Zdravim .. nevie niekto poradit aky blesk od Yongnuo alebo inej podobnej lacnej znacky sa da pouzit s Nikonom D40 tak ze ext.blesk bude odpalovany zableskom s D40 (vstavany blesk) ? bolo by fajiin keby nanom fičalo aj TTL
aha dobre teda tak ak sa mozem spytat ktory by ste odporucili k D40 len nech ide odpalit zableskom popripade nejake jedoduche ovladanie
Mozes pouzit len blesk, ktory ma vlastne cidlo a dokaze ignorovat predzablesk vstavaneho blesku. O konkretnych modeloch ale nemam prehlad. MOzno by bolo dobre napisat aj na co to chces.
Mozes pouzit len blesk, ktory ma vlastne cidlo a dokaze ignorovat predzablesk vstavaneho blesku. O konkretnych modeloch ale nemam prehlad. MOzno by bolo dobre napisat aj na co to chces.
nemam prehlad ani ja vobec v tychto bleskoch.. som cital akurat dneska a vcera co to ale 80 % som nasiel po ang. co je skoda lebo ta mi nejde tak preto hladam rady alebo skusenosti ludi tu .. toto neni vpodstate ani premna ale znamy ma tu spominanu D40 a potrebuje nejaky blesk na fotenie cukroviniek pre jeho vlastnu stranku nech mu to vypada lepsie
V tom pripade by som odporucil SB600 alebo SB700 a kupit TTL kabel,teda ak mu staci jeden blesk. Inak najjedoduchsie a najlacnejsie riesenie je YN460.Ma fotobunku a vie ignorovat aj predzablesky. Ja mam doma dva a bez problemov pracuju uz vyse roka. No prevazne ich odpalujem cez RF vysielac/prijmac
Yongnuo YN-560 moze odpalit aj zableskom D40 ale samozrejme bez TTL. YN-560 ma dva rezimy slave, 1. odpali sa hned na prvy zablesk 2. odpali sa az po predzablesku, cize predzablesk ignoruje. Mam to vyskusane a ide to ako pisem ale iba v manualnom rezime samozrejme. Ziadne TTL, ale na strobist ti to uplne staci.
Yongnuo + Nikon D40
bolo by fajiin keby nanom fičalo aj TTL
toto neni vpodstate ani premna ale znamy ma tu spominanu D40 a potrebuje nejaky blesk na fotenie cukroviniek pre jeho vlastnu stranku nech mu to vypada lepsie
tieto yungnuo nezhanam pre seba .. dik za odkazy precitam
Inak najjedoduchsie a najlacnejsie riesenie je YN460.Ma fotobunku a vie ignorovat aj predzablesky. Ja mam doma dva a bez problemov pracuju uz vyse roka. No prevazne ich odpalujem cez RF vysielac/prijmac
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa