Fórum » Návrhy a pripomienky

Ake povolanie vykonavate?

Lekso
Lekso 2009-10-18 17:37:39+02
Caute Ephotaci.Ti, ktori fotite amatersky, tak aku profesiu robite?

IceDive1
2009-12-08 17:58:56+01
Celkovo to auto na mna posobi ovela elegantnejsie ako medved E. Ale ako hovoris treba vidiet na zivo. Dost mozne ze presedlam do konkurencie. Este uvidime v cim sa ta vytasi. Celkom som zvedavy na A7. :-)

Manny357
2009-12-08 18:02:42+01
príspevok od: valec86
v nicom. podvozok, brzdy, prevodovky, motory, vsetko je rovnake. rozdiely su iba v dizajne,vyzore exkluzivnych motorov a poradovniku znaciek vid Audi-VW-seat-skoda. sam mam seat leon top sport TDI, dobre, rychle, lacne vozenie, ale nieje to bmw. nexel som to priznat no je to tak.
audi nema podvozky VW a tak isto nema riadiace jednotky od VW... Preto ten isty motor u VW a Audi ma ine vlastnosti, audi s 2.0 TDI ma dobru kulturu chodu mensiu spotrebua a vyssi vykon od Passata 2.0 TDI... Audi sice patri pod koncern ale urcite to nie je zhodne.. ostatne ako pises to iste ale Audi sa drzi hore.. potrebuju mat pokryte vacsie portfolio ako len stredna a nizsia trieda.. :)

Manny357
2009-12-08 18:07:40+01
btw ingolstat vyvija aj vlastne motory, napr bentley a Lambo(-nie ich mainstream traktory ale tie ´sportove´) maju motory vyvinute audinou :) podvozok quatro teda diferaky torsen, hladex .... vlastni audi nie VW :P preto passat ma len medzi napravami haldexu ale nema samosvorne diferaky pri 4x4.

BMW zase dava podvozky a motory z rady 3 do coopera...

2009-12-08 18:10:30+01
offtopic do offtopicu :o)
od povolania sa preslo cez kuchynske spotrebice a kulmy ku autam a tomu, kto co vyraba...co sa tu clovek nedozvie :o)

IceDive1
2009-12-08 18:11:35+01
v nicom. podvozok, brzdy, prevodovky, motory, vsetko je rovnake. rozdiely su iba v dizajne,vyzore exkluzivnych motorov a poradovniku znaciek vid Audi-VW-seat-skoda. sam mam seat leon top sport TDI, dobre, rychle, lacne vozenie, ale nieje to bmw. nexel som to priznat no je to tak.
Skor ma to zaujimalo z hladiska komfortu a jazdnych vlastnosti.

IceDive1
2009-12-08 18:14:23+01
tak vies treba si rozsirovat rozsah znalosti...nechce sa mi ale musim ist do obchodneho centra nakupovat...ako za trest

Manny357
2009-12-08 18:14:31+01
príspevok od: IceDive1
Skor ma to zaujimalo z hladiska komfortu a jazdnych vlastnosti.
na jazdne vlastnosti a komfort plati ten poradovnik. no1 audi, VW, Seat, skoda...

2009-12-08 18:16:12+01
tak vies treba si rozsirovat rozsah znalosti...nechce sa mi ale musim ist do obchodneho centra nakupovat...ako za trest
vsak nakupy su super :o) len nemozes minat svoje peniaze ale cudzie :o))

pe3k
2009-12-08 18:21:58+01
v com je rozdiel.. robis s autami tak by si mal vediet..... a nie pisat ze v nicom :DDD A4 passat.. tak na zaciatok... podvozok je uplne iny.. nova A4 vela toho spolocneho s passatom nema.. vsimni si len prednu napravu staci pozriet pod blatnik :) motor hoc na jednom aj druhem je 2,0 TDI motor ide upne inak a je poskladany z inych komponentov.. robis chiptunig tiez si si to mohol vsimnut.. priebeh vykonu je iny audi sa choda ako benzim plynuly narast vykonu a podobne... ine vstreky, a vela ineho:)) je to jeden koncern VW ale nie je to iste... BTW podla vas je aj porsche potom passat lebo teraz porsche vlastni vw:))) noo netuctoval by som to... pravda vsak je ze plati Audi-VW-seat-skoda .. niekto dava skodu pred seat :P a BMW je super ja som tu asi najvacsi fanusil ale vsetko ma svoje pre a proti... je zvas niekto majitel zadokolky a presedlal na nu z predneho nahonu??? ak ano tak vie o com hovorim :)

duroslav
2009-12-08 18:24:27+01
Celkovo to auto na mna posobi ovela elegantnejsie ako medved E. Ale ako hovoris treba vidiet na zivo. Dost mozne ze presedlam do konkurencie. Este uvidime v cim sa ta vytasi. Celkom som zvedavy na A7. :-)
Ja som prvé vizualizácie možnej podoby aktuálneho E-čka videl v nemeckom Auto Motor und Sport niekedy koncom 2005. Vtedy to malo kombináciu hranatých a oblých tvarov a pôsobilo to minimálne o triedu elegantnejšie než ten paškvil čo vznikol vo finále. Ale verzia kupé (nasledovník CLS) vyzerá o niečo lepšie.

pe3k
2009-12-08 18:26:59+01
príspevok od: duroslav
Ja som prvé vizualizácie možnej podoby aktuálneho E-čka videl v nemeckom Auto Motor und Sport niekedy koncom 2005. Vtedy to malo kombináciu hranatých a oblých tvarov a pôsobilo to minimálne o triedu elegantnejšie než ten paškvil čo vznikol vo finále. Ale verzia kupé (nasledovník CLS) vyzerá o niečo lepšie.
to jooooooooo biele kupatko je krasne :)))) k tomu avangart s AMG paketom :D

Manny357
2009-12-08 18:45:28+01
príspevok od: pe3k
to jooooooooo biele kupatko je krasne :)))) k tomu avangart s AMG paketom :D
Ten motor co si pise medved ze AMG tak to je normalny MB motor prevrtany na tenku stenu a je pretlakovany... nezajdes na tom 100 000 km bez pridretia alebo aspon vybuchania capov a vsetkych lozisk vobec... zato AMG co je v Pagani to je uz trosku solidnejsie spracovany motor...

pe3k
2009-12-08 18:49:04+01
príspevok od: Manny357
Ten motor co si pise medved ze AMG tak to je normalny MB motor prevrtany na tenku stenu a je pretlakovany... nezajdes na tom 100 000 km bez pridretia alebo aspon vybuchania capov a vsetkych lozisk vobec... zato AMG co je v Pagani to je uz trosku solidnejsie spracovany motor...
sme sa asi nepochopili... ja by som to kupatko zobral s 350 CDI vo vybave avangard... a k tomu len optick pack AMG :P ja nechem spotrebu 35litrov :DDD mne staci aj diesel co ma trocha vykonu:P

Manny357
2009-12-08 18:53:08+01
sme sa asi nepochopili... ja by som to kupatko zobral s 350 CDI vo vybave avangard... a k tomu len optick pack AMG :P ja nechem spotrebu 35litrov :DDD mne staci aj diesel co ma trocha vykonu:P
medved je na mna moc kazovy... ale taky diesel od BMW 3L R6! :D

pe3k
2009-12-08 18:58:03+01
medved je na mna moc kazovy... ale taky diesel od BMW 3L R6! :D
to som len reagoval na to E-cko... ako som vcera pisal 1-tka je u mna 335xd :))) motor roka neviem kolko krat :))) skoro vykonejsi nez jeho benzinovy brat 335i 10KW rozdiel

duroslav
2009-12-08 19:14:03+01
to som len reagoval na to E-cko... ako som vcera pisal 1-tka je u mna 335xd :))) motor roka neviem kolko krat :))) skoro vykonejsi nez jeho benzinovy brat 335i 10KW rozdiel
Čo máš stále s tým x? BMW čo nemá zadný náhon, to už ani BMW nie je :-)

valec86
2009-12-08 19:20:40+01
pe3k Ak myslis 3 liter bi turbo d. Velmi zaujimava hracka s zaujimavym vykonom, krutiakom na rozdavanie, skoda len vyssej spotreby, ale tak perpettum mobille nevyrobili zatial:). Je to skor motor na hranie ako na usporu. Tam je 330d/xd skor. Umna je dalsi vyber jasny:) bud 330d/335d alebo uvidime ci vyrobi subaru wrx diesel :) O tom porovnani audi a passat podla toho ktory motor porovnavame. kazdy motor sa montoval do kazdeho koncernoveho auta cize leon FR=octavia RS=audiS3=Vw Golf GTi TDi. Jasne ze nemozes porovnavat 2.0 TDI 140PS a 2.0 TDi 170PS. podvozky su rovnake/motory su rovnake/vsetko je rovnake. Cize to iste najdes vsade vinimky su len niektore creva su rovnake. sorry. Nikdy som nepovedal ze porche je vw :) myslim ze toto je na dlho :P

valec86
2009-12-08 19:31:21+01
audi nema podvozky VW a tak isto nema riadiace jednotky od VW... Preto ten isty motor u VW a Audi ma ine vlastnosti, audi s 2.0 TDI ma dobru kulturu chodu mensiu spotrebua a vyssi vykon od Passata 2.0 TDI... Audi sice patri pod koncern ale urcite to nie je zhodne.. ostatne ako pises to iste ale Audi sa drzi hore.. potrebuju mat pokryte vacsie portfolio ako len stredna a nizsia trieda.. :)
chlapci. 2.0 tdi su 3, 4 typy. jasne, ked budes porovnavat 2 TDI PD a 2 TDI CR bude to ine. treba porovnavat rovnake s rovnakym.

vw nema rovnake riadiace jednotky ako audi... vyberiem svojho svaba, vopcham ho do audi a pojde. a to mam seat:)

Manny357
2009-12-08 19:33:52+01
skus :)

Strhak
2009-12-08 20:13:13+01
príspevok od: duroslav
Ak myslíš pyrolytické čistenie, tak to už robí kde kto. Ale keď som nedávno kupoval kuchyňu do nového bytu, tak som si chcel kúpiť rúru ktorá to má, ale v kuchynskom štúdiu ma od toho odhovorili, lebo ževraj to nie je na ´denné´ používanie, v tom zmysle že sa to môže robiť iba raz za čas.
a práve v tom je rozdiel medzi touto a inou rúrou. Normálne to robia pri vyšších teplotách a trvá im to pomerne dlho, táto sa zahreje na pár sekúnd na cca 3000 stupňov aj je po čistení. Ani ja by som nebral rúru napr Whirpool alebo Gorenje s touto funkciou ale toto je úplne o inom

Strana 16 z 24
1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 23 24

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()