Fórum » Blesky

Prepal fotky

majkotr
2012-02-28 15:12:54+01
chcem sa opytat je toto dost velky prepal fotky alebo da sa s tim daco urobit pohrat s farbami fotak bol nastaveny uplne minimalne na iso 100 f1,8 cas 100 dakujem.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-02-28 15:19:58+01
Prepal tam nikde nie je. Problem je v kompozicii, nezaujimavom prostredi, nasvieteni, poze a vyraze... Takze chyby fotografa a nie expozicie. Chybaju ti zakladne znalosti prace so svetlom a modelom v interiery. Fotku aspon trochu oraz a zvysok nechaj tak. Dobru fotku z nej nespravis, musis sa naucit fotit.

majkotr
2012-02-28 15:26:14+01
príspevok od: Karol Srnec
Prepal tam nikde nie je. Problem je v kompozicii, nezaujimavom prostredi, nasvieteni, poze a vyraze... Takze chyby fotografa a nie expozicie. Chybaju ti zakladne znalosti prace so svetlom a modelom v interiery. Fotku aspon trochu oraz a zvysok nechaj tak. Dobru fotku z nej nespravis, musis sa naucit fotit.
to ja viem ze sa musim ucit dost toho mno to prostedie bol velmi zle tmava izba skoro ziadne svetlo jedna lampa to ej vsetko preto to bolo narychlo a kocka mala stale hore dole behala tak som ju v rychlosti cvakol to ej vsetko a to je skusenost moja prva fotil som s bleskom a v takom prostredi

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-02-28 15:33:06+01
príspevok od: majkotr
to ja viem ze sa musim ucit dost toho mno to prostedie bol velmi zle tmava izba skoro ziadne svetlo jedna lampa to ej vsetko preto to bolo narychlo a kocka mala stale hore dole behala tak som ju v rychlosti cvakol to ej vsetko a to je skusenost moja prva fotil som s bleskom a v takom prostredi
Vdiet fotit neznamena nastavit spravne vsetky parametre, ale aj povedat: "Toto nie su dobre podmienky, tu sa dobra fotka s mojou vybavou neda nafotit".

No a jedna gycovka, co to snad aspon trochu robi zaujimavejsie. ALe je to barlicka, ci skor riadna barla.

majkotr
2012-02-28 15:38:40+01
Vdiet fotit neznamena nastavit spravne vsetky parametre, ale aj povedat: "Toto nie su dobre podmienky, tu sa dobra fotka s mojou vybavou neda nafotit".

No a jedna gycovka, co to snad aspon trochu robi zaujimavejsie. ALe je to barlicka, ci skor riadna barla.
super takto som to skusal orezat aj zmenit HSL sytost farby ale dakujem

wlad
2012-02-28 15:53:26+01

nic v zlom, ale neviem co je horsie

@majkotr - taketo fotky sa vymazavaju este vo fotaku

majkotr
2012-02-28 16:04:35+01
príspevok od: wlad
nic v zlom, ale neviem co je horsie

@majkotr - taketo fotky sa vymazavaju este vo fotaku
dikes mno hej ja viem ej to moja skusenost a dobuducna budu lepsie no treba niekde zacat

JOK3R
2012-02-28 16:31:51+01
Tmavá izba, skoro žiadne svetlo a pýtaš sa na prepal, už to je nelogické nie?

JOK3R
2012-02-28 16:32:57+01

Karol tak to je fakt barlisko, ukážka že ak je fotka už v základe zlá tak jej nič nepomôže

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-02-28 16:37:08+01
príspevok od: JOK3R
Karol tak to je fakt barlisko, ukážka že ak je fotka už v základe zlá tak jej nič nepomôže
Suhlasim.

majkotr
2012-02-28 17:09:51+01
ano je zla mno nelogicke mno je ale tak opytat sa mozem nie? mno potrebujem aj kritiku aj radu nic ine clovek sa uci cely zivot aj majster tesar sa utne

lowenature
2012-02-28 17:29:15+01
Aj v domácich podmienkach s jedným bleskom na manuál mimo telo sa dajú spraviť zaujímavé fotografie . Čo myslíte ?

keko
2012-02-28 19:15:15+01
ano je zla mno nelogicke mno je ale tak opytat sa mozem nie? mno potrebujem aj kritiku aj radu nic ine clovek sa uci cely zivot aj majster tesar sa utne
Vies, co je to prepal?

majkotr
2012-02-28 20:36:44+01
príspevok od: keko
Vies, co je to prepal?
viem viem len vies pryv krat blesk externy tak som skusal pre niekoho je to uz prepal u niekoho nie preto som to tu dal

quintes
2012-02-28 20:45:42+01
Vies, co je to prepal?
ja neviem, mne to mozes vysvetlit??

keko
2012-02-28 23:52:56+01
viem viem len vies pryv krat blesk externy tak som skusal pre niekoho je to uz prepal u niekoho nie preto som to tu dal
Dobre, ked vies, a vidis na svojej fotke nejaky?
Pytam sa, lebo miesto prepalu mozes mat proste zle nastaveny monitor.
Vylucujes tento problem?

keko
2012-02-28 23:55:04+01
príspevok od: quintes
ja neviem, mne to mozes vysvetlit??
A vies, co je to bomba do zubov? (robit si plastelinu z ludi v pokrocilom veku)

majkotr
2012-02-28 23:56:23+01
A vies, co je to bomba do zubov? (robit si plastelinu z ludi v pokrocilom veku)
no ja sa nebijem ani nedavam bobmy a nie to starsi ludia ja uz mam vek na to aby som si bobmy nedaval

majkotr
2012-02-28 23:57:57+01
Dobre, ked vies, a vidis na svojej fotke nejaky?
Pytam sa, lebo miesto prepalu mozes mat proste zle nastaveny monitor.
Vylucujes tento problem?
aj to moze byt s problemov ja len ci taka fotka vadi alebo nie s takim svetlom to ej vsetko

Crazy41
2012-02-29 01:13:26+01
tak aby to bolo super extra ciste tak by to chcelo iny typ svietenia, napr. softbox ale prepal tam ja osobne ziadny nevidim

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()