Tiež mám D5000, výklopný displej používam pravidelne a bez problémov. Jediné čo mi niekedy vadí, je to, že má ten otočný kĺb na spodku a teda keď mám foťák na statíve tak to chce trochu cviku naučiť sa ho vyklápať. Ale čo sa spracovania týka, tak v pohode.
Mam D5000 aj s tým displejom - maximálna spokojnosť. A mám aj všetko ostatné čo chcem a mám na to - maximálna spokojnosť.
... tda až na obsluhu. Tá sem tam hapruje ...
PS1 : verím že som pomohol PS2 : naozaj mám D5000 PS3 : naozaj mám aj všetko ostatné PS4 : to len aby bolo jasné, že si nerobím prdel ako niektorí pseudoradcovia
Vsetko sa moze kazit, no ja ho mam jeden a pol roka, casto ho vyklapam a mam pocit ze sa skor pokazi nieco ine, nez ten display, ma to velmi pevnu konstrukciu, predpokladam ze to ma pod plastom kovovy pant.
Navyse to vyuzivam ako ochranu displaya, jednoducho ho zatvorim a display je v teplucku a v suchu
Aký je váš názor na výklopný displej Nikon D 5000? Nemôže sa to kaziť?
No veruže sa moze, ale na tej mojej sa ešte chvalabohu nepokazil. Ak to však myslis s fotografovaním vaznejsie, chod radšej do D90, alebo skus pockat, čoskoro je tu nástupca : D5100 ??? možno jej pridajú jemne doladenie AF, kto vie...
Názor na Nikon D5000
...z môjho pohľadu:...máš ho prikrátko, ....a expozícií máš nafotených primálo .....................na to aby si to takto zhodnotil...
...to by vyzeralo, aby Ti zrkadlovka nevydržala ani rok....
...keď sa bude bilancovať D5000 tak ako teraz napr. D70 alebo 300D.....spokojnosť bude asi viac na mieste.....
Ja som strojár a v škole nám jeden učiteľ vravieval - ozubené koliesko samo osebe sa nepokazí, ale akonáhle sa navlečie na osku, môže sa zadrieť...
A mám aj všetko ostatné čo chcem a mám na to - maximálna spokojnosť.
... tda až na obsluhu. Tá sem tam hapruje ...
PS1 : verím že som pomohol
PS2 : naozaj mám D5000
PS3 : naozaj mám aj všetko ostatné
PS4 : to len aby bolo jasné, že si nerobím prdel ako niektorí pseudoradcovia
Navyse to vyuzivam ako ochranu displaya, jednoducho ho zatvorim a display je v teplucku a v suchu
Ja som strojár a v škole nám jeden učiteľ vravieval - ozubené koliesko samo osebe sa nepokazí, ale akonáhle sa navlečie na osku, môže sa zadrieť...
Alebo tie Murphyho zakony a konkretne tento: \"Čo sa môže pokaziť, sa pokazí.\"
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa