hladam fotoaparat na fotenie produktov + vytvorenie videa, cena do 1500eur nieco rychle, sikovne, popripade sa vyuzije aj na rodinne foto.... ale pouzitie v podnikaní je priorita
Len si pozri tú jeho poslednú fotku, čo dal na kritiku. To je iný "zázrak". Asi je už odkázaný len na pouličné kamery s rozlíšením 240 pix. Ale poučovanie mu ide. Ozaj, vieš ako sa povie po poľsky pes? Hulvat dworovy.
Tak zase, veľký majster a umelec je ocenený až in memoriam
Len si pozri tú jeho poslednú fotku, čo dal na kritiku. To je iný "zázrak". Asi je už odkázaný len na pouličné kamery s rozlíšením 240 pix. Ale poučovanie mu ide. Ozaj, vieš ako sa povie po poľsky pes? Hulvat dworovy.
Ja som to pochopil tak, ze sa chcel pochvalit tym, ze v Rusku nasiel miesto ktore nie je v noci poriadne osvetlene. Co kazdy dokaze chapat, zeby to bolo energeticky nerozumne osvetlit plosne najvacsi stat sveta, ktory zdaleka nie je najludnatejsi a je riedko osidleny. Asi si myslel ze tam dava na kritiku slabe osvetlenie uzemia o ploche cca 17 milionov km^2. Ale zial kritika slabeho osvetlenia na Epohoto asi nepovedie ku instalacii lamp na odfotenom mieste v Rusku.
Dúfam, že pri tej úrovni jeho sebaovládania nesexuje, lebo čo výstrel to tehotenstvo .....
To by bol iný populačný nárast v Dojčlande Na druhej strane je to jediný človek, ktorý dokáže presvedčiť ženu že je tehotná už pred sexom, teda možno ešte najvyšší z najvyšších
mrzi ma , ze sa su strhla nejaka osočovacia kampaň... to urcite nebolo cielom tejto temy
preto sa este vratim ku teme..... je tam cena 1500eur , myslel som ze uz na komplet , aj telo aj objektiv, asi je to nizka cena dat to do kompletu.... s tým videom vobec nemam skusenost je lepsie investovat viac? alebo vojdem do ceny
za akukolvek radu a koment (prijatelny ku teme) dakujem
mrzi ma , ze sa su strhla nejaka osočovacia kampaň... to urcite nebolo cielom tejto temy
preto sa este vratim ku teme..... je tam cena 1500eur , myslel som ze uz na komplet , aj telo aj objektiv, asi je to nizka cena dat to do kompletu.... s tým videom vobec nemam skusenost je lepsie investovat viac? alebo vojdem do ceny
Skús dať najprv odpoveď na tieto otázky, čo som už pisal: Chceš mať blog na youtube, alebo na aký účel chceš video? O aké produkty sa jedná, čo chceš fotiť? Malé, veľké?(bižutéria, transformátorové stanice, domy, iné?) Skús doplniť skladačku.Malé, veľké, na veľkosti nezáleží? Aká kvalita fotiek a videa?(rozlíšenie, atď.) Je to dosť široké zadanie. Možno ti bude stačiť na videjka aj DJI Osmo pocket 3(2) s ktorou natáčajú aj redaktori z mnohých motoristických časopisov a dávajú na YouTube. Možno ti bude stačiť aj to čo máš a možno budeš potrebovať dron, akčnú kamerou, možno niečo iné. Skús to doplniť, lebo potom dostaneš aj kopec informácií, ktoré nepotrebuješ a tu sa to môže zvrhnúť na flame debatu.
vyber foto + video
nieco rychle, sikovne, popripade sa vyuzije aj na rodinne foto....
ale pouzitie v podnikaní je priorita
Asi si myslel ze tam dava na kritiku slabe osvetlenie uzemia o ploche cca 17 milionov km^2. Ale zial kritika slabeho osvetlenia na Epohoto asi nepovedie ku instalacii lamp na odfotenom mieste v Rusku.
preto sa este vratim ku teme..... je tam cena 1500eur , myslel som ze uz na komplet , aj telo aj objektiv, asi je to nizka cena dat to do kompletu.... s tým videom vobec nemam skusenost
je lepsie investovat viac? alebo vojdem do ceny
preto sa este vratim ku teme..... je tam cena 1500eur , myslel som ze uz na komplet , aj telo aj objektiv, asi je to nizka cena dat to do kompletu.... s tým videom vobec nemam skusenost
je lepsie investovat viac? alebo vojdem do ceny
Chceš mať blog na youtube, alebo na aký účel chceš video? O aké produkty sa jedná, čo chceš fotiť? Malé, veľké?(bižutéria, transformátorové stanice, domy, iné?) Skús doplniť skladačku.Malé, veľké, na veľkosti nezáleží? Aká kvalita fotiek a videa?(rozlíšenie, atď.)
Je to dosť široké zadanie.
Možno ti bude stačiť na videjka aj DJI Osmo pocket 3(2) s ktorou natáčajú aj redaktori z mnohých motoristických časopisov a dávajú na YouTube.
Možno ti bude stačiť aj to čo máš a možno budeš potrebovať dron, akčnú kamerou, možno niečo iné.
Skús to doplniť, lebo potom dostaneš aj kopec informácií, ktoré nepotrebuješ a tu sa to môže zvrhnúť na flame debatu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom