Fórum » Vyberáme fotoaparát

Rada pre nováčika

KlaudiaH
KlaudiaH 2024-11-24 11:46:15+01
Dobrý deň milovníci fotografovania . Som tu nová a idem si po radu . Rada by som si zadovážila niaky fotoaparát / zrkadlovku . Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod. Nehľadala niečo drahé ,keďže sa bude jednať o príležitostne fotenie avšak niečo kvalitne . Viete mi prosím poradiť . Samozrejme budem kukať pravdepodobne aj fotaky z druhej ruky . Ďakujem veľmi pekne za každú radu 😇

blahoslav J B Art
2024-11-25 18:03:01+01
príspevok od: JohnNewton
No, a bolo Ti to treba ? F1 a bicykel, elementárna logika 😆 Časom si zvykneš, vie prekvapiť 😄
no nic ... pani Klaudia oslovila milovnikov fotografovania ... a odpovedali sme len my, milovnici diskusii

Azimut
2024-11-25 18:33:12+01
príspevok od: blahoslav J B Art
Zakladatelka temy hlada ... ''Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod.''
tak fotka vodopadu nie je ten najlepsi priklad
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu

blahoslav J B Art
2024-11-25 18:34:30+01
príspevok od: Azimut
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu
mozno kadernicka dostane cenu za nejlepsi strih

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()