Fórum » Vyberáme fotoaparát

Vyber foto do 200€

Napster050
2011-04-26 17:34:45+02
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom vyberu fotoaparatu. Cenovo by sme sa chceli zmestiť do 200€, plus, minus nejake drobne.
Kupa noveho v tejto cenovej kategorii by bola asi blbosť. Momentalne vlastnim Sony DSC-W200.
rozhodujem sa medzi tymito bazarovymi modelmi:

Canon G9
Canon SX20
pripadne nejaka lacna zrkadlovka - problem ale vidim trošku vo velkosti a kvality v tejto cene... pozeral som Canon 350D, len ma trošku odradza vek, maly display a asi aj to že ked chcem fotiť zrkadlovkou musim čučať do hladačika ? Na display to asi nezobrazuje ako kompakt ?
Nakolko nosim okuliare, tak je to dosť "neprakticke" pozeranie

najviac sa mi pozdava ten G9...

beholder
2011-04-26 17:51:45+02
príspevok od: Napster050
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom vyberu fotoaparatu. Cenovo by sme sa chceli zmestiť do 200€, plus, minus nejake drobne.
Kupa noveho v tejto cenovej kategorii by bola asi blbosť. Momentalne vlastnim Sony DSC-W200.

Canon G9
Canon SX20
pripadne nejaka lacna zrkadlovka - problem ale vidim trošku vo velkosti a kvality v tejto cene... pozeral som Canon 350D, len ma trošku odradza vek, maly display a asi aj to že ked chcem fotiť zrkadlovkou musim čučať do hladačika ? Na display to asi nezobrazuje ako kompakt ?

..v hľadáčiku zrkadlovky to máš prehľadnejšie ako na LCD displeji......nie je hľadáčik ako hľadáčik....a mimo toho....tie na zrkadlovkách disponujú aj dioptrickou korekciou....

..zo starého modelu zrkadlovky akou je 350ka od canona ešte vždy dostaneš viac ako z ktoréhokoľvek kompaktu ultramodernej doby....

irisos
2011-04-26 17:56:28+02
príspevok od: Napster050

Canon G9
Canon SX20

ja by som volil nejaku starsiu zrkadlovku s nekakym standartnym zoomom napr.nikond70 alebo spominani canon eos 350d uz kvoli vymene objektivov.a urcite ti to dalepsiu kvalitu fotiek .na pozeranie do hladacika si zvyknes abudes to brat ako samozrejmost a co sa tyka okuliarov daju sa na hladacik nasadit dioptrie a mozez fotit bez okuliarov a este dodatok ja mam tiez okuliare a hladacik mi nerobi problemy,pouzivam aparat bez dioptrii,takze si pri foteni nedavam dole okuliare a nevadi mi to.pozri si inzerati alebo zajdi do nejakeho bazaroveho fotoobchodu a urcite si vyberies alebo ti poradia.

Napster050
2011-04-30 18:46:56+02
ešte som narazil na celkom zaujimavy kompromis - Olympus E-PL1, je to trošku nad limit, ale pozdáva sa mi o dosť viac ako Gčko od Canonu. Hlavne kvalitou obrazu.
Čo vy na to ?

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()