Zakaždým, keď idem cez víkend von na vysokohorskú túru, bzučí okolo mňa dron, ak nie dva. Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.
Je dron fasa vec na fotografovanie?
Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:
Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.
To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.
Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať. Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?
neviem kolko je tu pokuta za prekrocenie 120m, aj tych 5000 by nebolo nic oproti tomu keby ten dron nabural to lietadlo, nebal som sa, ze ma objavia, bal som sa, ze sundam to aero
Paľko, len ty sa môžeš pochváliť tým že si svojou hlúposťou a nerešpektovaním predpisov ohrozil zdravie iných ľudí a komentár zakončiť úsmevným emotikonom.
Paľko, len ty sa môžeš pochváliť tým že si svojou hlúposťou a nerešpektovaním predpisov ohrozil zdravie iných ľudí a komentár zakončiť úsmevným emotikonom.
NO COMMENT.
Náhodou si predstav ten titulok v médiách: Pilot dronu zapríčinil haváriu lietadla, okrem neho túto zrážku nikto neprežil. A k tomu fotku vysmiateho gytheia, dokonalé
Náhodou si predstav ten titulok v médiách: Pilot dronu zapríčinil haváriu lietadla, okrem neho túto zrážku nikto neprežil. A k tomu fotku vysmiateho gytheia, dokonalé
Za socíku čulý osemdesiatnik poslal malorážkou Čmeliaka (lietadlo na postreky)na núdzové pristátie, lebo mu postriekal úľe a včely.Vzhľadom k veku ho neposlali do väzenia 🤗
NO COMMENT.
webcamerov, nepisal si nahodou, ze ty by si kludne preletel nad komunikaciou aj ked je to zakazane? ci uz ani to nie je pravda? ty nie si webcamerov, ty si "st. webcamerov"
ty si zroloval autom kvetinac, co keby tam bol kocik s dietatom.. predstav si ten titulok, opity nadrogovany bez vodicaka... smejdi vzdy hadzu kemeňom ..
ty si zroloval autom kvetinac, co keby tam bol kocik s dietatom.. predstav si ten titulok, opity nadrogovany bez vodicaka... smejdi vzdy hadzu kemeňom ..
Neber hneď všetko doslovne a osobne, trochu čierneho humoru nezaškodí ty kvetináč
Milí borci, ponechajte prosím aspoň jedno vlákno odomknuté - už len preto nech si náhodný okoloidúci nemyslí že akí sú tí fotografi trotli
Toto sa deje v každej hobby bubline z ktorej často nie je vidieť na reálny svet.Napr .zvada o tom či na galuskovom ventile má ,alebo nemá byť nasadená čiapočka. Vyzeralo to ako začiatok 3 svetovej .....😁
Toto sa deje v každej hobby bubline z ktorej často nie je vidieť na reálny svet.Napr .zvada o tom či na galuskovom ventile má ,alebo nemá byť nasadená čiapočka. Vyzeralo to ako začiatok 3 svetovej .....😁
To si robíš srandu Toto som potreboval na rozptýlenie pri čakaní na fajront
To si robíš srandu Toto som potreboval na rozptýlenie pri čakaní na fajront
To nevymyslíš, to musíš zažiť, "lidí sou různe blbí". .....Werich 🤗, Alebo istý Ganec. Denne vyprodukoval tri články, prečo je Olympus najlepší. V deň keď skrachoval asi spáchal samovraždu, viac som o ňom nepočul....😁
Je dron fasa vec?
Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.
Je dron fasa vec na fotografovanie?
Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:
Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.
To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.
Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať.
Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?
Vďaka vopred za názory a rady.
NO COMMENT.
NO COMMENT.
NO COMMENT.
ty nie si webcamerov, ty si "st. webcamerov"
Počkať Paľko a kamarát??? Ach kde bolo tam bolo...
ponechajte prosím aspoň jedno vlákno odomknuté - už len preto nech si náhodný okoloidúci nemyslí že akí sú tí fotografi trotli
Počkať Paľko a kamarát??? Ach kde bolo tam bolo...
ponechajte prosím aspoň jedno vlákno odomknuté - už len preto nech si náhodný okoloidúci nemyslí že akí sú tí fotografi trotli
Však zavítaj na gancovky
Holt sú aj taký ľudia medzi nami. Ale súboj Paľko vs Ganec to by bolo ako teraz ta Hollywood séria Godzilla vs Kong!