obraciam sa s prosbou o vyjadrenie,nazor.mam v plane kupit prvu zrkadlovku,zatial to vyzera na canon 1100d.cital som uz, ze setak 18-55, podla moznosti "is" je "povinny", ma ho ale v plane nekupit,skor by som vzal 18-200 od tamronu.su aj dalsie moznosti,ale nerad by som menil objektivy,doteraz som pouzival canon s5 is,dlzka objektivu mi velmi vyhovovala po oboch stranach,aj ked sirka obcas krivala.fotim skoro vsetko ale moje srdcovky su klasicke kvetinky a krajinky,na portety som este nenasiel dost zufalu obet co sa tyka cenoveho stropu skusme sa hybat okolo jeho ceny,t.j. 190 eur,ale daco navyse za lepsi rad priplatim.videl som tu aj bazar,myslite,ze pouzity objektiv je dobry napad? vdaka
Odpovede nájdeš vo Fotoškole....alebo na fóre ...bolo to tu riešené..(objektívy)
...ok vdaka,tieto veci poctivo studujem,to mi este ostalo z cias z gympla,bol som kocka skor by som privital ak by ste mi uviedli nevyhody mojej volby,hlavne co sa tyka nahradenia setaku 18-200 -tovkoua skusenosti so second hand objektivom
...ok vdaka,tieto veci poctivo studujem,to mi este ostalo z cias z gympla,bol som kocka skor by som privital ak by ste mi uviedli nevyhody mojej volby,hlavne co sa tyka nahradenia setaku 18-200 -tovkoua skusenosti so second hand objektivom
Pockaj si na recenzi EOS 1100D, ktoru coskoro uverejnime. Bear ma vo zvyku prikladat zonam odporucanych objektivov. Ten si mozes pozriet aj v recnziach k ostatnym EOS-om.
teraz som videl v jenom shope celkom vtipnú cenu, 1000D s IS seťákom za rovnakú cenu ako 1100D stím novím IS ináč ten tamron tamron má na konci clonu 6.3 čo je podľa mňa moc, napr. by si mohol zobrať telo a k tomu dokúpiť 18-50 F2.8 Tamron, na detaily celkom postačí aj na krajinu . Ale zas ten IS seťák nieje až taký zlý, nevidel som však porovnanie s stou staršou verziou.
vyber objektivu k prvej zrkadlovke
vdaka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie