Fórum » Vyberáme fotoaparát

vyber foto + video

marek1984
marek1984 2024-09-02 21:13:24+02
hladam fotoaparat na fotenie produktov + vytvorenie videa, cena do 1500eur
nieco rychle, sikovne, popripade sa vyuzije aj na rodinne foto....
ale pouzitie v podnikaní je priorita

jozef84
2024-09-03 16:40:45+02
príspevok od: Linuxak
Podobnosť je čisto náhodná, sú to fest podobné zábery s rozdielnymi úpravami. Kľudne si skús fotiť žiguláky celý čas v podrepe vedľa cesty a neschytať pár šutrov do tváre. Každý fotí niečo iné, niekto autá, iný sliepky v kuríne...
Len si pozri tú jeho poslednú fotku, čo dal na kritiku. To je iný "zázrak". Asi je už odkázaný len na pouličné kamery s rozlíšením 240 pix. Ale poučovanie mu ide. Ozaj, vieš ako sa povie po poľsky pes? Hulvat dworovy.

gytheio
2024-09-03 16:53:04+02
príspevok od: jozef84
Len si pozri tú jeho poslednú fotku, čo dal na kritiku. To je iný "zázrak". Asi je už odkázaný len na pouličné kamery s rozlíšením 240 pix. Ale poučovanie mu ide. Ozaj, vieš ako sa povie po poľsky pes? Hulvat dworovy.
ale nikomu neradim aby si kupil na podnikanie webkameru, odbornik na hrackarske drony

Linuxak
2024-09-03 16:57:26+02
príspevok od: gytheio
ale nikomu neradim aby si kupil na podnikanie webkameru, odbornik na hrackarske drony
Starý môj taký odborník ako ty sa len tak nevidí, sú aj oblasti v ktorých nie si doma?

gytheio
2024-09-03 17:00:44+02
Starý môj taký odborník ako ty sa len tak nevidí, sú aj oblasti v ktorých nie si doma?
co sa teba tyka.. urcite nie, tak vysinuteho a tupeho jedinca.. nie si nahodou konzultant predaja v Alza.sk??

JohnNewton
2024-09-03 17:38:58+02
príspevok od: marek1984
Keď Ty nevieš čo si máš kúpiť, tak my to vôbec netušíme podľa galérie máš skúsenosti so Sony 7 a aj manuálnými sklami , tak niečo o tom už vieš. Čo ,sa týka videa, je rozdiel točiť trebárs do RAWu, to sú obrovské dátové toky, aj HW na spracovanie si zapýta peniaze, aj pamäťové karty alebo ex.úložisko. V tomto smere je asi Panasonic S5llx najlepší pomer cena výkon.

jozef84
2024-09-03 17:41:08+02
Ondřej Sekora napísal detskú knihu Ferdo Mravec. A tam je taká figúrka chrobák Truhlík. Ten ako drevokazný hmyz sa "narodil" v kine a všetko, čo videl počas svojho vývoja, tak musel každému zvestovať. A on je podobný. Niekde niečo na fórach prečíta, potom sa mu to v hlave pomotá, ale vydáva to za absolútnu pravdu. Lebo o tom písali na sociálnej sieti, na takom fóre, povedali to v telke a podobne a teda to musí byť pravda.

gytheio
2024-09-03 17:44:36+02
Ondřej Sekora napísal detskú knihu Ferdo Mravec. A tam je taká figúrka chrobák Truhlík. Ten ako drevokazný hmyz sa "narodil" v kine a všetko, čo videl počas svojho vývoja, tak musel každému zvestovať. A on je podobný. Niekde niečo na fórach prečíta, potom sa mu to v hlave pomotá, ale vydáva to za absolútnu pravdu. Lebo o tom písali na sociálnej sieti, na takom fóre, povedali to v telke a podobne a teda to musí byť pravda.
hrackarske drony, chrobak truhlik, rozdavas cumliky.. to dost o tebe vypoveda

jozef84
2024-09-03 17:47:43+02
príspevok od: marek1984
Chceš mať blog na youtube, alebo na aký účel chceš video? O aké produkty sa jedná, čo chceš fotiť? Malé, veľké?(bižutéria, transformátorové stanice, domy, iné?) Skús doplniť skladačku.Malé, veľké, na veľkosti nezáleží? Aká kvalita fotiek a videa?(rozlíšenie, atď.)

gytheio
2024-09-03 18:08:10+02
Chceš mať blog na youtube, alebo na aký účel chceš video? O aké produkty sa jedná, čo chceš fotiť? Malé, veľké?(bižutéria, transformátorové stanice, domy, iné?) Skús doplniť skladačku.Malé, veľké, na veľkosti nezáleží? Aká kvalita fotiek a videa?(rozlíšenie, atď.)
najskor ukaz ake skusenosti s tym mas, budes tu zase bluznit ako pri tych dronoch

Linuxak
2024-09-03 18:11:20+02
Škoda reagovať na to tupelo, je ako vegeta, mieša sa do všetkého

gytheio
2024-09-03 18:23:32+02
vobec sa nemiesam, iba upozornujem co ste za dezolatov co nezmyselne tahaju ludom peniaze z vrecak, upozornujem na to, ze nemate s tym ani najmensie skusenosti.. jedine na co ste tu je zavadzat ludi

gytheio
2024-09-03 18:28:48+02
totizto tato stranka by bola ovela kvalitnejsia keby si tu nebol ty, jozef84, paladin... starec fyzika nepusti.. tupec raz tupec navzdy

Porubo
2024-09-03 18:35:18+02
totizto tato stranka by bola ovela kvalitnejsia keby si tu nebol ty, jozef84, paladin... starec fyzika nepusti.. tupec raz tupec navzdy
Skus pouzit zrkadlo, mozno si na niekoho zabudol, a ono Ti ho pripomenie!

gytheio
2024-09-03 18:50:23+02
príspevok od: Porubo
a ja, ze kedy sa vratis z omši a nieco nam tu zase napises

jozef84
2024-09-03 20:12:55+02
Máš pravdu.Je zaujímavé, že čo napíše, tak vlastne píše o sebe. Tak je zbytočne odpisovať, lebo presne definuje seba. Jedno jeho ja popisuje to druhé jeho ja. Jeho analýzu si urobí sám. Len o tom to druhé jeho ja nevie. Zaujímavý študijný materiál.

jozef84
2024-09-03 20:14:33+02
To je zbytočné. Ak by sa aj do neho pozrel, tak by tvrdil, že to je dakto iný.

gytheio
2024-09-03 20:15:55+02
Máš pravdu.Je zaujímavé, že čo napíše, tak vlastne píše o sebe. Tak je zbytočne odpisovať, lebo presne definuje seba. Jedno jeho ja popisuje to druhé jeho ja. Jeho analýzu si urobí sám. Len o tom to druhé jeho ja nevie. Zaujímavý študijný materiál.
takze toto je to s cim mas ty skusenosti

Porubo
2024-09-04 10:07:24+02
a ja, ze kedy sa vratis z omši a nieco nam tu zase napises
Omsa bola vynikajuca! Pan fafar nam vysvetloval preco nemame skaredo vraviet o druhych na forach napriklad na Ephote, vraj nemame pisat taketo vyrazy, citujem:
nie si z tych bystrejsich
ty sa hodis iba na stupidne vety
co si za nevzdelaneho rozmaznaneho exota
odbornik na hrackarske drony
tak vysinuteho a tupeho jedinca

A podobne, vraj dokonca tieto vyrazy nasiel v tomto vlakne! Proste, nas pan farar je skvely recnik!

Linuxak
2024-09-04 12:13:01+02
Omsa bola vynikajuca! Pan fafar nam vysvetloval preco nemame skaredo vraviet o druhych na forach napriklad na Ephote, vraj nemame pisat taketo vyrazy, citujem:
nie si z tych bystrejsich
ty sa hodis iba na stupidne vety
co si za nevzdelaneho rozmaznaneho exota
odbornik na hrackarske drony
tak vysinuteho a tupeho jedinca

A podobne, vraj dokonca tieto vyrazy nasiel v tomto vlakne! Proste, nas pan farar je skvely recnik!
Ono je to ako so vzťahmi, ten čo útočí vždy niečo skrýva A vegeta bude podobný prípad.

JohnNewton
2024-09-04 15:38:10+02
Ono je to ako so vzťahmi, ten čo útočí vždy niečo skrýva A vegeta bude podobný prípad.
Dúfam, že pri tej úrovni jeho sebaovládania nesexuje, lebo čo výstrel to tehotenstvo .....

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()