Ahojte som tu novy vopred sa ospravedlnujem ak takato tema uz existuje. Vlastnim fotoaparat Canon 1100d s dvoma objektivmi EF 18-55 DC + EF 75-300 DC rozmyslam nad kupo externeho blesku neviem sa vsak rozhodnut aky alebo co by som ma u neho uprednostnit som zaciatocnik ucim sa este vsetkemu viete mi poradit kde co a ako priapdne kde najvyhodnejsie nakupit ? Blesk by som urcite potreboval vyuzit v tmavych interieroch taktiez exterier .
Ahojte som tu novy vopred sa ospravedlnujem ak takato tema uz existuje. Vlastnim fotoaparat Canon 1100d s dvoma objektivmi EF 18-55 DC + EF 75-300 DC rozmyslam nad kupo externeho blesku neviem sa vsak rozhodnut aky alebo co by som ma u neho uprednostnit som zaciatocnik ucim sa este vsetkemu viete mi poradit kde co a ako priapdne kde najvyhodnejsie nakupit ? Blesk by som urcite potreboval vyuzit v tmavych interieroch taktiez exterier .
Dakujem.
je lahsie sa ospravedlnit za dalsi zaciatocnicku temu ako si nieco nastudovat....ale ok...podla toho co si napisal si kup canon speedlite 430 exII a nic ine neries..
je lahsie sa ospravedlnit za dalsi zaciatocnicku temu ako si nieco nastudovat....ale ok...podla toho co si napisal si kup canon speedlite 430 exII a nic ine neries..
nastdovane je len clvoek potrebuje pocut nazor inych na konkretnu vec a velmi mi pomohlo to co som tu precital takze moja otazka mala svoj vyznam a opodstatnenie
SB 700 ti bohate stačí, súhlas....a má lepšie chladenie než 900ka. SB700 mám - plná spokojnosť a odpaľuje aj na infra. Možnosť cvakať s bleskom mimo foťáka určite oceníš
SB 700 ti bohate stačí, súhlas....a má lepšie chladenie než 900ka. SB700 mám - plná spokojnosť a odpaľuje aj na infra. Možnosť cvakať s bleskom mimo foťáka určite oceníš
Aj 900-vka je good... Ja ju mam, za cenu 700-vky, uvarit sa mi ju este nepodarilo... S D5100 odpalis dialkovo blesk leda v rezime SU-4...
kupa blesku
Dakujem.
www.ephoto.sk/fotoskola/clanky/systemove-blesky-a-prislusenstvo/canon-speedlite---prehlad-bleskov/
Dakujem.
zároven máš trvalé svetlo, ked chceš blýskať tak budeš vypínať a zapínať
zároven máš trvalé svetlo, ked chceš blýskať tak budeš vypínať a zapínať
jj, myslel som si že 5100ka infra nemá, ale nechcelo sa mi to hľadať
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie