Dovolím si odpovedať ako bývalí uživatel C5d mark II a terajší N D700. Canon : výborná obrazová kvalita , pomalý AF a nie celkom spokojnosť z kvalitou L-kových skiel spoločnosti Canon ! Nikon : výborná obraz. kvalita , rýchlosť s Bg nad očakávanie , celkovo pomer cena-úžitková hodnota podľa mňa robí z Nikonu ďaleko univerzálnejši fotoaparát ! A to som nespomenul kvalitu skiel Nikorru ! U mňa jednoznačná spokojnosť svrozhodnutím konvertovať na Nikon !:)
Ta otazka je akosi divna. kupovat prvu zrkadlovku za 2.500,- {telo} ... neviem, ci bude naozaj prva, ale z otazky to tak citit. D700 som iba raz drzal v ruke, telo. Nie je to ziadny prcek. Ma kilo, bez skla, je profi Full Frame, ... Ale co, ja chudobny, s mojou D5000, asi tu nemam co komentovat....
Nikon zaraduje D700,D3,D3s,D3x do profi triedy -Chápeš?-
Nie ja sa do fotakov nevyznam. Hlavne ked som pisal, ze EOS je skor stredna trieda, nez profi. Z toho mi vyplyva, ze som D700 zaradil do vyssej triedy. Chapes?
Nie ja sa do fotakov nevyznam. Hlavne ked som pisal, ze EOS je skor stredna trieda, nez profi. Z toho mi vyplyva, ze som D700 zaradil do vyssej triedy. Chapes?
NIKON D700 vs CANON EOS 5D MARK II
Ak chce fotit z korcul, som tiez za D700:-))
www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/profil-uzivatela/?id=7954
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa