Kupil som Sony HX1 a bola to zla kupa to uznavam. Rozmyslam o DSLR, lebo sa za svoj fotak hambim. Vidim tie skarede pohlady majitelov DSLR. A teraz k meritu veci, je vobec moralne predat takyto fotak, alebo ho vyhodit.
Kupil som Sony HX1 a bola to zla kupa to uznavam. Rozmyslam o DSLR, lebo sa za svoj fotak hambim. Vidim tie skarede pohlady majitelov DSLR. A teraz k meritu veci, je vobec moralne predat takyto fotak, alebo ho vyhodit.
S tymto vlaknom si asi robis srandu. Sony HX1 je normalny priemerny fotoaparat svojej kategorie. VZhladom na to, ze to je ultrazoom, ma svoje obmedzenia a fotografovi, ktory to s fotenim mysli vazen, nebide postacovat. Ako rodinny aparat sa ale uzivi bez problemov. Je moralne, ze vsetky svetove znacky predavaju taketo fotaky, je moralne ze v telefonoch su fotaky. Je vobec moralne fotin niecim inym ako Nikon D3x, ci Hasselbladom?
[i]Prečo by si sa mal za svoj foťák hambiť ? Čo je toto za postoj ? Každý nech si čumí kde chce, však na to sú oči nie ? Keď už vieš, že chceš zrkadlovku, tak pekne na ňu šetri a hlavne foťák nevyhadzuj.[/i]
Kamarat si ho chcel tiez kupit ale nakoniec sa rozhodol na zrkadlovky... a dobre spravil... Ked som videl tu kvalitu obrazu och... hadam najhorsia s ultrazoomov.
S tymto vlaknom si asi robis srandu. Sony HX1 je normalny priemerny fotoaparat svojej kategorie. VZhladom na to, ze to je ultrazoom, ma svoje obmedzenia a fotografovi, ktory to s fotenim mysli vazen, nebide postacovat. Ako rodinny aparat sa ale uzivi bez problemov. Je moralne, ze vsetky svetove znacky predavaju taketo fotaky, je moralne ze v telefonoch su fotaky. Je vobec moralne fotin niecim inym ako Nikon D3x, ci Hasselbladom?
Prave do uzkych ma dohanaju tvoje prispevky, napriklad ked som sa pytal na kvalitu videa tiez si zhodnotil ze nula bodov v porovnani z DSLR.
... dopadol si tak preto, že si uveril rozprávke ktorú napísal sám výrobca ked ten foťák uviedol ako novinku, presne takú istú rozprávku ak nie ešte s väčšími sprosťami má uvedenú vo svojom popise Panasonic FZ45/100 , podla toho popisu je každému neznalcovi jasné že vlastne ani nič lepšie neexistuje... Velmi rád ti to odcitujem : Panasonic FZ 100 = Rychlost, kvalita a ještě jednou rychlost - to jsou nezbytné předpoklady pro jakýkoliv fotoaparát, který má ambice zachytit dynamické sportovní dění nebo autentické momentky z každodenního života. Pokud chcete, aby vám neutekl žádný vítězný okamžik, vsaďte na superzoom Panasonic Lumix FZ100
... a škaredé pohlady majitelov DSLR, no záleží kde sa s tým foťákom pohybuješ a tiež či im náhodou svojím konaním neznepríjemnuješ život, trebárs strkaním sa do ich záberu, sem tam sa treba pozrieť aj za seba, či dať priestor inému
Prave do uzkych ma dohanaju tvoje prispevky, napriklad ked som sa pytal na kvalitu videa tiez si zhodnotil ze nula bodov v porovnani z DSLR.
No a? Ked nevies tocit, je to jedno, ked vies je rozdiel priepastny. Aj tak si si kupil ultrazoom a teraz tu vyplakavas, ze to nie je ono. Tym len potvrdzujes, ze sme v minulej teme mali pravdu. Zjavne tu nie som sam, komu sa zdaju tvoje nazory divne. Skus sa nad tym zamysliet.
No a? Ked nevies tocit, je to jedno, ked vies je rozdiel priepastny. Aj tak si si kupil ultrazoom a teraz tu vyplakavas, ze to nie je ono. Tym len potvrdzujes, ze sme v minulej teme mali pravdu. Zjavne tu nie som sam, komu sa zdaju tvoje nazory divne. Skus sa nad tym zamysliet.
A kto vrael ze neviem tocit?? Ja som sa len pytal na kvalitu nie styl tocenia.
A kto vrael ze neviem tocit?? Ja som sa len pytal na kvalitu nie styl tocenia.
Ja som neposudoval tvoje schopnosti, ale rozdielne moznosti ktore dava EVF a DSLR. Ak si o sebe myslis, ze tocit vies, asi si zistil, ze nie EVF nie je to prave. Preto si asi aj zalozil tuto temu.
to je tema , nechapem preco riesis takyto problem , skorej mi to pride ze si riadne nahnevany vlastne sam na seba a potrebujes to takym to sposobom dat na javo. Ja som mal olympus c5500 sport zoom co je na dnesnu dobu D ale nikdy by som nan nepovedal skaredeho slova , neskor som si kupil G9 canon a az teraz nedavno som si kupil D3100. Niekedy si treba pockat na veci a nehnat sa prilis umelo a rychlo vpred. Fotenie nieje o fotaku myslim ze to potvrdia aj profesionali ale o tom co knej citis a akym sposobom dokazes zachytit obraz (cim kolvek).
Lenze nech clovek urobi skvelepsiu kompozicu nebude to dost dobre lebo to nieje robene cez DSLR a to je to co ma svte
... no bohužial, narazil si na limity fotáku, ale to platí aj pre DSLR, základný set za 500-700€ nie je žiadna výhra, ale na rozdiel od EVF tam existuje možnosť posunúť sa dalej dokúpením kvalitnejšieho príslušenstva
Sony HX1 predat alebo vyhodit
Keď už vieš, že chceš zrkadlovku, tak pekne na ňu šetri a hlavne foťák nevyhadzuj.[/i]
Velmi rád ti to odcitujem : Panasonic FZ 100 = Rychlost, kvalita a ještě jednou rychlost - to jsou nezbytné předpoklady pro jakýkoliv fotoaparát, který má ambice zachytit dynamické sportovní dění nebo autentické momentky z každodenního života. Pokud chcete, aby vám neutekl žádný vítězný okamžik, vsaďte na superzoom Panasonic Lumix FZ100
... a škaredé pohlady majitelov DSLR, no záleží kde sa s tým foťákom pohybuješ a tiež či im náhodou svojím konaním neznepríjemnuješ život, trebárs strkaním sa do ich záberu, sem tam sa treba pozrieť aj za seba, či dať priestor inému
Asi sa staci naucit len fotit
Niekedy si treba pockat na veci a nehnat sa prilis umelo a rychlo vpred.
Fotenie nieje o fotaku myslim ze to potvrdia aj profesionali ale o tom co knej citis a akym sposobom dokazes zachytit obraz (cim kolvek).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa