Chcel by som stručne opýtať, načo dať pozor pri výbere DSLR z druhej ruky (napr. NIKON D90 o ktorý mám záujem). Aby som prípadne niečo nezanedbal a neprehliadol...
Či nie je kradnutá Napíš si kúpnopredajnú zmluvu, kde uveď kto od koho čo kupuje a za čo. Daj tam, že majiteľ prehlasuje, že je bez vady (prípadne nech uvedie všetky známe vady) a daj tam paragraf, že každá vada, ktorú majiteľ neuviedol a bola už predtým zjavná Ti dáva právo od zmluvy okamžite odstúpiť a majiteľ Ti musí do 3 dní vrátiť peniaze. Takto to robím ja... Ešte som to nemusel použiť, lebo ak píšeš zmluvu, starý majiteľ Ti povie pravdu alebo od podpisu uskočí alebo sa bude krútiť.
Chcel by som stručne opýtať, načo dať pozor pri výbere DSLR z druhej ruky (napr. NIKON D90 o ktorý mám záujem). Aby som prípadne niečo nezanedbal a neprehliadol...
Ďakujem
doporučil by som skontrolovať čistotu senzora, okrem ostatných doporučení.
Na čo dať pozor pri výbere?
Chcel by som stručne opýtať, načo dať pozor pri výbere DSLR z druhej ruky (napr. NIKON D90 o ktorý mám záujem).
Aby som prípadne niečo nezanedbal a neprehliadol...
Ďakujem
Chcel by som stručne opýtať, načo dať pozor pri výbere DSLR z druhej ruky (napr. NIKON D90 o ktorý mám záujem).
Aby som prípadne niečo nezanedbal a neprehliadol...
Ďakujem
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/sprievodca-kupujuceho/objektiv-z-druhej-ruky/
tiež som to absolvoval pred troma mesiacmi, úplná spokojnosť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie