Vyberám si digitálnu zrkadlovku ale neviem sa rozhodnúť a prikloniť na lepšiu stranu. Uvažovala som nad veľmi dobrou a predávanou Nikon D3200 15-88mm základná začiatočnícka. Alebo neskôr nad Canon EOS 1100D. Cenovo by mi to viac sadlo vzhľadom na moje možnosti, zaujala ma hlavne dizajnom a celkový dojem veľmi dobrý. Som pokročilá začiatočníčka, som na Grafickej škole digitálnych a všetko sa to v podstate točí o fotografií. Chcela by som zrkadlovku na fotenie, prevažne krajinky, prírody (stromy,západy,nebo,hory,a pod...) rodinné oslavy, výlety, detaily, a také tie zaujímavé nepomenované fotky ako napr. horiaca sviečka, línie, a na pohľad zaujímavé fotky. Chcela by som sa venovať foteniu ľudí ale nato ešte čas foťák ktorý by som aktuálne chcela by mal stačiť na základné fotky, malé zázraky, a zdokonalenie sa. Je to dočasné a nebude trvať dlho postúpim na výší level s lepším fotoaparátom. Ktorý by ste mi teda odporučili? Povedze mi niečo o CANON EOS 1100D prečo by bol na mňa dobrý a prečo by to mal byť naopak radšej Nikon. Berte to úvahy že 550 € na 3200-vku momentálne nemám. Ale ak budú všetky rady na 3200 a od CANONU ma niečo odradí budem uvažovať, no bola by som podstatne viac za CANON! prosím poradte!!!
a co tak pouzity nikon D90 a k nemu setovy objektiv 18-105 alebo pevnu 50/ 1,8 popripade 35//1,8 . nedala si presny rozpocet ale myslim ze do 500€ by si sa zmestila.
Asi tak, myslím že je úplně jedno jakou low-entry zrcadlovku vybereš. navíc jsou desítky témat, kde se to řeší, stačí hledat. www.ephoto.sk/forum/7/vyberame-fotoaparat/
Zberatelia ale aj ostatný pozrite sa do Inzeratov je tam Unikátny fotoaparát Rollei 35 Te.. v pripade zaujmu ma kontaktujte na tam uvedený E-mail.. Upozornujem je Jediný na Slovensku..
Zberatelia ale aj ostatný pozrite sa do Inzeratov je tam Unikátny fotoaparát Rollei 35 Te.. v pripade zaujmu ma kontaktujte na tam uvedený E-mail.. Upozornujem je Jediný na Slovensku..
vezmi seba aj ten svoj unikatny Rollei 35 Te a pal do...
Digitálna zrkadlovka- pomôžte mi s výberom
Alebo neskôr nad Canon EOS 1100D. Cenovo by mi to viac sadlo vzhľadom na moje možnosti, zaujala ma hlavne dizajnom a celkový dojem veľmi dobrý. Som pokročilá začiatočníčka, som na Grafickej škole digitálnych a všetko sa to v podstate točí o fotografií. Chcela by som zrkadlovku na fotenie, prevažne krajinky, prírody (stromy,západy,nebo,hory,a pod...) rodinné oslavy, výlety, detaily, a také tie zaujímavé nepomenované fotky ako napr. horiaca sviečka, línie, a na pohľad zaujímavé fotky. Chcela by som sa venovať foteniu ľudí ale nato ešte čas foťák ktorý by som aktuálne chcela by mal stačiť na základné fotky, malé zázraky, a zdokonalenie sa. Je to dočasné a nebude trvať dlho postúpim na výší level s lepším fotoaparátom. Ktorý by ste mi teda odporučili? Povedze mi niečo o CANON EOS 1100D prečo by bol na mňa dobrý a prečo by to mal byť naopak radšej Nikon. Berte to úvahy že 550 € na 3200-vku momentálne nemám. Ale ak budú všetky rady na 3200 a od CANONU ma niečo odradí budem uvažovať, no bola by som podstatne viac za CANON! prosím poradte!!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa