Dobrý deň milovníci fotografovania . Som tu nová a idem si po radu . Rada by som si zadovážila niaky fotoaparát / zrkadlovku . Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod. Nehľadala niečo drahé ,keďže sa bude jednať o príležitostne fotenie avšak niečo kvalitne . Viete mi prosím poradiť . Samozrejme budem kukať pravdepodobne aj fotaky z druhej ruky . Ďakujem veľmi pekne za každú radu 😇
Zakladatelka temy hlada ... ''Niečo na domáce používanie ,portréty dieťaťa , pripadne vianočné fotenie rodiny a pod.'' tak fotka vodopadu nie je ten najlepsi priklad
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu
Jasné, ale možnože sa zakladateľka inšpiruje a zistí,že bezzrkadlovka nie je to pravé orechové. Na domáce potreby ten kompakt ozaj na 98 percent stačí. Zrovna dnes momentka strihania mojej vnučky s Panasonikom LX-15: Podotýkam,že fotka určite nevyhrá žiadnu cenu
Rada pre nováčika
tak fotka vodopadu nie je ten najlepsi priklad
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom