Fórum » Vyberáme fotoaparát

Vyber fotoaparatu

Geronymo
2012-08-29 10:38:19+02
Zdravim vas ludkovia, som v stadiu kedy uz neviem ako dalej. Mam dojem ze cim viac hladam vhodny fotak pre mna tym viac som nerozhodny Fotak by som chcel vyuzivat na fotenie sportov teda objektov v pohybe. Este bvy som chcel povedat ze neplanujem byt profi fotograf iba pre vlastne potesenie... Moj rozpocet je 500e+ -. Je mi jasne ze kvalitnu zrkadlovku za to nekupim preto som sa zacal zaujimat o kompakty. Urobil som si svoj maly zoznam fotakov no samozrejme nie je to fixne som otvoreny pre nove navrhy ktore by ste mali.
Moj zoznam: Nikon 1 J1, Nikon p510, Lumix tz30, Panasonic fz150, onedlho prichadzajuci Lumix lx7, canon sx40 \ 30.
Vopred vdaka za navrhy

Geronymo
2012-08-29 11:39:18+02
Som rad ze niekto odpisal no potesilo by ma skor keby si mi dal vediet vcom je problem a nie my poslat desatoro o postovani na fore... Aj v skole ked ziak dostane poznamku mu to ucitelka odovodni tak skus mi to objasnit dik .)

viking81
2012-08-29 12:00:48+02
príspevok od: Geronymo
Som rad ze niekto odpisal no potesilo by ma skor keby si mi dal vediet vcom je problem a nie my poslat desatoro o postovani na fore... Aj v skole ked ziak dostane poznamku mu to ucitelka odovodni tak skus mi to objasnit dik .)
nevhodny nazov temy....to po prve a po druhe..vsetky tie kompakty ci mirrorless fotaky sa tu riesili tolko krat ze stacilo pouzit vyhladavanie a dozvedel by si sa vysledok....a aby si nepovedal ze ti len nadavame tak si myslim ze na sport potrebujes ohnisko aspon 200 a naozaj velmi rychle ostrenie co ti ani jeden z tych aparatov neponukne....myslim v porovnani s klasickou zrkadlovkou..

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()