Kupil som Sony HX1 a bola to zla kupa to uznavam. Rozmyslam o DSLR, lebo sa za svoj fotak hambim. Vidim tie skarede pohlady majitelov DSLR. A teraz k meritu veci, je vobec moralne predat takyto fotak, alebo ho vyhodit.
Ak si ešte nenarazil na limity svopjho fotoaparátu tak čakaj kým ich objavíš. Ak potrebuješ DSLR len na to aby na teba pozerali všetci ostatný z rešpektom tak to ani nekupuj. Zbytočne vyhodíš peniaze.
postavičku a ten čo n evie kresli moze pouzivat najspickovejsi program
no vidis.. tak je to aj s fotkami.. keby vies spravit naozaj fotku s myslienkou a dobrou kompoziciou, tak bude uplne jedno, ze je to spravene kompaktom.. a je to aj o nastaveni toho kompaktu.. nie na kazdom nastaveni robi zle foto.. takze asi tak
Boze ty si ale debil. Kompozicia neni zaklad a fotka neni o tom ci ju robis DSLR alebo krabicou od bot. Darmo ti je dslr ked pises taketo chujoviny. A prosim ta nepis tu o malovani a kompozicii. Maluje sa stetcom a nie windovsom
kreslenie nieje o programoch ale o papieri a ceruzke a zasae sme tam kde sme boli ze nezalezi cim ktoru vec robis ale ako sa k tomu stavias. Zjavne ti viac zalezi na technike ako na tom co budes vobec fotit,.........
Kupil som Sony HX1 a bola to zla kupa to uznavam. Rozmyslam o DSLR, lebo sa za svoj fotak hambim. Vidim tie skarede pohlady majitelov DSLR. A teraz k meritu veci, je vobec moralne predat takyto fotak, alebo ho vyhodit.
Jednoznacne vyhodit! Predavat Sony HX1 je nemoralne ... ked kupis DSLR zacne to fotit Samo ...
inak, mozno ma ukamenujete, ako samozrejme, vyhodit taky fotak to je na diagnozu
btw, ak ho chces predat za 50€ ho vezmem
Ale napisem moju skusenost s tym fotakom. V roku 2009 som asi 2mesiace pred letom hladal, pozeral, atd co kupim. Siel som na F1 do Madarska a tam je kvalitne video podmienka, aby som si doniesol nejaku pamiatku. Problem bol ten, ze moj 2,5rocny Canon S3 IS v tom case prestal ist - po zapnuti vypisal Chyba obj. Tak som ten Sony HX1 kupil lebo v tom case nic s lepsim videom nebolo. V roku 2009 mal Panasonic, Nikon, Olympus otrasne videa.
Po mesiaci som nasiel cloveka, ktory mi v ruzomberku za 20€ opravil moju S3 jku na ktgoru som nedal dopustit. Canon v BA za to chcel podla odhadu 300€ (v tom case mal fotak hodnotu mozno 250€ .
Ale co chcem napisat, dnes po 2 rokoch SONY HX1 uz nemam. S3 IS ale stale ano. Preco? Fotky, ktore urobil Sony a Canon - nieco neporovnatelne na 100% fotke. Fotka z Canonu - ostra, ziaden sum, fotka z HX1 - katastrofa, na 100% vyreze za ostreho slnecneho dna vyzerala strasne zasumene. Jedine, co sa mi na tom fotaku pacilo boli videa z F1, aj tu napisem, ze mikrofon ktory ma Canon dokaza zvuk motora F1 nahrat uzasne,. zato Sony HX1 ho velmi stlmil a uz to nebol zazitok ked som to pozeral neskor.
Takze v jednom je pravda, ze HX1 je svojim sposobom a vzhladom na cenu brak. Aspon ked porovnam so starym S3 IS.
Momentalne sa zasa chystam na F1 a uz mesiac riesim co kupim, no to bude na ine vlakno Po zvazeni vsetkeho co som videl ale budem musiet investovat aspon 1000€ a kupit GH2...
Ak porovnam video z S3jky, ostrenie pocas zoomu a podobne, takmer ziadne video sa na nho nechyta a to som postahoval desiatky videa pre najroznejsie fotaky - HS 20, FZ45, FZ100, P500, SX30IS ale aj D3100, 1100D atd. VZhladom na cenu a vyvoj by som cakal ze uz davno robia fotaky videa ala GH2 no stale tomu nieje tak :/
Sony HX1 predat alebo vyhodit
Kompozicia neni zaklad a fotka neni o tom ci ju robis DSLR alebo krabicou od bot. Darmo ti je dslr ked pises taketo chujoviny.
A prosim ta nepis tu o malovani a kompozicii. Maluje sa stetcom a nie windovsom
Olympus XA
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/201618/ocista-tela-pred-ocistou-duse/
Smena 8M
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/109721/sunset-landing/
inak, mozno ma ukamenujete, ako samozrejme, vyhodit taky fotak
btw, ak ho chces predat za 50€ ho vezmem
Ale napisem moju skusenost s tym fotakom. V roku 2009 som asi 2mesiace pred letom hladal, pozeral, atd co kupim. Siel som na F1 do Madarska a tam je kvalitne video podmienka, aby som si doniesol nejaku pamiatku. Problem bol ten, ze moj 2,5rocny Canon S3 IS v tom case prestal ist - po zapnuti vypisal Chyba obj. Tak som ten Sony HX1 kupil lebo v tom case nic s lepsim videom nebolo. V roku 2009 mal Panasonic, Nikon, Olympus otrasne videa.
Po mesiaci som nasiel cloveka, ktory mi v ruzomberku za 20€ opravil moju S3 jku na ktgoru som nedal dopustit. Canon v BA za to chcel podla odhadu 300€ (v tom case mal fotak hodnotu mozno 250€
Ale co chcem napisat, dnes po 2 rokoch SONY HX1 uz nemam. S3 IS ale stale ano. Preco? Fotky, ktore urobil Sony a Canon - nieco neporovnatelne na 100% fotke. Fotka z Canonu - ostra, ziaden sum, fotka z HX1 - katastrofa, na 100% vyreze za ostreho slnecneho dna vyzerala strasne zasumene. Jedine, co sa mi na tom fotaku pacilo boli videa z F1, aj tu napisem, ze mikrofon ktory ma Canon dokaza zvuk motora F1 nahrat uzasne,. zato Sony HX1 ho velmi stlmil a uz to nebol zazitok ked som to pozeral neskor.
Takze v jednom je pravda, ze HX1 je svojim sposobom a vzhladom na cenu brak. Aspon ked porovnam so starym S3 IS.
Momentalne sa zasa chystam na F1 a uz mesiac riesim co kupim, no to bude na ine vlakno
Ak porovnam video z S3jky, ostrenie pocas zoomu a podobne, takmer ziadne video sa na nho nechyta a to som postahoval desiatky videa pre najroznejsie fotaky - HS 20, FZ45, FZ100, P500, SX30IS ale aj D3100, 1100D atd. VZhladom na cenu a vyvoj by som cakal ze uz davno robia fotaky videa ala GH2 no stale tomu nieje tak :/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa