Fórum » Vyberáme fotoaparát

Je dron fasa vec?

K1000
K1000 2024-08-22 10:34:53+02
Zakaždým, keď idem cez víkend von na vysokohorskú túru, bzučí okolo mňa dron, ak nie dva.
Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.

Je dron fasa vec na fotografovanie?

Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:

Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.

To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.

Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať.
Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?

Vďaka vopred za názory a rady.

K1000
2024-08-29 11:01:17+02
príspevok od: jozef84
OK. Tak už len počkať, keď príde nová verzia DJI. Poprípade aj zobrať nejakú staršiu s 1" alebo 4/3 snímačom. Držím prsty.
Dík 👍🏻
0
1

Linuxak
2024-08-29 13:13:30+02
príspevok od: gytheio
preco si myslis, ze to nebolo smerovane aj na teba, nedavno tu musel jeden zmazat fotografiu lebo si mu ju celu zas..l
montujes sa uplne do kazdej debaty len aby si vyprovokoval hadku a tie zamknute temy su hlavne kvoli tebe
to najhnusnejsie co stretlo tuto stranku si ty, aj po vizualnej aj po mentalnej stranke
Ty si si náhodou nešňupol z konského trusu o dávku viac? Sa už kontroluj čo píšeš, alebo nepíš vôbec keď nevieš ovládať svojich démonov,,,
0
0

gytheio
2024-08-29 13:27:14+02
príspevok od: Linuxak
Ty si si náhodou nešňupol z konského trusu o dávku viac? Sa už kontroluj čo píšeš, alebo nepíš vôbec keď nevieš ovládať svojich démonov,,,
a ja ze kde je ten likmi oslahany mlyn... mal som si niekde snupnut konskeho trusu o davku viac??
-1
0

Paladin25
2024-08-29 14:37:58+02
preco si myslis, ze to nebolo smerovane aj na teba, nedavno tu musel jeden zmazat fotografiu lebo si mu ju celu zas..l
montujes sa uplne do kazdej debaty len aby si vyprovokoval hadku a tie zamknute temy su hlavne kvoli tebe
to najhnusnejsie co stretlo tuto stranku si ty, aj po vizualnej aj po mentalnej stranke
Paľko narozdiel od teba som nikdy nedostal BAN.
Paľko daný úžívateľ fotku vymazal kvôli tebe a tvojim komplexom.

Naozaj by bolo vhodné keby si sa dal liečiť. Určite by to zlepšilo kvalitu tvojho života.

Žiaľ máš len veľké reči ale nevieš ich ničim podložiť...
0
0

Porubo
2024-08-29 14:48:46+02
Jedno sa vsak mozeme naucit od jedneho uzivatela, ako maximalizovat pocet dis-lajkov, zlych bodov, minusiek alebo ako sa to po slovensky nazyva. Robi to prefikane tak, ze nepise uplne zjavne veci na zablokovanie, aby mal omnoho viac prispevkov, i ked s o nieco mensim poctov minusiek. V tomto je majster, klobuk dole! Krasne to ma zoptimalizovane!
0
1

gytheio
2024-08-29 15:17:35+02
príspevok od: Paladin25
Paľko narozdiel od teba som nikdy nedostal BAN.
Paľko daný úžívateľ fotku vymazal kvôli tebe a tvojim komplexom.

Naozaj by bolo vhodné keby si sa dal liečiť. Určite by to zlepšilo kvalitu tvojho života.

Žiaľ máš len veľké reči ale nevieš ich ničim podložiť...
velke reci a nemam ich cim podlozit?? prave, ze na rozdiel od teba sem davam fotografie, co zase bluznis? pytal som sa ta aky mas model drona ked tu o tom mudrujes, dal si foto alebo ten model?
co zmazal kvoli mojim komplexom? si na praskoch? vies o com som pisal?
0
0

gytheio
2024-08-29 15:24:03+02
príspevok od: Porubo
Jedno sa vsak mozeme naucit od jedneho uzivatela, ako maximalizovat pocet dis-lajkov, zlych bodov, minusiek alebo ako sa to po slovensky nazyva. Robi to prefikane tak, ze nepise uplne zjavne veci na zablokovanie, aby mal omnoho viac prispevkov, i ked s o nieco mensim poctov minusiek. V tomto je majster, klobuk dole! Krasne to ma zoptimalizovane!
ty tu o com a o kom? ak pises o mne, tak si uplne vedla lebo som pravidelne kazdy tyzden zablokovany, tie blbosti si zase vycital v nejakom teste z katolickych novin? tu sa bonzuje ako nikde inde, paladin jozef84 linuxak... vela ludi tu plati clenstvo len aby mohli bonzovat a kedze ja si clenstvo neplatim, logicky nemozem bonzovat ani nijak vydierat redakciu
uz som sa ta velakrat pytal a opytam sa ta este raz lebo si nikdy neodpovedal, ked tu hrubo urazali zeny na fotografiach si bol kde? taky ako si ty su najhorsi, ta uplna spodina zo spodiny
0
0

Linuxak
2024-08-29 15:45:01+02
ty tu o com a o kom? ak pises o mne, tak si uplne vedla lebo som pravidelne kazdy tyzden zablokovany, tie blbosti si zase vycital v nejakom teste z katolickych novin? tu sa bonzuje ako nikde inde, paladin jozef84 linuxak... vela ludi tu plati clenstvo len aby mohli bonzovat a kedze ja si clenstvo neplatim, logicky nemozem bonzovat ani nijak vydierat redakciu
uz som sa ta velakrat pytal a opytam sa ta este raz lebo si nikdy neodpovedal, ked tu hrubo urazali zeny na fotografiach si bol kde? taky ako si ty su najhorsi, ta uplna spodina zo spodiny
Nájdi tu jedného človeka, komu si nenapísal niečo "pekné" ak s tebou nesúhlasil. A vysvetli mi, prečo by mal niekto na teba bonzovať keď každý normálny vidí, že sa správaš ako malé rozmaznané decko bez štipky sebareflexie. Na teba sa hodí jedna rečňovanka: Ten kto vie, že nič nevie vie viac, ako ten kto nevie že nič nevie
0
0
editovaný

gytheio
2024-08-29 15:54:12+02
Nájdi tu jedného človeka, komu si nenapísal niečo "pekné" ak s tebou nesúhlasil. A vysvetli mi, prečo by mal niekto na teba bonzovať keď každý normálny vidí, že sa správaš ako malé rozmaznané decko bez štipky sebareflexie. Na teba sa hodí jedna rečňovanka: Ten kto vie, že nič nevie vie viac, ako ten kto nevie že nič nevie
ty si tu mylis pojmy ako vzdy, napisat, ze so mnou nesuhlasi je uplne normalne a nikdy som nemal s takym problem.. su tu ludia ktori nesuhlas napisu v style.. som zmrd, hajzel, dement, liekmi oslahany mlyn... takym odpisem rovnako aj ja
mam ti pripomenut ako si ty zacal vysilovat ked som napisal poznamku, ze tvoje fotografie nemaju exif? vysiloval si ako psychopat...
radil by som ti precitat od zaciatku tuto debatu.. inac skoda, ze ze nedavno bola zmazana jedna fotografia kde paladin vysiloval, doslova ogrcal celu debatu hovadinami ktore s tou debatou nemali nic spolocne
0
0

Linuxak
2024-08-29 16:06:31+02
ty si tu mylis pojmy ako vzdy, napisat, ze so mnou nesuhlasi je uplne normalne a nikdy som nemal s takym problem.. su tu ludia ktori nesuhlas napisu v style.. som zmrd, hajzel, dement, liekmi oslahany mlyn... takym odpisem rovnako aj ja
mam ti pripomenut ako si ty zacal vysilovat ked som napisal poznamku, ze tvoje fotografie nemaju exif? vysiloval si ako psychopat...
radil by som ti precitat od zaciatku tuto debatu.. inac skoda, ze ze nedavno bola zmazana jedna fotografia kde paladin vysiloval, doslova ogrcal celu debatu hovadinami ktore s tou debatou nemali nic spolocne
A zase vyberáš veci z kontextu a prispôsobuješ si ich podľa toho, ako sa ti hodia. Ja ti nebudem posielať ďakovné listy ak na mňa útočíš, nemám v povahe útočiť na iných ale keď sa správa niekto ako idiot, neviem držať hubu. A už nejdem nič písať, lebo ak zamknú aj túto tému tak chudák K1000 už skolabuje.
0
0

Paladin25
2024-08-29 16:20:15+02
A zase vyberáš veci z kontextu a prispôsobuješ si ich podľa toho, ako sa ti hodia. Ja ti nebudem posielať ďakovné listy ak na mňa útočíš, nemám v povahe útočiť na iných ale keď sa správa niekto ako idiot, neviem držať hubu. A už nejdem nič písať, lebo ak zamknú aj túto tému tak chudák K1000 už skolabuje.
Tak ju zamknú. Všetci vieme kvôli komu - všetci vidia kde je problém.

Každá zamknutá téma, každá zmazaná téma má jeden spoločný menovateľ.

Človek má pocit že ephotu nevadí keď tu nadáva ostatným užívateľom / neustále klame a osočuje ostatných.
0
2

gytheio
2024-08-29 16:23:59+02
ty tu pises o niekom, ze je roznmaznane decko.. s prstom v nose ukazujes na ineho, ze to on moja poznamka, ze tvoje foto nema exif ty beries ako utok, rozumies? preto, ze som s tebou nesuhlasil zacal si nadavat a vysilovat... a v konce napises, ze to robim ja..
popravde ty nechces pokracovat preto lebo vies, ze by si zase ukazal ako vies vysilovat
0
0

gytheio
2024-08-29 16:25:59+02

Človek má pocit že ephotu nevadí keď tu nadáva ostatným užívateľom / neustále klame a osočuje ostatných.
a ked vy nadavate? soplave decko s prstom v nose.. vy nikdy, vzdy iba ja... pritom si kazdy moze precitat tuto debatu blbecek
0
0

gytheio
2024-08-29 16:30:47+02

a je jasne, ze ju zamknu, lebo psychopati tu budu do toho rypat tak dlho kym ju nezamknu a potom ti isti psychopati budu vysilovat, ze to kvoli mne
pripomeniem ti, nedavno tu jeden vymazal fotografiu, lebo si mu celu ogrcal
ja som musel vymazat par fotografii, lebo si hrubo urazal zeny a deti na tych fotografiach, psychpate
0
0

gytheio
2024-08-29 16:40:04+02

ale toto je debata o drone, konecne by si mohol napisat aky mas model a ukazat nejake foto.. v opacnom pripade.. co tu do riti oxidujes okrem toho, ze si sem prisiel robit rozbroje???
0
0

gytheio
2024-08-29 16:40:19+02
ale toto je debata o drone, konecne by si mohol napisat aky mas model a ukazat nejake foto.. v opacnom pripade.. co tu do riti oxidujes okrem toho, ze si sem prisiel robit rozbroje???
0
0

gytheio
2024-08-29 16:41:06+02
liekmi oslahani blbeckovia
-2
0

JohnNewton
2024-08-29 16:43:43+02
Myslím, že to už treba zamknúť, smeruje to k známemu scenáru 🤗
0
0

Linuxak
2024-08-29 16:44:03+02
a je jasne, ze ju zamknu, lebo psychopati tu budu do toho rypat tak dlho kym ju nezamknu a potom ti isti psychopati budu vysilovat, ze to kvoli mne
pripomeniem ti, nedavno tu jeden vymazal fotografiu, lebo si mu celu ogrcal
ja som musel vymazat par fotografii, lebo si hrubo urazal zeny a deti na tych fotografiach, psychpate
Vidíš a ja som tiež idiot, že sa vôbec zapájam do týchto debát. Gytheio ale vážne, už uber z tých nadávok, toto nikam nevedie a zbytočne sme zasvinili fórum emóciami.
0
0

K1000
2024-08-29 16:48:37+02
Ešte predtým, než zamknú: Robím si ten on-line kurz pilota dronu A1 na Luxemburskom Úrade pre leteckú premávku. Prvú časť (zo štyroch) som už urobil, vrátane testu. Je to odhadované na 4 hodiny, dnes - zajtra už nebudem mať čas, skúsim to dokončiť cez víkend.

JohnNewton, ďakujem veľmi pekne za odkaz na to video, kde ten človek vysvetlil ako na to 🙏🏻👍🏻
0
3
editovaný

Strana 17 z 26
1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 25 26

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()