Ahoj. V blízkej budúcnosti plánujem kúpiť fotoaparát ale potreboval by som poradiť ako lajk. Potrebujem nejaký foťák s ktorým sa dajú robiť dobré fotky v tme. Chodím často po koncertoch a rád si nafotím obľúbené kapely. Dávnejšie som mal samsung (už si nespomeniem presne na model) ale fotky neboli moc kvalitné... Ešte som premýšľal aj nad mobilom ktorý ma fakt že dobrý foťák, lebo na niektoré koncerty sa fotoaparát nedá prepašovať Vopred Ďakujem za rady
Preklad (pre majitelov pocitacov bez Google prekladaca) je: "Boze, dokedy budu po svete take telce chodit!"
Ja mam gugleho aj s translatorom a dozvedel som sa nasledovne :
How long does it take the TV world, God
/ pre istotu si vetko prekladam do EN, nakolko prepokladma ze HU-SK je asi realizovany HU-EN-SK a google tranzistor by mal viac priestoru pre kreativitu
/ pre istotu si vetko prekladam do EN, nakolko prepokladma ze HU-SK je asi realizovany HU-EN-SK a google tranzistor by mal viac priestoru pre kreativitu
Ze je to skvele. A listy s takymto textom mi chodia z Afriky kazfy mesiac. Google na hrad!
SK: Bože, dokedy budu po svete také teľatá chodiť. EN: God, how long will the world also calves walk. HU: Istenem, milyen hosszú lesz a világ is borjak járni. Iny znamy jazyk: יסטענעם, מיליען האָססזú לעסז אַ ווילáג איז באָרדזשאַק דזשáרני.
fotoaparát
Potrebujem nejaký foťák s ktorým sa dajú robiť dobré fotky v tme. Chodím často po koncertoch
a rád si nafotím obľúbené kapely. Dávnejšie som mal samsung (už si nespomeniem presne na model) ale fotky neboli moc kvalitné... Ešte som premýšľal aj nad mobilom ktorý ma fakt že dobrý foťák, lebo na niektoré koncerty sa fotoaparát nedá prepašovať
"Boze, dokedy budu po svete take telce chodit!"
"Boze, dokedy budu po svete take telce chodit!"
A listy s takymto textom mi chodia z Afriky kazfy mesiac.
Google na hrad!
EN: God, how long will the world also calves walk.
HU: Istenem, milyen hosszú lesz a világ is borjak járni.
Iny znamy jazyk: יסטענעם, מיליען האָססזú לעסז אַ ווילáג איז באָרדזשאַק דזשáרני.
A listy s takymto textom mi chodia z Afriky kazfy mesiac.
Google na hrad!
Skusim sa nabuduce ked budem chciet odfotit nejaku kissasonku v New Kastloch spytat "Uomba kupiga piča?" ...
Skusim sa nabuduce ked budem chciet odfotit nejaku kissasonku v New Kastloch spytat "Uomba kupiga piča?" ...
Kissass onka vravis?