Osobne odporucam...zelovoc sice pise ze starina ale podla mna ta vela veci nauci a aspon zistis ci ta fotenie chyti alebo nie...urcite ju zozenies za par korun a vyhnes sa riziku ze by si kupila novy fotak za mrte a zostal by ti vysiet na klinci...mal som d60 aj tu mam par fotiek v albume..
tiež si myslím že práve foťáky ako D60 sú teraz najlepšie na začiatky s DSLR - zistíš či je to naozaj pre teba, veľa sa o fotení naučiš bez zbytočných technických vychytávok na ktoré bude čas neskôr a pri tom všetkom aj výrazne ušetríš. ešte správne vybrať objektív(y)...
na zaciatok dobra volba,len viac ako 50eu za to nedaj. Je to starina ako tu uz pisali,cize naucis sa fotit a sama casom uvidis kam budes smerovat. Dobre svetlo prajem
na zaciatok dobra volba,len viac ako 50eu za to nedaj. Je to starina ako tu uz pisali,cize naucis sa fotit a sama casom uvidis kam budes smerovat. Dobre svetlo prajem
to som zvedavy ci ju vychyta za 50 oci.. mozno dve kila hovadziny
Asi by som vybral skôr D50. Má síce len 6 MPix, ale zoženieš naň viac lacných objektívov. Na začiatok by som určite nekúpil novú zrkadlovku. Bežne idú D50 / D60 po 200 Eur s objektívom 18-55 VR
Ja by som ti skor odporucil D50 alebo D70,D80... D60 nieje s tych starsích práve najstastnejsia volba....
Presne tak, nutno doplnit ze tebou menovane aparaty maju stavovy displej co zaciatocnikovy napomoze mat parametre pod kontrolou a zvysuje komfort obsluhy.
Ten fotak ma hodnotu minimalne 200€ to som si isty
hodnotu moze mat,len za tuto cenu ho nik nekupi,je to 4-5 rocna sunka este s CCD snimacom,cize za 200 eu mozes oklamat zaciatocnika,ktory nema net a ziadne znalosti o fotakoch
Ahoj, D60 sa na zaciatok da. Naucis sa zakladne veci a ked ti to nebude stacit, pojdes vyssie. Ked ju budes kupovat, skus zohnat taku, ku ktorej bude lepsi objektiv ako setak 18-55, alebo kup objektiv zvlast. Keby bolo na mne, radsej by som dosetril na d3100, ale chapem, ze peniazky niekedy nepustia a je lepsie teraz kupit a fotit ako to stale oddalovat a setrit. Tak stastny vyber ...
Nikon d60
mozno dve kila hovadziny
mozno dve kila hovadziny
mozno dve kila hovadziny
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie