Zdravím, som skoro rozhodnutý že kupujem NEX 6 za 900 eur. Ale zdá sa mi to trošku privela. Uvažujem tým padom aj o NEX 5r - rovnaká kvalita fotiek len chyba hladačík ale stojí o 300 eur menej čo nie je malo....prechadzam zo fujifilm x 10 kde som tiež v podstate fotil cez displej ale ten hladačik mi vždy akosi chybal a predsa len ked človek foti cez hladačik tak nevyzera ako turista Ešte je vo výbere Olympus e-pl5 ale ten stojí 700 u nas co je hodne ...to uz tých 200 nie je tak vela do tej nex6...skuste poradiť dakujem
Zdravím, som skoro rozhodnutý že kupujem NEX 6 za 900 eur. Ale zdá sa mi to trošku privela. Uvažujem tým padom aj o NEX 5r - rovnaká kvalita fotiek len chyba hladačík ale stojí o 300 eur menej čo nie je malo....prechadzam zo fujifilm x 10 kde som tiež v podstate fotil cez displej ale ten hladačik mi vždy akosi chybal a predsa len ked človek foti cez hladačik tak nevyzera ako turista Ešte je vo výbere Olympus e-pl5 ale ten stojí 700 u nas co je hodne ...to uz tých 200 nie je tak vela do tej nex6...skuste poradiť dakujem
Resim presne ten isty problem a je tazke sa rozhodnut
No su lepšie ale tak ja nepotrebujem veľa objektívov. A aj na nex je par dobrych čo by mi stačilo (50mm f1.8, 35mm f1,8, sigma 30,19, 55-210, +vela manulánych za lacný peniaz ...)
prave preto ze Svajc nie je ekonomicky clen, prave preto ti vyrubia DPH pri prichode na Slovensko. Ano iste, ked do toho Svajcu pojdes a kupis tam fotak, nikto ta nebude šacovať na hraniciach len otazka je ci sa ti to oplati tymto sposobom.
Vyberám CSC (NEX, OLY, )
Ešte je vo výbere Olympus e-pl5 ale ten stojí 700 u nas co je hodne ...to uz tých 200 nie je tak vela do tej nex6...skuste poradiť
Ešte je vo výbere Olympus e-pl5 ale ten stojí 700 u nas co je hodne ...to uz tých 200 nie je tak vela do tej nex6...skuste poradiť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa