som stale optimista a hlavne fanusik bmw. kazdy mame auto snov. u mna je to zatial 330Ci {E46}. vraj to ma uzasny motor, nehovoriac o jazdnych vlastnostiach... takze novy passat radsej nie? inak, su ich mraky, to auto je beznejsie, nez fabia...
tak tak... moje take auticko co by som rad mal je mini cooper JCW... a sen nieco ako nisan GT-R alebo lancer EVO :)

8martin5
2009-12-07 20:52:31+01
tak tak... moje take auticko co by som rad mal je mini cooper JCW... a sen nieco ako nisan GT-R alebo lancer EVO :)
ti japonci su uz ale extremy, asi by som mal aj respekt.... mini ma nikdy moc neoslovilo {aj ked ho tusim vlastni BMW}, Aston Martin... urcite, to je naadhera...

duroslav
2009-12-07 21:08:56+01
Keď chceš niečo originálne, čo takto Wiesmann?
Dávajú sa do toho motory BMW, takže by si svoju lásku k modrobielej vrtulke nemusel odložiť nabok.

pe3k
2009-12-07 21:10:39+01
heh ja som na trochu ine auta... na druhej strane oci by to lakalo.. ale ja som este mlady... ja sa musim vyblaznit a potom raz casom ked sa dozijem :))

duroslav
2009-12-07 21:17:10+01
heh ja som na trochu ine auta... na druhej strane oci by to lakalo.. ale ja som este mlady... ja sa musim vyblaznit a potom raz casom ked sa dozijem :))
Myslíš, že V10 s 507 koňmi nie je na vybláznenie?
Ak nevieš koľká bije, tak si prečítaj toto:

http://www.autorevue.cz/Zajimavosti/15-rychlych-supersportu-jak-jezdi-ve-skutecnosti/sc-161-sr-1-a-18302/default.aspx

Prikladám jedno foto z môjho archívu. S matným bielym lakom to vyzeralo neskutočne chrumkavo :-)

8martin5
2009-12-07 21:22:16+01
to by mi nesedelo k pleti...:} v tomto aute je iste lahsie cuvat, nez ist napred, cez tu dlhociznu prednu kapotu asi moc nie je vidiet....:}}}

pe3k
2009-12-07 21:45:49+01
ja viem co je wiesmann.... preto hovorim ze nic pre mna... je to take slusacke stylove frajerske auto... ja skor nieco drsnejsie:) ako som pisal evo GT-R a tak :)) na druhu stranu taka hracka nieco stoji a ja zatial nekradnem :)))) (len bratovi drobne) :))

Manny357
2009-12-07 22:09:49+01
Tusim tu zacina byt husto z tej automobilovej nalady.. :D AMD vs. Intel, Canon vs. Nikon, BMW vs. Audi... :)

Ja nfm podla mna neporovnavate spravne kategorie... Audi je Automobilka strednej triedy ktora berie koncernove motory od VW... maju ich sice lepsie vyladene -> kultura, spotreba, vykon... Ale BMW je luxusna a zaroven najspolahlivejsia nemecka automobilka :) Na drevo v ich interieri maju vlasnte sady, na kozu v ich individual maju vlastne chovy, rucne ich skladaju (individual)... aj ked vas asi niektorych nastvem tak aj tak je BMW level Up :)

8martin5
2009-12-07 22:12:21+01
tak tak, to je moj clovek, bmw a este Nikon..:}}

pe3k
2009-12-07 22:29:34+01
ja som fanda BMW ale to co si napisal nie je tak uplne pravda.... globalizacia- znizovanie ciem spajanie sa.... BMW+PSA.... a viem o x pripadoch BMW X6 najporuchovejsie auto historii BMW... a audi... AUDI je jednotkou vo VW a co audi vymysli potom pouziva vw... FSI-audi+bosch TFSI to iste a podobne zacarovany kruh ale audi si tu strasne zhodil... BTW spytaj sa servisakov skoda vw ze kde je audi :))) BTW2: banalny priklad vstreky passat-siemens, skrtiaca klapka siemens... audi ma vsetko bosch :)))

BMW mam rad ale s kvalitou nie su tam kde byvali.. to iste mercedes a asi uz vsetky znacky... masova vyroba auta boli auta do r 2004 teraz sa testuje na ludoch :D

IceDive1
2009-12-07 22:32:48+01
Nejako som si ten BMW luxus nevsimol v tom interiery. Jazdne vlastnosti fajne aj dizajn z vonku je OK ale interier je otras. Ale je to vec vkusu samozrejme.

Manny357
2009-12-07 22:44:20+01
nedavno som vymenil A6 za M3 a som spokojny, len raz som padol do Audi, nemozem povedat ze bola zla to urcite nie, nechcem zhadzovat... Ale BMW to je moje srdce... :) to uz je pre mna spica vo vsetkych smeroch :) preto obetujem vsetky peniaze do auta, nemam rodinu, deti, ale mam auto a fotoaparat :D U mna prevazuju jazdne vlastnosti, vykon, elegancia, spolocensky status :)

pe3k
2009-12-07 22:56:21+01
príspevok od: Manny357
nedavno som vymenil A6 za M3 a som spokojny, len raz som padol do Audi, nemozem povedat ze bola zla to urcite nie, nechcem zhadzovat... Ale BMW to je moje srdce... :) to uz je pre mna spica vo vsetkych smeroch :) preto obetujem vsetky peniaze do auta, nemam rodinu, deti, ale mam auto a fotoaparat :D U mna prevazuju jazdne vlastnosti, vykon, elegancia, spolocensky status :)
wwwwaaaa tak to ti teda zavidim :)))) M3 .. uffff a ktoru mas modelovu radu??? mohol by si ma raz zviest nie???? a M3 je zasa uplne inde.. tam sa riadis srdcom nie rozumom.. ale tak RS 4-ky by tiez nebola zla:)))

Manny357
2009-12-07 23:20:40+01
wwwwaaaa tak to ti teda zavidim :)))) M3 .. uffff a ktoru mas modelovu radu??? mohol by si ma raz zviest nie???? a M3 je zasa uplne inde.. tam sa riadis srdcom nie rozumom.. ale tak RS 4-ky by tiez nebola zla:)))
Nemas co zavidiet :) ked som kupil tak spotreba nesla pod 35 litrov :D
E92.. No to by aj stacilo aj tak sa citim blbo, nerad hovorim o takychto veciach, to je kazdeho sukromie a sam nemam rad chvastacky. Uz mi jedno auto ukradli a to uz viac nechcem zazit... parkoval som na zlom mieste...

pe3k
2009-12-07 23:23:44+01
tu ti nikto nic nezavidi ale dopraje:))) ja som rad ze mas take super auto:)) este k tomu E92;))) v tomto som sa este neviezol a rad by som sa nech zviest... a este tak zasoferovat:))) no nicto asi mas dobru pracu... :))) a 35 litrov tak to je uz dost... to si kazdy mesiac menil aj pneumatiky :))))

Manny357
2009-12-07 23:24:05+01
zas aby si si nemyslel ze som nejaky zbohatlik :D :D :D to auto ma dokaze velmi skrotit, prevadzkova rezia presahuje moje mesacne primy, priznam sa ze tu kupu som uz olutoval :(...

Strana 13 z 24
1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 23 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()