ano je to 80e nad limit ale budes mat zostavu, ktora bude odolna, D40 sa drzi stokrat lepsie ako 1100D, budes mat svetelny objektiv so standardnym zoomom.
Ahoj zvazujem kupu canon 1100d som amater co sa tyka fotenia a zacinam od zakladov bol by pre ma vhodny ? rozpocet je 600e
Pouzivam ju uz od januara a dalsi mesiac ju este pouzivat aj budem. Drzanie vyhovuje, vaha, naozaj lahky ale i tak snad nieco vydrzi hoci preferujem nieco odolnejsie. Neviem kolko stoji ale pouzivam to v skole a bolo to prvy krat co som pouzival zrkadlovku. Na ucenie by som ti ju vrelo doporucil
Ahoj zvazujem kupu canon 1100d som amater co sa tyka fotenia a zacinam od zakladov bol by pre ma vhodny ? rozpocet je 600e
Kludne si kup 1100D..neurobis chybu,dnes sa da uz kupit bazarovo 40D co je magneziove telo,vyborne ovladanie a stale velmi oblubeny fotak od canonu..a nejake ked aj bazarove sklo na neho za sumu ktora este zostane k dispozicii..
osobne by som ti poradil novu 1100d.....nerozmyslaj o ziadnom bazare, predsa len 40d je starsi model a myslim ze uz bude aj bez zaruky a 420 eu ako som pozeral inzerat je naozaj dost.....v casopise Digi Foto 1100ka dostala dobre hodnotenia, obrazovym vystupom ta nesklame....dobre svetlo prajem....
Zdravim vsetkym,viem ze toto nie je miesto na inzerciu(vopred sa ospravedlnujem) ale mam na predaj Nikon D7000 18-105 VR(2 krat bateria,stativ,mensie puzdro,).Dostal som to ako darcek na Vianoce.Fotak dva-tri krat vytiahnuty z krabice inak stale odlozeny v skriny.,Ziadne znamky pouzivania,''ako novy'' stale v zaruke.Cena 950eur.V pripade zaujmu poslite mail na: tonnysc@gmx.co.uk
Kúpa Canon EOS 1100D
ano je to 80e nad limit ale budes mat zostavu, ktora bude odolna, D40 sa drzi stokrat lepsie ako 1100D, budes mat svetelny objektiv so standardnym zoomom.
tonnysc@gmx.co.uk
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa