Zdravím, Som začiatočníčka a neviem sa rozhodnúť a preto by som chcela vedieť Váš názor, ktorý je podľa Vás lepší čo je výhodnejšie Nikon D5100 alebo Nikon D3100? Budem Vám vďačná za každú radu/odpoveď.
tak ti poradim takto..vybral by som som si d5100 a to z niekoľkých dôvodov, a to, či su pre teba dôležité a podstatné záleží od teba napr. d5100 ma vyklápací display ma o trochu väčší snímač ako d3100 čiže obraz zvláda lepšie ..ale každopadne obidve sú low end čiže sú to amatérske zrkadlovky ... ja vlastním d3100 a som spokojný teda so zakladným objektívom je to taký priemer ale ak naň nasadíš lepšie sklo tak krásne fičí ale ak by som mal brať nove telo tak by som sa rozhodol skúsiť niečo nové ak máš peniaze tak ber d5100
tak ti poradim takto..vybral by som som si d5100 a to z niekoľkých dôvodov, a to, či su pre teba dôležité a podstatné záleží od teba napr. d5100 ma vyklápací display ma o trochu väčší snímač ako d3100 čiže obraz zvláda lepšie ..ale každopadne obidve sú low end čiže sú to amatérske zrkadlovky ... ja vlastním d3100 a som spokojný teda so zakladným objektívom je to taký priemer ale ak naň nasadíš lepšie sklo tak krásne fičí ale ak by som mal brať nove telo tak by som sa rozhodol skúsiť niečo nové ak máš peniaze tak ber d5100
Suhlas s D5100 a k nem. objektiv Nikon 18-105. Pre zaciatok.
Ďakujem Vám. A hlavný rozdiel medzi nimi je teda hlavne ten snímač alebo sa ešte líšia v niečom podstatnom?
ešte ten výklopný display, trošku viac megapixelov a to je skoro tak všetko ale nenechaj sa pomýliť tými megapixelmi..neznamené čím viac tým lepšia fotka či už si kupiš d3100 alebo d5100 je to jedno pretože nech máš akýkoľvek dobý foťák, musíš sa ho vedieť naučiť ovládať a dokonale ho poznať
vacsi snimac? Tak sorry toto pocujem prvy raz. Sorry ale zabil si peknu blbost,velkost snimaca pri tejto ttriede je 23,6 x 15,8mm pri FF napr nikon D600 je snimac 36 x 23,9 mm, to je tvoj vacsi snimac .
Ďakujem Vám. A hlavný rozdiel medzi nimi je teda hlavne ten snímač alebo sa ešte líšia v niečom podstatnom?
nesledujem ceny v tejto triede,ale poradim zober lacnejsi model a fotit a fotit,rozdiely su naozaj male a ako zaciatocnicke uplne nepodstatne. Zaklad je zvladnut cas,clonu a iso, a potom sama zbadas co budes dalej potrebovat,bud ta to chyti ako mna a budes neustale investovat alebo fotak zapadne prachom,len pozor fotenie je ozaj droga a neda sa liecit. Poprajem dobre svetlo
vacsi snimac? Tak sorry toto pocujem prvy raz. Sorry ale zabil si peknu blbost,velkost snimaca pri tejto ttriede je 23,6 x 15,8mm pri FF napr nikon D600 je snimac 36 x 23,9 mm, to je tvoj vacsi snimac .
http://www.fotoradce.cz/produkty-porovnani.php?polozka1=2691&polozka2=2553&pocet=2&skript=&produkt=fotaky tak sorry ale ta ratal som aj drobne mm čekni si
Ak to myslíš s fotením vážne tak zober o triedu vyššiu kategóriu ako sú tvoje momentálne požiadavky, neskôr nebudeš musieť meniť. 5100 a 3100 je ten istý shit. Ak chceš foťák len ako hobby, tak ber taký na ktorý máš money.
je toho viac: http://snapsort.com/compare/Nikon-D5100-vs-Nikon_D3100 ja bych bral 5100..+ ten uz vyssie spominany 18-105mm objektiv v sete.. a neskor uvidis ktore ohnisko mas rada a mozes dokupit nejake pevne svetelne sklicko..
Zdravím, Som začiatočníčka a neviem sa rozhodnúť a preto by som chcela vedieť Váš názor, ktorý je podľa Vás lepší čo je výhodnejšie Nikon D5100 alebo Nikon D3100? Budem Vám vďačná za každú radu/odpoveď.
ja by som zobral d3100 a čo usporíš na tele daj do dákeho lepšieho objektívu ,a na d5100 niesu na ľavo tlačítka to by mi dosť chýbalo ,keď tieto obidva fotoaparáty nemajú vrchní displej
ďakujem Vám všetkým za pomoc ... ja sa tiež prikláňam k nikonu D5100 no financie sa prikláňajú k D3100 ... vo veľa veciach sa to zase nelíši čiže si myslím ,že pre začiatok by mi mohol stačiť ten 3100 a neskôr si dokúpim nejaký lepší objektív ... ale ešte nad tým popremýšľam
ďakujem Vám všetkým za pomoc ... ja sa tiež prikláňam k nikonu D5100 no financie sa prikláňajú k D3100 ... vo veľa veciach sa to zase nelíši čiže si myslím ,že pre začiatok by mi mohol stačiť ten 3100 a neskôr si dokúpim nejaký lepší objektív ... ale ešte nad tým popremýšľam
http://www.fotoradce.cz/produkty-porovnani.php?polozka1=2691&polozka2=2553&pocet=2&skript=&produkt=fotaky tak sorry ale ta ratal som aj drobne mm čekni si
pisu tam ze d3100 ma CCD snimac...to je pekna blbost nie?
Nikon D5100 vs. Nikon D3100
Som začiatočníčka a neviem sa rozhodnúť a preto by som chcela vedieť Váš názor, ktorý je podľa Vás lepší čo je výhodnejšie Nikon D5100 alebo Nikon D3100? Budem Vám vďačná za každú radu/odpoveď.
http://snapsort.com/compare/Nikon-D5100-vs-Nikon_D3100
ja bych bral 5100..+ ten uz vyssie spominany 18-105mm objektiv v sete..
a neskor uvidis ktore ohnisko mas rada a mozes dokupit nejake pevne svetelne sklicko..
Som začiatočníčka a neviem sa rozhodnúť a preto by som chcela vedieť Váš názor, ktorý je podľa Vás lepší čo je výhodnejšie Nikon D5100 alebo Nikon D3100? Budem Vám vďačná za každú radu/odpoveď.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa