Ahojte som tu novy vopred sa ospravedlnujem ak takato tema uz existuje. Vlastnim fotoaparat Canon 1100d s dvoma objektivmi EF 18-55 DC + EF 75-300 DC rozmyslam nad kupo externeho blesku neviem sa vsak rozhodnut aky alebo co by som ma u neho uprednostnit som zaciatocnik ucim sa este vsetkemu viete mi poradit kde co a ako priapdne kde najvyhodnejsie nakupit ? Blesk by som urcite potreboval vyuzit v tmavych interieroch taktiez exterier .
potrebujes blesk, ale blesk ti pri vysokosvetelnych objektivoch velmi nepomoze. Najlepšie by bolo kebyže si kúpiš svetelný oibjektív a aj blesk ked už ten blesk chceš... ináč ten blesk bez svetelného objektívu účinok až taký nebude mať...
potrebujes blesk, ale blesk ti pri vysokosvetelnych objektivoch velmi nepomoze. Najlepšie by bolo kebyže si kúpiš svetelný oibjektív a aj blesk ked už ten blesk chceš... ináč ten blesk bez svetelného objektívu účinok až taký nebude mať...
Vysokosvetelny objektiv pri pouziti blesku nie je nutnostou... Blesk dokaze vykompenzovat nzsie mnozstvo svetla silnejsim zableskom, takze ta posledna veta mi pride zavadzajuca...
kupa blesku
Dakujem.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie