Beriem tento portál,ako komunitu inteligentných ľudí.Prečo informácie v profile sú veľmi často bez akejkoľvek informačnej hornoty.Viem,foto povie najviac.Dodávam,že informáca o autorovi pomôže pochopiť mnohé okolnosti okolo fotográfie/začiatošník,technika,záujmy ect/.Dve pismena,muž,Bratislava je nulová informáia - ako napr.autor fotografie,ktorá ašpiruje na foto dňa(nepálska žena)..Prečo???
Ja nepotrebujem ani nik. Pozeram si fotografie a ak si autor praje sukromie, respektujem ho. Nie som fanusik Superstar alebo tretotriednej hlasatelky, aby som musel vediet, akej farby ma steny v kupelni.
Sú portály,kde diskusný príspevok uverejnia iba prispievateľom,ktorá sú identifikovateľní.
toto je jediny portal kde som prihlaseny a nikde inde som ani nebol a ani dufam nebudem
ale aj ked som anonymny tak zachovavam pravidla slusneho spravania a nerobim tu neporiadok
nespravam sa ako niektori cudzinci v Ba kde ich nikto nepozna hoci doma kde je ich identita znama mozno ani nepipnu a dodrzuju uzkostlivo vsetky zakony
To netvrdím.Ale pomôže mi lepšie pochopiť mnohé súvislosti...Alebo Ty si veštec?
Mnoho ludí ma kontaktovalo cez súkromnú poštu a vymenili sme si mail....
nie je problém....verejne radšej nie.....mám zlú skúsenosť...:(((
čo to sme na seba poprezrádzali aj tu
No Viliam, myslím, že sa trochu mýliš s tou inteligentnou komunitou - každá komunita, kam je voľný prístup sa stane po krátkom čase a pri určitom počte účastníkov priemernou vzorkou ´človečenstva´, pretože to je štatisticky tak. Samozrejme sa nikoho tým nechcem dotknúť, mne to tiež polichotilo, že som inteligentný :-)))
fotografik, ako by sa zmenil tvoj pohlad na fotografiu, keby jej autor mal vyplneny profil?
podla mna je to uplne irelevantne. a ja samozrejme, ze ludia si chrania sukromie.
to uz si tam mozme podla teba supnu CVcko :)
a opat plati, kto chce - vyplni, kto nechce - nevyplni. nie je o nic lepsim ani horsim clovekom, a hlavne jeho fotgafia bude stale jeho, a nas pohlad na nu stale nas, nezmeni sa.
slubil som si, ze budem abstinovat, tomuto hovorim ´slaba chvilka´ :o)
profil som vyplnil cely, chcel som dat viac info, no nezmestilo sa :o) cislo uctu, kde prijimam milodary s vela nulami, moje miery, aby mali baby co obdivovat alebo niekto mi robil konfekciu na mieru, no ziadne take kolonky tam neboli :o))
ale k veci, fotka zaujme aj bez autora, obcas vdaka niekomu ;) pozriem galeriu, co som doteraz nerobil a nezazaujima ma autor..ine to je, ked na fore s niekym clovek pise a nevie, kto to je...ale to uz je o hruskach, jablka som napisal :o)
Presne ako si napísal. Tiež som verejne poprezrádzal...možno až moc...a nemusel. Musí To ostatným stačiť... Kto chce , cestu si nájde.... Tá kravka ku mne predsa pasuje, či nie? :))
Nechcel som témou ´Profil´nikoho provokovať.Pracujem s ľuďmi a mám o nich mnoho rôznych aj veľmi chulostivých informácii,ktoré využijem pre ich vlastný úžitok.Moja profesia mi zakazuje narabať s informáciami nezodpovedne.Nechcem tu rozoberať lekárske tajomstvo,ale táto profesia ma naučila informácie vyhodnocovať na jednej strane a na strane druhej stáť si za svojimi výrokmi neanonymne.Včetko,čo urobím,alebo poviem má komkrétneho autora,krorý má na pracovnom odeve menovku,portrét,funkciu a príslušnosť k zdrav.zariadeniu.Neuráža ma to.Považujem to za užitočné pre pacienta.Z rovnakou zodpovednosťou píšem aj svoje komentáre k fotkám a názorom,ktoré uverejním na tomto portáli.Informácie,ako meno,priezvisko,bydlisko,záujmi,vzťah k fotorafii,informácia o používanej fototechnike nepovažujem za chúlostive,zneužiteľné...Autorov s takými informácimi v profile si vážim.Stano Stratený o svom profile napísane,že berie vážne iba kritiku toho´ kto má uvedené meno a reálnu foto v profile´.Plne s nim súhlasím.
Ahoj Vilo. Dúfam, že si môj príspevok nebral ako útok na svoju ,,Tému“ . Ja Ti tvoj názor neberiem a chápem, ale Ty prosím neber a pochop náš : môj je totožný s Martin P., Javelin, Bebel....Myslím, že si si vybral veľmi zlý príklad – autora dnešnej a včerajšej snímky dňa – v niku nemá dokopy nič – ale má tam napísanú svoju osobnú stránku- kde je všetko, adresa, telefón .....meno- hodím do googlu a viem o ňom viac. Teraz je nás tu napríklad online 80 – ale práve nás číta 550 – samozrejme , že sa ľudia pohybujú po rôznych zákutiach ephota – ale sú to – a to Ti garantujem -tisíce ľudí denne. Ja sa za svoje názory a komentáre nehanbím – stojím si za nimi, Ale nepotrebujem aby si stovky ľudí denne –možno práve o mne zisťovalo nejaké informácie. Jednoducho si to neželám. Fotku v niku nemám – dôvod? Niekoľko krát v živote sa mi už stalo , keď mi dobrý kamarát povedal: Koma – čo som Ti spravil, čo Ti je – tváriš sa tak nahnevano, otráveno. Jednoducho mám asi taký výraz tváre- a nechcem otravovať.:)) Mne sa naopak páči tá rôznorodosť a nápaditosť obrázkov v niku. Chcem si nájsť komenty Mrca? Šup potočím kolečkom myšou po komentároch , zbadám niečo modré a mám ho, Pampúch, Javelin, Strhak........+ premiešané s Vašimi reálnymi fotkami –človeku sa veľmi ľahko orientuje. Ak má niekto na ,,mňa chuť“ má možnosť o ktorej písal Javelin a ja sám si zhodnotím , usúdim či mu dôverujem a poskytnem o sebe aj niečo viac. Máme však jeden veľmi rozdielny názor. Ja si vážim AJ TÝCH autorov , ktorí tieto informácie o ktorých Ty píšeš, vo svojom profile už z rôznych im osobných dôvodov nemajú. Pokiaľ sa tu ,,správajú“ – normálne, tolerantne, aj kriticky- v rámci slušných jazykových výrazov,...ICH viem pochopiť, aj keď budú mať len jeden veľký otáznik v Niku.
Ahoj Vilo. Dúfam, že si môj príspevok nebral ako útok na svoju ,,Tému“ . Ja Ti tvoj názor neberiem a chápem, ale Ty prosím neber a pochop náš : môj je totožný s Martin P., Javelin, Bebel....Myslím, že si si vybral veľmi zlý príklad – autora dnešnej a včerajšej snímky dňa – v niku nemá dokopy nič – ale má tam napísanú svoju osobnú stránku- kde je všetko, adresa, telefón .....meno- hodím do googlu a viem o ňom viac. Teraz je nás tu napríklad online 80 – ale práve nás číta 550 – samozrejme , že sa ľudia pohybujú po rôznych zákutiach ephota – ale sú to – a to Ti garantujem -tisíce ľudí denne. Ja sa za svoje názory a komentáre nehanbím – stojím si za nimi, Ale nepotrebujem aby si stovky ľudí denne –možno práve o mne zisťovalo nejaké informácie. Jednoducho si to neželám. Fotku v niku nemám – dôvod? Niekoľko krát v živote sa mi už stalo , keď mi dobrý kamarát povedal: Koma – čo som Ti spravil, čo Ti je – tváriš sa tak nahnevano, otráveno. Jednoducho mám asi taký výraz tváre- a nechcem otravovať.:)) Mne sa naopak páči tá rôznorodosť a nápaditosť obrázkov v niku. Chcem si nájsť komenty Mrca? Šup potočím kolečkom myšou po komentároch , zbadám niečo modré a mám ho, Pampúch, Javelin, Strhak........+ premiešané s Vašimi reálnymi fotkami –človeku sa veľmi ľahko orientuje. Ak má niekto na ,,mňa chuť“ má možnosť o ktorej písal Javelin a ja sám si zhodnotím , usúdim či mu dôverujem a poskytnem o sebe aj niečo viac. Máme však jeden veľmi rozdielny názor. Ja si vážim AJ TÝCH autorov , ktorí tieto informácie o ktorých Ty píšeš, vo svojom profile už z rôznych im osobných dôvodov nemajú. Pokiaľ sa tu ,,správajú“ – normálne, tolerantne, aj kriticky- v rámci slušných jazykových výrazov,...ICH viem pochopiť, aj keď budú mať len jeden veľký otáznik v Niku.
fu som sa celý jak sa povie zapotil kým som to prečítal a neviem či by som to lepšie napísal
po ulici tiež nechodíš s igelitkou na hlave a ak sa správaš slušne, nikoho neurážaš, nemáš sa za čo hanbiť.
ale aj ked som anonymny tak zachovavam pravidla slusneho spravania a nerobim tu neporiadok
nespravam sa ako niektori cudzinci v Ba kde ich nikto nepozna hoci doma kde je ich identita znama mozno ani nepipnu a dodrzuju uzkostlivo vsetky zakony
nie je problém....verejne radšej nie.....mám zlú skúsenosť...:(((
čo to sme na seba poprezrádzali aj tu
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3154&action2=showComment&commentId=56643&page=2#comments56643
podla mna je to uplne irelevantne. a ja samozrejme, ze ludia si chrania sukromie.
to uz si tam mozme podla teba supnu CVcko :)
a opat plati, kto chce - vyplni, kto nechce - nevyplni. nie je o nic lepsim ani horsim clovekom, a hlavne jeho fotgafia bude stale jeho, a nas pohlad na nu stale nas, nezmeni sa.
故其疾如風
其徐如林
侵掠如火
不動如山
pre tych co (nahodou) nemaju nainstalovanu japonsku znakovu sadu foneticky prepis :
Haya ki koto kaze no gotoku.
Shizu kanaru koto hayashi no gotoku.
Shinryaku suru koto hi no gotoku.
Ugokazaru koto yama no gotoku.
profil som vyplnil cely, chcel som dat viac info, no nezmestilo sa :o) cislo uctu, kde prijimam milodary s vela nulami, moje miery, aby mali baby co obdivovat alebo niekto mi robil konfekciu na mieru, no ziadne take kolonky tam neboli :o))
ale k veci, fotka zaujme aj bez autora, obcas vdaka niekomu ;) pozriem galeriu, co som doteraz nerobil a nezazaujima ma autor..ine to je, ked na fore s niekym clovek pise a nevie, kto to je...ale to uz je o hruskach, jablka som napisal :o)
http://www.inet.sk/clanok/8135/ministerstvo-vnutra-navrhuje-zakazat-pouzivanie-anonymizerov-a-uchovavat-udaje-pouzivatelov-verejnych-internetovych-for.html
to je fór alebo zly sen?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3091&page=4&reply=yes&replyId=55128#commentform
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa