Ahojte. Riskujem založením novej témy Potrebujeme kúpiť do firmy kvalitnejší fotoaparát na fotenie firemných akcií ale predovšetkým na služobné cesty a fotenie na výstavách, prezentáciách, návštevách zákazníkov. Keďže ľudia na služobkách sa dosť striedajú, malo by to byť niečo ľahšie ovládateľné s kvalitným výstupom, aby sa fotografie dali prípadne použiť na webe či pri výrobe propagačných materiálov. Cenová hladina max. do 500€. Vďaka za rady.
Neda mi nereagovat. Ja sa napr. zivim fotenim vystav, spol. vecierkov, fotenim roznych eventov a aj vystav a kongresov. Nechapem preco nie. A prekvapilo by ta kolko je firiem kt. si externeho fotografa objednavaju. Mas zaruku kvalitnych foto. Mozes si to dat do nakladov a ak niesi spokojny mozes reklamovat. To svojmu kolegovi tazko vynadas za zle foto. Nie technika robi fotku fotkou. Zamestnanec ma aj ine povinnosti ako nahanat super foto na vystave a pod.
Poridili jsme ted do firmy nikon J1, da se s tim zachazet uplne jako s kompaktem, ale leze z toho pekny vystup i v horsich svetelnych podminkach a ma dobre video. Jako poerlicku beru video 400 fps... pouzivame ho, jako rychlobeznou kameru na snimani rychlych deju, treba na mereni utlumu vzorku materialu.
Ja by som ti odporúčil nejakú z amatérskych zrkadloviek - Nikon D3100 (D3200 atď.), s čím sa dokáže vyhrať i zručnejší fotograf a amatérovi postačia ostatné snímacie režimy. A so setovým objektívom by si sa mal zmestiť do 500 EUR...
Firemný fotoaparát
Potrebujeme kúpiť do firmy kvalitnejší fotoaparát na fotenie firemných akcií ale predovšetkým na služobné cesty a fotenie na výstavách, prezentáciách, návštevách zákazníkov.
Keďže ľudia na služobkách sa dosť striedajú, malo by to byť niečo ľahšie ovládateľné s kvalitným výstupom, aby sa fotografie dali prípadne použiť na webe či pri výrobe propagačných materiálov.
Cenová hladina max. do 500€.
Vďaka za rady.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie