No lepšie by bolo keby si ich kupoval,čo? ;o) Ja pracujem v nemenovanej strojárskej firme ako CNC sústružník-programátor. Pán Boh zaplať aj za to málko :)
Veru, predavam nieco, na co nikdy mat nebudem. Ale to je nas tu takych asi viac. :-))
A mas pravdu - lepsie malo ako nic.
heh vw :))) mal som noveho passata a od vtedy som si povedal nikdy viac vw :))) teraz jazdim na novej A4 :) a dalekooo lepsie ako passat :)))
ja mam passat killera mondeo :-) tiez si nemozem stazovat. jasne, nie je to landcruiser v8, ani aston martin db9, ale mne totalne vyhovuje. a menej sa kradne ;-)
super kolega :))) netreba ti cloveka na vizosky??? :)))
zatial nie, vdaka. ale viem, kam sa mam ozvat. mame vo firme kopu softu, na com sa to robi a kedysi, ked som mal este kopu casu a nemusel robit big bossa, tak som ich robil velmi rad aj ja. to bol pre mna bohovsky relax. nieco ako teraz fotenie. ale dik aj tak.
ja mam passat killera mondeo :-) tiez si nemozem stazovat. jasne, nie je to landcruiser v8, ani aston martin db9, ale mne totalne vyhovuje. a menej sa kradne ;-)
mondeo je super auto ;) ja som mal mondeo pred passatom a tie jazdne vlastnosti mondea ... ja strasne rad soferujem... tak moje soferovanie aj tak vyzera ;)
mondeo je super auto ;) ja som mal mondeo pred passatom a tie jazdne vlastnosti mondea ... ja strasne rad soferujem... tak moje soferovanie aj tak vyzera ;)
Jeden môj kamarát má Mondeo, vo verzii Titanium, ale keď ma niekam vezie ja sa v tom aute necítim moc dobre. Niečo tomu chýba.
Jeden môj kamarát má Mondeo, vo verzii Titanium, ale keď ma niekam vezie ja sa v tom aute necítim moc dobre. Niečo tomu chýba.
zalezi aky rocnik ma ci ma ten posledny model alebo aky?? ja som mal predchadzajucu generaciu... a parada... ked ti nieco chyba.. sadni si za volant a potom uz prehliadnes vsetky nedostatky.. jazdne vlastnosti su... 3-jkove BMW a potom ide mondeo.. mozno audi A4 C-ecko passat a tak dalej :))
Ake povolanie vykonavate?
A mas pravdu - lepsie malo ako nic.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie