Dobrý deň milovníci fotografovania . Som tu nová a idem si po radu . Rada by som si zadovážila niaky fotoaparát / zrkadlovku . Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod. Nehľadala niečo drahé ,keďže sa bude jednať o príležitostne fotenie avšak niečo kvalitne . Viete mi prosím poradiť . Samozrejme budem kukať pravdepodobne aj fotaky z druhej ruky . Ďakujem veľmi pekne za každú radu 😇
Zakladatelka temy hlada ... ''Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod.'' tak fotka vodopadu nie je ten najlepsi priklad
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu
Čaute, a keď fotím často takto ľudí a zbierajú sa mi zákazky, mohol by som toto robiť ako freelancer?? https://www.titans.sk/sk/blog/co-znamena-byt-it-freelancerom Tym že nie len fotím ale sám si tie fotky aj upravujem môžem takto fungovať?
Čaute, a keď fotím často takto ľudí a zbierajú sa mi zákazky, mohol by som toto robiť ako freelancer?? https://www.titans.sk/sk/blog/co-znamena-byt-it-freelancerom Tym že nie len fotím ale sám si tie fotky aj upravujem môžem takto fungovať?
Môj prvý inštinkt na takéto je vždy odpovedať a poradiť, kým mi zapne, že to je troll robiaci tu reklamu na nejakú internetovú službu.
Rada pre nováčika
tak fotka vodopadu nie je ten najlepsi priklad
Tym že nie len fotím ale sám si tie fotky aj upravujem môžem takto fungovať?
Tym že nie len fotím ale sám si tie fotky aj upravujem môžem takto fungovať?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa