Fórum » Návrhy a pripomienky

Ake povolanie vykonavate?

Lekso
Lekso 2009-10-18 17:37:39+02
Caute Ephotaci.Ti, ktori fotite amatersky, tak aku profesiu robite?

Manny357
2009-12-07 23:26:50+01
príspevok od: pe3k
tu ti nikto nic nezavidi ale dopraje:))) ja som rad ze mas take super auto:)) este k tomu E92;))) v tomto som sa este neviezol a rad by som sa nech zviest... a este tak zasoferovat:))) no nicto asi mas dobru pracu... :))) a 35 litrov tak to je uz dost... to si kazdy mesiac menil aj pneumatiky :))))
zas aby si si nemyslel ze som nejaky zbohatlik :D :D :D to auto ma dokaze velmi skrotit, prevadzkova rezia presahuje moje mesacne primy, priznam sa ze tu kupu som uz olutoval :(...

a s tou dobrou pracou :D to sa neda povedat... uz som spominal co robim v tomto vlakne.. :D takze nic moc.. vravim ze to je strasne drahe.. druhy krat by som urcite nekupil...

pe3k
2009-12-07 23:29:16+01
príspevok od: Manny357
zas aby si si nemyslel ze som nejaky zbohatlik :D :D :D to auto ma dokaze velmi skrotit, prevadzkova rezia presahuje moje mesacne primy, priznam sa ze tu kupu som uz olutoval :(...
to uz by sme mali asi sukromne pisat :))) auto je to krasne.. pametam ked osm ho videl prvy krat... na dialnici cez slovinsko som obehoval takeho dedka v novucickej M3-ke co siel asi 120.. a hovoril som si to je kraaaaasaa:)) ked budem velky raz chcem aj ja nieco co bude mat cez 300 koni :D
BTW rezia... to je jedna z veci na co clovek musi mysliet... preto aj taka 335 xd Ci nie je zla :)) a este taka perlicka... kolko das tak mesacne na benzin.. nech nas tu pobavis :DDDD

pe3k
2009-12-07 23:30:06+01
je tu 9 stran nebudem to teraz hladat :P no napis to znova... opakovanie matka mudrosti :P

Strhak
2009-12-07 23:30:15+01
ja som fanda BMW ale to co si napisal nie je tak uplne pravda.... globalizacia- znizovanie ciem spajanie sa.... BMW+PSA.... a viem o x pripadoch BMW X6 najporuchovejsie auto historii BMW... a audi... AUDI je jednotkou vo VW a co audi vymysli potom pouziva vw... FSI-audi+bosch TFSI to iste a podobne zacarovany kruh ale audi si tu strasne zhodil... BTW spytaj sa servisakov skoda vw ze kde je audi :))) BTW2: banalny priklad vstreky passat-siemens, skrtiaca klapka siemens... audi ma vsetko bosch :)))

BMW mam rad ale s kvalitou nie su tam kde byvali.. to iste mercedes a asi uz vsetky znacky... masova vyroba auta boli auta do r 2004 teraz sa testuje na ludoch :D
neviem ako je to v autách s kvalitou ale firma Siemens vlastní Bosch a napríklad v bielej technike je Siemens tá exkluzívna značka kým Bosh sa považuje len za strednú vyššiu triedu. Ale ako som už písal do aut sa nevyznám ;-)

pe3k
2009-12-07 23:32:50+01
príspevok od: Strhak
neviem ako je to v autách s kvalitou ale firma Siemens vlastní Bosch a napríklad v bielej technike je Siemens tá exkluzívna značka kým Bosh sa považuje len za strednú vyššiu triedu. Ale ako som už písal do aut sa nevyznám ;-)
neviem kto koho vlastni ale ak by siemens vlastnil bosch car system tak by to bolo ironia jak svina :)))) ja auta mam rad asi ako fotaky :)) a mam par kamaratov co vlastnia servis aj autorizovany aj bosch car servis... a ked niekedy tak sedime a ja pocuvam tie ich stpry tak sa teda nasmejem :)) ale v autach plalti bosch znacka kvality.. siemens poruchy :D aspon co viem a mal som s tym aj sam skusenosti

Manny357
2009-12-07 23:35:39+01
je tu 9 stran nebudem to teraz hladat :P no napis to znova... opakovanie matka mudrosti :P
v skratke, PC systemy, od low end pre beznych uzivatelov po velke masiny :) a + zakazkove chladiace systemy pre high end overclock, ako aj bezne vodne/vzduchove chladnia. Nejaka robotika bokovka.. znie zaujimavo, zakaznikov malo, prakticky som teraz bez prace :D

a k tej spotrebe neviem, nikdy som nepocital a ani nechcem... dokazem s tym zajazdit aj za 10L/100km... takze to nie je take zle...

pe3k
2009-12-07 23:37:54+01
nooo znie to zaujimavo.... ale neva zacne novy rok a bude sa robit odznova :)))
tak teda si auticko uzvaj :))

Strhak
2009-12-07 23:38:01+01
neviem kto koho vlastni ale ak by siemens vlastnil bosch car system tak by to bolo ironia jak svina :)))) ja auta mam rad asi ako fotaky :)) a mam par kamaratov co vlastnia servis aj autorizovany aj bosch car servis... a ked niekedy tak sedime a ja pocuvam tie ich stpry tak sa teda nasmejem :)) ale v autach plalti bosch znacka kvality.. siemens poruchy :D aspon co viem a mal som s tym aj sam skusenosti
siemens je gigant akého na svete niet. Jeho záber pôsobnosti je od šrób až po atómové elektrárne. Nepoznám firmu s takým širokým poľom pôsobnosti. Ako som už poznamenal autá sú pre mňa španielska dedina no siemens sa vypracoval tam kde je dnes na základe kvality a v tom je legendárny.

IceDive1
2009-12-07 23:40:08+01
A ja som si myslel pravy opak. Ze prave Bosch je ta luxusnejsia varianta Siemensu aj ked sa mi zdaju byt zvycajne rovnake.

pe3k
2009-12-07 23:42:30+01
siemens je gigant akého na svete niet. Jeho záber pôsobnosti je od šrób až po atómové elektrárne. Nepoznám firmu s takým širokým poľom pôsobnosti. Ako som už poznamenal autá sú pre mňa španielska dedina no siemens sa vypracoval tam kde je dnes na základe kvality a v tom je legendárny.
vidis to:)) zasa som mudrejsi... a som siemens bral tak nejak nijak :))) tie fora cloveka aj nieco naucia :)))) na druhej strane ked robis vsetko nemozes robit vsetko dobre.. alebo aby si zarobil musi sa to niekde prejavit-kvalita.... ja len som raz menil skrtiacu klapku... na novom passate - debil auto... a ked mechanik rozobral tu klapku - siemens tak tam bolo plastove ozubene kolecko na ktorom sa logicky zlomil jeden zub a tak sa klapka zasekla a motorcek zhorel.... bosch ma to kolecko kovove :)) a mechanik mi na to povedal... a z coho by som zil ja.... umela zivotnost aut:)) a teraz som naucil nieco ja teba :DDD

Strhak
2009-12-07 23:47:13+01
príspevok od: IceDive1
A ja som si myslel pravy opak. Ze prave Bosch je ta luxusnejsia varianta Siemensu aj ked sa mi zdaju byt zvycajne rovnake.
nie nieje, napr. Bosch má práčku 1000 otáčkové a Siemens takú istú len s viacerými funkciami 1200, alebo stavaná rúra Bosch končí pri cene cca 2000€ a siemens má aj takú za 5000€. V kuchynskej technike je Siemens synonymom luxusu, je pravda že sa teraz tlačí aj do tích nižších tried kvôli predaju. Ešte dakedy keď som predával túto techniku nebol problém vyskladať kuchyňu od Siemensu aj za pol milióna alebo milión záležalo len od hrúbky peňaženky ktorú si mal pri sebe ;-)

IceDive1
2009-12-07 23:50:42+01
nie nieje, napr. Bosch má práčku 1000 otáčkové a Siemens takú istú len s viacerými funkciami 1200, alebo stavaná rúra Bosch končí pri cene cca 2000€ a siemens má aj takú za 5000€. V kuchynskej technike je Siemens synonymom luxusu, je pravda že sa teraz tlačí aj do tích nižších tried kvôli predaju. Ešte dakedy keď som predával túto techniku nebol problém vyskladať kuchyňu od Siemensu aj za pol milióna alebo milión záležalo len od hrúbky peňaženky ktorú si mal pri sebe ;-)
Toto je vec ktoru prave riesim takze dik za radu. Fakt som to mal v hlave nejako obratene.

Strhak
2009-12-07 23:55:03+01
vidis to:)) zasa som mudrejsi... a som siemens bral tak nejak nijak :))) tie fora cloveka aj nieco naucia :)))) na druhej strane ked robis vsetko nemozes robit vsetko dobre.. alebo aby si zarobil musi sa to niekde prejavit-kvalita.... ja len som raz menil skrtiacu klapku... na novom passate - debil auto... a ked mechanik rozobral tu klapku - siemens tak tam bolo plastove ozubene kolecko na ktorom sa logicky zlomil jeden zub a tak sa klapka zasekla a motorcek zhorel.... bosch ma to kolecko kovove :)) a mechanik mi na to povedal... a z coho by som zil ja.... umela zivotnost aut:)) a teraz som naucil nieco ja teba :DDD
môžeš len každý výrobca má svoje priority. V podaktorých veciach aj keď je za tím práve siemens nahá to pod značkou ako je napr Bosch lebo má už v tom segmente dobré meno. Je veľmi pravdepodobné že tie dva motorčeky robia v tej istej fabrike dakde v číne. Možno by si sa divil ale aj teraz keď sa doma okolo seba obzrieš tak dakde aj keď to možno nevidíš je produkt Siemens. V takmer v každej elektronike niečo od nich nájdeš v spínačoch v monitore na ktorý sa práve pozeráš, elektráreň ktorá poháňa tvoje PC je možno dodaná práve od siemensu alebo ak je to jadrová tak rusi ju od nich odkukali ;-))) Proste všade kde sa pozrieš je tá firma

pe3k
2009-12-07 23:59:49+01
môžeš len každý výrobca má svoje priority. V podaktorých veciach aj keď je za tím práve siemens nahá to pod značkou ako je napr Bosch lebo má už v tom segmente dobré meno. Je veľmi pravdepodobné že tie dva motorčeky robia v tej istej fabrike dakde v číne. Možno by si sa divil ale aj teraz keď sa doma okolo seba obzrieš tak dakde aj keď to možno nevidíš je produkt Siemens. V takmer v každej elektronike niečo od nich nájdeš v spínačoch v monitore na ktorý sa práve pozeráš, elektráreň ktorá poháňa tvoje PC je možno dodaná práve od siemensu alebo ak je to jadrová tak rusi ju od nich odkukali ;-))) Proste všade kde sa pozrieš je tá firma
s tym mas pravdu.... co rozoberies tam najdes niekde logo siemens :)) tak ci onak je to zamotany kruh a casom sa bude motat este viac......

ale srandovna tema :))) som zvedavy co sa tu este preberie :)))

co le lepsie plazma alebo LCD (myslim TV)

Strhak
2009-12-08 00:03:29+01
Toto je vec ktoru prave riesim takze dik za radu. Fakt som to mal v hlave nejako obratene.
vezmi si katalógi a porovnaj ceny, len moc potom nenariekaj. Ak riešiš kuchyňu vyhni sa u siemensu kolónke s názvu HB78P570, mal som tú česť a je to to najlepšie na trhu čo je momentálne dostať ;-)
len má to jeden háčik, ach tá cena

Strhak
2009-12-08 00:08:23+01
s tym mas pravdu.... co rozoberies tam najdes niekde logo siemens :)) tak ci onak je to zamotany kruh a casom sa bude motat este viac......

ale srandovna tema :))) som zvedavy co sa tu este preberie :)))

co le lepsie plazma alebo LCD (myslim TV)
dobrá otázka, vo firme sme sa týmto zaoberali a došli sme k jednému záveru a to klasická telka. Na slovensku pokiaľ nemáš domou potiahnutú optiku tak najlepší obraz budeš mať práve na klasickom televízory. Plazma je dobrá na šport ale nehodí sa na každodenné sledovanie napríklad seriálov a LCD je vhodnejšie na časté kukanie s dôvodu nižšej spotreby aj keď obraz je slabší ako pri plazme. Už vtedy sme čakali na oled technológiu ktorá by mala spojiť najlepšie s týchto dvoch technológii do kopy

IceDive1
2009-12-08 00:09:18+01
Kukol som a je to haluz. Na taku srandu ale moc miesta v novej kuchyni nemam. Bude musiet stacit normalna truba. Ty su taky kuchtik ze ta taka truba dokaze do varu dostat? :-)))

Strhak
2009-12-08 00:14:38+01
Kukol som a je to haluz. Na taku srandu ale moc miesta v novej kuchyni nemam. Bude musiet stacit normalna truba. Ty su taky kuchtik ze ta taka truba dokaze do varu dostat? :-)))
práve to že na ňu nepotrebuješ žiadne miesto. Namontuješ hu namiesto hornej police a už viacej neriešiš. Má to inak kvantum praktických vecí, napríklad keď ju otvoríš nehrozí ti popálenie a neunikne ti ani štipka tepla s nej. Vymakané je tam vyriešenie čistenie, žiadne handry proste nič, stlačíš jedno tlačítko v rúre sa na pár sekúnd spraví teplota tuším cez 3000 stupňov potom ju len otvoríš a zo spodnej keramickej dosky utrieš popol a je čistá ;-)))

IceDive1
2009-12-08 00:19:15+01
práve to že na ňu nepotrebuješ žiadne miesto. Namontuješ hu namiesto hornej police a už viacej neriešiš. Má to inak kvantum praktických vecí, napríklad keď ju otvoríš nehrozí ti popálenie a neunikne ti ani štipka tepla s nej. Vymakané je tam vyriešenie čistenie, žiadne handry proste nič, stlačíš jedno tlačítko v rúre sa na pár sekúnd spraví teplota tuším cez 3000 stupňov potom ju len otvoríš a zo spodnej keramickej dosky utrieš popol a je čistá ;-)))
To cistenie maju tusim aj ine typy ale jurcite to ma kopec vyhod. Ale bude stacit aj klasika. Za tu cenu si kupim radsej riadnu sprchovu hlavicu do sprchovacieho kuta. :-)

Strhak
2009-12-08 00:27:20+01
To cistenie maju tusim aj ine typy ale jurcite to ma kopec vyhod. Ale bude stacit aj klasika. Za tu cenu si kupim radsej riadnu sprchovu hlavicu do sprchovacieho kuta. :-)
alebo aj celí sprchový kút ;-))) hej majú ale nie tak účinný a je pomalší. Toto je za pár sekúnd a pri extrémnych teplotách. Keď sa ja pustím do kuchyne pôjdem touto cestou, šetrí to miesto je to neskutočne praktické, mal som možnosť ju vidieť a stojí to za to. Strašne sa mi páči to že v rúre je povedzme 250 stupňov ti ju otvoríš tak že výťah ti posunie spodok dole a kľudne pracuješ teplí vzduch ostáva hore a ti sa nepopáliš. No ak spravíš fatálnu chybu a vopcháš ruku hore do rúry skončíš s nepeknými popáleninami v nemocnici. Má to aj ešte jedno veľké plus a to to že je bezpečná pre deti, nemajú si tam ako ublížiť

Strana 14 z 24
1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 23 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()