S90 tu zopar ludi ma (mna nevinimajuc) XZ-1 je dost horuca novinka ...
Moja skusenost? Vyborne zariadenie co mozem mat stale so sebou. Foti do RAW ma svetly objektiv a (podla mna) vybornu ergonomiu - hlavne programovatelne koliecko okolo objektivu. A navyse je k nemu lahko dosupne original UW puzdro.
mne je sympatickejsi XZ-1, kvoli olympusackemu super-macru (s tym mam skusenosti z inych kompaktov) a lepsiemu rozsahu objektivu... no stale to foti ako kompakt nech to ma funckie akekolvek, odporucam http://www.steves-digicams.com/ ... prekvapil ma napriklad vystup canonu A3100IS, ktory je na kompakt fakt vyborny... tie lacne canony vseobecne, aj A495 su na svoju cenu az prekvapivo dobre...... :O
aj tak by moja volba bol XZ-1. Mam E-PL1 a na Olympusacke menu aj nastavenia sa da pomerne rychlo zvyknut.
No tak vyhral ten Olympus... rozhodli (v podstate) malickosti. Drzi sa to fajn - hlavne koli tomu otocnemu prstencu okolo obiektivu, ktory vlastne nuti drzat to poriadne dvoma rukami.
No tak vyhral ten Olympus... rozhodli (v podstate) malickosti. Drzi sa to fajn - hlavne koli tomu otocnemu prstencu okolo obiektivu, ktory vlastne nuti drzat to poriadne dvoma rukami.
mezi recu : obidva maju ten otocny prstenec okolo obiektivu
no pri tejto kategorii fotakov a ich urceni (velmi kvalitny digitalny zaznamnik) je blesk to posledne co by mi chybalo ... ale mozno to bude aj v tom ze ja bliskam vyhradne v sebaobrane
no pri tejto kategorii fotakov a ich urceni (velmi kvalitny digitalny zaznamnik) je blesk to posledne co by mi chybalo ... ale mozno to bude aj v tom ze ja bliskam vyhradne v sebaobrane
rozhodovanie bolo fakt tazke ...nejak si to zdovodnit musim
Canon S95 vs Olympus XZ-1 ...dilema
Moja skusenost? Vyborne zariadenie co mozem mat stale so sebou. Foti do RAW ma svetly objektiv a (podla mna) vybornu ergonomiu - hlavne programovatelne koliecko okolo objektivu. A navyse je k nemu lahko dosupne original UW puzdro.
aj tak by moja volba bol XZ-1. Mam E-PL1 a na Olympusacke menu aj nastavenia sa da pomerne rychlo zvyknut.
Toto je 1/8000 pri 2.8 a len tak tak ...
Toto je 1/8000 pri 2.8 a len tak tak ...
Drzi sa to fajn - hlavne koli tomu otocnemu prstencu okolo obiektivu, ktory vlastne nuti drzat to poriadne dvoma rukami.
Drzi sa to fajn - hlavne koli tomu otocnemu prstencu okolo obiektivu, ktory vlastne nuti drzat to poriadne dvoma rukami.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa