Nazdar, rozhodujem sa medzi tymito dvoma kompaktami. Viete prosim poradit? Sony + cip, +rozlisenie, -objektiv (vraj neostry v rohoch), -makro, -ND filter? Pana -cip, +svetelnost obj, +makro, +ND Filter, +24mm Pouzitie je na normalne cvakanie, low light indoor, vylety, dovolenky. Mate niekto osobne skusenosti s oboma, resp ako su na tom s obrazovou kvalitou? Vyrovna sa svetelnost Panaku cipu Sony? Podla +/- mi to zatial vychadza na Panak... Velkost neriesim, je OK u oboch. Dik moc.
Nazdar, rozhodujem sa medzi tymito dvoma kompaktami. Viete prosim poradit? Sony + cip, +rozlisenie, -objektiv (vraj neostry v rohoch), -makro, -ND filter? Pana -cip, +svetelnost obj, +makro, +ND Filter, +24mm Pouzitie je na normalne cvakanie, low light indoor, vylety, dovolenky. Mate niekto osobne skusenosti s oboma, resp ako su na tom s obrazovou kvalitou? Vyrovna sa svetelnost Panaku cipu Sony? Podla +/- mi to zatial vychadza na Panak... Velkost neriesim, je OK u oboch. Dik moc.
Akurát som pozeral sample z XZ-2. Nájdeš tam aj z RX100 aj LX7. http://www.focus-numerique.com/test-1570/compact-olympus-xz-2-bruit-electronique-12.html
LX7 vs RX100
rozhodujem sa medzi tymito dvoma kompaktami. Viete prosim poradit?
Sony + cip, +rozlisenie, -objektiv (vraj neostry v rohoch), -makro, -ND filter?
Pana -cip, +svetelnost obj, +makro, +ND Filter, +24mm
Pouzitie je na normalne cvakanie, low light indoor, vylety, dovolenky.
Mate niekto osobne skusenosti s oboma, resp ako su na tom s obrazovou kvalitou? Vyrovna sa svetelnost Panaku cipu Sony? Podla +/- mi to zatial vychadza na Panak...
Velkost neriesim, je OK u oboch.
Dik moc.
rozhodujem sa medzi tymito dvoma kompaktami. Viete prosim poradit?
Sony + cip, +rozlisenie, -objektiv (vraj neostry v rohoch), -makro, -ND filter?
Pana -cip, +svetelnost obj, +makro, +ND Filter, +24mm
Pouzitie je na normalne cvakanie, low light indoor, vylety, dovolenky.
Mate niekto osobne skusenosti s oboma, resp ako su na tom s obrazovou kvalitou? Vyrovna sa svetelnost Panaku cipu Sony? Podla +/- mi to zatial vychadza na Panak...
Velkost neriesim, je OK u oboch.
Dik moc.
ale ked Ti +/- vychadza Panak, kup si ho
http://www.focus-numerique.com/test-1570/compact-olympus-xz-2-bruit-electronique-12.html
ale ked Ti +/- vychadza Panak, kup si ho
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa