Fórum » Návrhy a pripomienky

fotografik
fotografik 2009-10-27 19:38:38+01
Beriem tento portál,ako komunitu inteligentných ľudí.Prečo informácie v profile sú veľmi často bez akejkoľvek informačnej hornoty.Viem,foto povie najviac.Dodávam,že informáca o autorovi pomôže pochopiť mnohé okolnosti okolo fotográfie/začiatošník,technika,záujmy ect/.Dve pismena,muž,Bratislava je nulová informáia - ako napr.autor fotografie,ktorá ašpiruje na foto dňa(nepálska žena)..Prečo???

2009-10-29 16:25:41+01
príspevok od: fotografik
Priatelia,uznávam vaše výhrady,ale uznajte aj vy,že zopár vecných informácii nikomu neublíži:)
mas moznost vytvorit vlastny portal, kde bude nutnost registracie realnym menom a priezviskom.
tu to podmienka nie je, tak sa to nauc akceptovat.

maTTo_corp
2009-10-29 16:25:52+01
príspevok od: fotografik
Priatelia,uznávam vaše výhrady,ale uznajte aj vy,že zopár vecných informácii nikomu neublíži:)
....prosím neber to, že rýpem....nemám chuť sa nasilu hádať ani nič podobné...určite sú niekedy tie informácie o ľuďoch zaujímavé a potom sa s nimi človeku aj lepšie komunikuje keď vie o nich čo to...ale ako aj javelin písal....dá sa to riešiť súkromnou korešpondenciou pretože mnoho ľudí má nepríjemné skúsenosti....ale nie som si osobne istý ako často môžu pomôcť informácie v profile k pochopeniu konkrétnej fotografie....neber to fakt nijak zle, je to fajn vedieť aké povolanie robíš, ale s fotkami to má pranič spoločné...väčšinou sa človek dozvie viac z popisu fotky ako z profilu....kto si popis pri fotke nevyplní (alebo aj profil) ide sám proti sebe pretože fotka bez príbehu napísaného v profile niekedy nemusí povedať nič...alebo veľmi málo....názov a popis to istia...ale niekedy nepomôže ani to..:)))

druhá vec je....čo sú vecné informácie? ...ako hovorím, často nemajú informácie o tom ktorom človeku veľa spoločného s jeho tvorbou...avšak z fotiek a popisov pod nimi sa môžem niekedy o autorovi dozvedieť celkom dosť...

...môj záver...ak chceš fotku pochopiť alebo sa o nej dozvedieť niečo viac, dá sa to...ide už len o to ako veľmi chceš a niekedy možno ani nie je potrebné písať ss alebo pozerať profil....fotky sú príbehy :)) a keď ich je viac môžu na seba naväzovať....a podozvedáš sa všeličo aj o autorovi, ktorý má v profile info o sebe ale samozrejme nie celú biografiu....:)

maTTo_corp
2009-10-29 16:27:11+01
príspevok od: maTTo_corp
....prosím neber to, že rýpem....nemám chuť sa nasilu hádať ani nič podobné...určite sú niekedy tie informácie o ľuďoch zaujímavé a potom sa s nimi človeku aj lepšie komunikuje keď vie o nich čo to...ale ako aj javelin písal....dá sa to riešiť súkromnou korešpondenciou pretože mnoho ľudí má nepríjemné skúsenosti....ale nie som si osobne istý ako často môžu pomôcť informácie v profile k pochopeniu konkrétnej fotografie....neber to fakt nijak zle, je to fajn vedieť aké povolanie robíš, ale s fotkami to má pranič spoločné...väčšinou sa človek dozvie viac z popisu fotky ako z profilu....kto si popis pri fotke nevyplní (alebo aj profil) ide sám proti sebe pretože fotka bez príbehu napísaného v profile niekedy nemusí povedať nič...alebo veľmi málo....názov a popis to istia...ale niekedy nepomôže ani to..:)))

druhá vec je....čo sú vecné informácie? ...ako hovorím, často nemajú informácie o tom ktorom človeku veľa spoločného s jeho tvorbou...avšak z fotiek a popisov pod nimi sa môžem niekedy o autorovi dozvedieť celkom dosť...

...môj záver...ak chceš fotku pochopiť alebo sa o nej dozvedieť niečo viac, dá sa to...ide už len o to ako veľmi chceš a niekedy možno ani nie je potrebné písať ss alebo pozerať profil....fotky sú príbehy :)) a keď ich je viac môžu na seba naväzovať....a podozvedáš sa všeličo aj o autorovi, ktorý má v profile info o sebe ale samozrejme nie celú biografiu....:)
....oprava....*bez príbehu napísaného v popise...

fotografik
2009-10-29 16:41:22+01
Mám na tomto portáli mnoho priateľov...Zlé skúsenosti nemám,napriek tomu,že mnohí sa na mňa obratili v odborných veciach(poradiť,vybaviť odborné vyšetrenie na špecializovanom pracovisku a pritom ich poznám iba virtuálne)dokonca mám pacientou z toho portálu,ktorý prišli na vyšetrenie ku mne - z mesta vzdialeného cca 300km od Svidníka a ja mám radosť z toho,že som pre nich čosi urobil.Nezneužili ma,ani ja ich.Body si nedávame,pretože každy sa venuje inému zánru...

Koma
ocenenie redakciou 2009-10-29 21:14:51+01
....oprava....*bez príbehu napísaného v popise...
Už som si to celé prečítal asi tretí krát...páči sa mi, ako si svoje slová vyskladal....štýl a tón hlasu, ktorý si pri tom použil ;)

maTTo_corp
2009-10-29 22:32:51+01
príspevok od: Koma
Už som si to celé prečítal asi tretí krát...páči sa mi, ako si svoje slová vyskladal....štýl a tón hlasu, ktorý si pri tom použil ;)
Rovno povedz, že až na 3tí krát si sa z toho vysomáril ;)))))

Koma
ocenenie redakciou 2009-10-29 22:42:22+01
Rovno povedz, že až na 3tí krát si sa z toho vysomáril ;)))))
nechcel som to povedať tak na rovinu ;) , ale hlbokozmysluplné texty si vyžadujú viacnásobné čítanie :)) Ozaj do: Iné hobby ako foto - som si dal ,,foto´ :))

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()