Ahojte priatelia. Potrebujem poradiť. Vlastním Nikon D5100 s objektívmi 50, setový 18-55 a 18-200. Mám časový problém sa venovať foteniu no nechcem sa toho vzdať je to koníček. Fotím krajinky, portréty nejaké akcie sem tam aj makro zhurba akúkoľvek situáciu čo vyžaduje sem tam aj dobrú reakciu ( šport ) Chcel by som predať zrkadlovku a kúpiť nejaký dobrý kompakt. Chápem že kvalitou pôjdem dole no podstatu zrkadlovky si myslím že nevyužívam na 100% a chcem zmenšiť batoh čo nosím zo sebou. Nechcem sa vzdať ani RAW-ka. Máte nejaký nápad kde by som mohol začať pri výbere kompaktu. Cenovo odhadujem 600-700 max€. Značku neriešim. Pre pádne dôvody si zvyknem na čokoľvek. Rád skúšam aj efektné foto typu selektívna farba. Video moc netočím no poteší. Pixeli neriešim aj s malým rozlíšením sa dajú robiť krástne veci Ďakujem Vám za pomoc
Ďakujem za radu veľmi si mi pomohol...ešte hľadám ďalej no podľa parametrov a to čo som napísal by bol asi najvhodnejší...nájde sa tu niekto kto ho už používal a nejaké užívateľské poznatky...Veľmi by mi to pomohlo k rozhodnutiu. Ďakujem
Ďakujem za radu veľmi si mi pomohol...ešte hľadám ďalej no podľa parametrov a to čo som napísal by bol asi najvhodnejší...nájde sa tu niekto kto ho už používal a nejaké užívateľské poznatky...Veľmi by mi to pomohlo k rozhodnutiu. Ďakujem
Ja. D5100 nemam. D5000 som mal. Som predal. Funguje. Mam z neho obrazky co sa zmestili aj na metrove printy.
este su tu dalsie kompakty vystupom podobne zrkadlovke , nikon coolpix A a canon G1X ,ale RX100 od sony je vseobecne asi najpopularnejsia takze davam za pravdu vsetkym vyssie ,kedze cenovo je stale nikon A moc vysoko
Ja mam uz len jeho tiez je fajn , na kompakt dost detailov,skoda dlhsieho ohniska tej svetenosti ale zas nemozem at vsetko
Výmena D5100 za kompakt...Aký?
Rád skúšam aj efektné foto typu selektívna farba. Video moc netočím no poteší. Pixeli neriešim aj s malým rozlíšením sa dajú robiť krástne veci
Ďakujem Vám za pomoc
Ďakujem
Ďakujem
Ďakujem
Ďakujem
www.ephoto.sk/fototechnika/recenzie/fotoaparaty/sony-rx100/
Ďakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií