Zdravim vas ludkovia, som v stadiu kedy uz neviem ako dalej. Mam dojem ze cim viac hladam vhodny fotak pre mna tym viac som nerozhodny Fotak by som chcel vyuzivat na fotenie sportov teda objektov v pohybe. Este bvy som chcel povedat ze neplanujem byt profi fotograf iba pre vlastne potesenie... Moj rozpocet je 500e+ -. Je mi jasne ze kvalitnu zrkadlovku za to nekupim preto som sa zacal zaujimat o kompakty. Urobil som si svoj maly zoznam fotakov no samozrejme nie je to fixne som otvoreny pre nove navrhy ktore by ste mali. Moj zoznam: Nikon 1 J1, Nikon p510, Lumix tz30, Panasonic fz150, onedlho prichadzajuci Lumix lx7, canon sx40 \ 30. Vopred vdaka za navrhy
Som rad ze niekto odpisal no potesilo by ma skor keby si mi dal vediet vcom je problem a nie my poslat desatoro o postovani na fore... Aj v skole ked ziak dostane poznamku mu to ucitelka odovodni tak skus mi to objasnit dik .)
Som rad ze niekto odpisal no potesilo by ma skor keby si mi dal vediet vcom je problem a nie my poslat desatoro o postovani na fore... Aj v skole ked ziak dostane poznamku mu to ucitelka odovodni tak skus mi to objasnit dik .)
nevhodny nazov temy....to po prve a po druhe..vsetky tie kompakty ci mirrorless fotaky sa tu riesili tolko krat ze stacilo pouzit vyhladavanie a dozvedel by si sa vysledok....a aby si nepovedal ze ti len nadavame tak si myslim ze na sport potrebujes ohnisko aspon 200 a naozaj velmi rychle ostrenie co ti ani jeden z tych aparatov neponukne....myslim v porovnani s klasickou zrkadlovkou..
Vyber fotoaparatu
Moj zoznam: Nikon 1 J1, Nikon p510, Lumix tz30, Panasonic fz150, onedlho prichadzajuci Lumix lx7, canon sx40 \ 30.
Vopred vdaka za navrhy
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa