Potreboval by som poradit ohladom vyberu medzi tymito 2ma telami. Velmi by som ocenil, keby ste mi pomohli, najma vas, ktori maju s tymito modelmi skusenosti. Ale budem vdacny aj za trefne poznatky. Rozhodujem sa medzi kupou noveho 7Dcka alebo za ten peniaz kupit opotrebovany Mark III. V podstate potrebujem fotak na vsetko...a zaroven pristroj, u ktoreho mozem roky zotrvat.
Potreboval by som poradit ohladom vyberu medzi tymito 2ma telami. Velmi by som ocenil, keby ste mi pomohli, najma vas, ktori maju s tymito modelmi skusenosti. Ale budem vdacny aj za trefne poznatky. Rozhodujem sa medzi kupou noveho 7Dcka alebo za ten peniaz kupit opotrebovany Mark III. V podstate potrebujem fotak na vsetko...a zaroven pristroj, u ktoreho mozem roky zotrvat.
Este raz vopred dakujem za pomoc!
Osobne na tvojom mieste by som siel skor do 7D ak teda nevyuzijes 10fps a extra odolne telo fotaku. Mam 7D a musim povedat ze velmi podareny fotak.
hmm, mozno, ak neponahlas co neviem - co ked chvilu pockas a tvoje ocakavania splni 5DmarkIII ocakavany niekedy coskoro, bude fullframe a mozno bude rychly alebo aj rychlejsi (ako som pocul) ako jeden z tychto fotakov, tieto 2 mozno potom budu moct ist dozadku ? ja by som pockal, ak sa ponahlas, zober 7D, ma video a skutocne stoji za to...
V neprospech 7D je aj velkost snimaca a moc velke rozlisenie,cize dost velka narocnost na kvalitu skiel,podstatne vacsia ako u 1D ale zasa 1D by sa mi vsade tahat nechcelo,aj terraz nadavam niekedy ked mam vlacit vsade 5D MKII je to velka opacha.
na to tvoje cvakanie Ti staci 40D alebo 550D Moje prvé auto bolo Skoda 130L a potom Fiat Punto GT je dobré to poradie dodrziavat aj u fotáku...
Cvakanie treba zdokonalit to je viac ako pravda nemam ani vodicak jazdim vlakom a na bicykli..... zacal som 7D, ked som ho kupoval mi to prislo ako navhodnejsie telo
Cvakanie treba zdokonalit to je viac ako pravda nemam ani vodicak jazdim vlakom a na bicykli..... zacal som 7D, ked som ho kupoval mi to prislo ako navhodnejsie telo
no to je tak a potom niesu peniaze na poriadne sklo co dokaze vykreslit to rozlisko a teda ti je cele 7D na dve veci...
no to je tak a potom niesu peniaze na poriadne sklo co dokaze vykreslit to rozlisko a teda ti je cele 7D na dve veci...
to nie je celkom pravda, len clovek musi zistit smer ktorym sa uberat aj si nieco precitat nie bezhlavo nakupovat....ale uz sa to upravuje pozadovanym smerom......
Canon EOS 1D Mark III alebo 7D?
v neprospech 1D mkIII je nevydarené automatické zaostrovanie a display s nízkym rozlíšením
Vo vacsine zanrov by som uprenostnil 7D. 1D by som bral ak to ma byt novinarsky fotak, pripadne na portrety, tam je vacsi senzor vyhoda.
v neprospech 1D mkIII je nevydarené automatické zaostrovanie a display s nízkym rozlíšením
proti je slaby display, velkost tela, udajne ostrenie
7D pro je univerzalny fotak
proti je vysoky sum a naracnost na objektivy
proti je slaby display, velkost tela, udajne ostrenie
7D pro je univerzalny fotak
proti je vysoky sum a naracnost na objektivy
Moje prvé auto bolo Skoda 130L a potom Fiat Punto GT
je dobré to poradie dodrziavat aj u fotáku...
Moje prvé auto bolo Skoda 130L a potom Fiat Punto GT
je dobré to poradie dodrziavat aj u fotáku...
nemam ani vodicak jazdim vlakom a na bicykli.....
zacal som 7D, ked som ho kupoval mi to prislo ako navhodnejsie telo
nemam ani vodicak jazdim vlakom a na bicykli.....
zacal som 7D, ked som ho kupoval mi to prislo ako navhodnejsie telo
Preco proti 7Dcku ide obrazova kvalita, je to mensim cipom a vela pixlami? a preco je narocnejsi na objektivy?
Preco su FF obrazovo kvalitnejsie?
Nevydarene automaticke ostrenie u spickoveho fotaku?
dik
Preco proti 7Dcku ide obrazova kvalita, je to mensim cipom a vela pixlami? a preco je narocnejsi na objektivy?
dik
treba pocitat s tym ze APSC snimac zaberie o polovicu mensiu plochu ako FF smimac
dik
nepýtaj sa na každú hlúposť a skús si niečo o tom prečítať,je toho o tom hoooooodne.
Vo vacsine zanrov by som uprenostnil 7D. 1D by som bral ak to ma byt novinarsky fotak, pripadne na portrety, tam je vacsi senzor vyhoda.
treba pocitat s tym ze APSC snimac zaberie o polovicu mensiu plochu ako FF smimac
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa