Ahojte.
Chcel by som si kúpiť nový fotoaparát a rozmýšľam nad týmto modelom:OLYMPUS SP-570 UZ. Aký máte vy na tento model názor? Ale viete mi poradiť iný typ, ktorý je podľa Vás lepší?
:-D Najlepší je LOMO, môže byť aj Zenit, Praktica, pokiaľ si fajnový tak si kúp Pentakon SIX - stredoformát 6x6, aj s 2 sklami to kúpiš pod 5 tisíc .-)
Ja nebudem sarkastický ako Root a odpoviem Ta to uprimne....a svoj názor si obhájim kedykolvek....jednoznačne Hasselblad....Dolar klesol oplatí sa....Natiahni si google a chod tvrdo po nom.....neskutočné množstvo megapixelov a jednoduché menu....
Ja nebudem sarkastický ako Root a odpoviem Ta to uprimne....a svoj názor si obhájim kedykolvek....jednoznačne Hasselblad....Dolar klesol oplatí sa....Natiahni si google a chod tvrdo po nom.....neskutočné množstvo megapixelov a jednoduché menu....
kedy klesol dolar?
ked som kupoval 24-70/2.8, dolar bol necelych 20Sk, teraz je cez 24...
urcite nie hassiho, nema to zoom, na to sa neoplati ani pozerat ;) :-D :-D :-D
Prepáč ale ano robime......Prelistuj si recenzie na tejto stránke....porovnaj...popremýšlaj....a možno prídeš k názoru že si uplne zbytočne založil toto vlákno :)
Je tu kvantum debát o vyhodách a nevýhodách rôznej techniky.
Nebaví nás stale dokola papagájovat to isté.
A ked už kúpiš nový foták, tak sem prosím ta nedrbni dalšie vlákno že aký objektív k nemu.....pretože sa ti može stat že ti niekto odporučí polcólovu trubku zrezanú na patričnú ohniskovú vzdialenost s clonou na plnú dieru...maj sa pekne a popozeraj sa na tejto stránke....najdeš čo si chcel....ver mi.
No záleží na tom,čím si fotil doteraz a čo chceš fotiť odteraz :)
Medzi zrkadlovkou a foťákom ktorý uvádzaš je dosť veľký rozdiel .
Ja som tento foťák chcel kúpiť otcovi na fotenie ale po vyskúšaní som si to rýchlo rozmyslel.Nakoľko predtým fotil zrkadlovkou na kinofilm,je zvknutý na určitý komfort zrkadlovky a tento Olympus by ho dorazil.
Veľmi je dôležité na čo to chceš a aké máš ambície.Radšej ako tento Olympus alebo jemu podobné,by som si kúpil aj najlacnejšiu zrkadlovku.Dnes sa dá kúpiť zrkadlovka za 10.000,-
Inak namiesto toho ako rozvláčne si mu tu napísal čo má robiť,si mu mohol aj poradiť :)
Mohol....a čo by som mu asi tak napísal....Canon ...Nikon....zbytočné....už to napísalo X-ludí predomnou.....a o prímerie sa na tomto portále nebojíííím :)
a ty nepodpichuj. Chceš zničiť to krehké prímerie?
....ja nič,ale sa mi páči ako niektorí otrávene píšu ,že sa im už nechce radiť x-tý krát to isté .Pri tom ale nešetria slovami.
Inak ťa zdravím,bol si na výlete ?
Mohol....a čo by som mu asi tak napísal....Canon ...Nikon....zbytočné....už to napísalo X-ludí predomnou.....a o prímerie sa na tomto portále nebojíííím :)
Fakt je,že sa to nedá eliminovať aby sa tu nepýtali to isté.
Keď niekto nevie čo znamená 18-55 na objektíve,ako chceš aby vedel v ktorej kategórii vo fóre by to mal hľadať :)
Každému sa dá stručne poradiť alebo ho nasmerovať.
Pri tvojom zmysle pre humor sa o teba ani ja nebojím :)
....ja nič,ale sa mi páči ako niektorí otrávene píšu ,že sa im už nechce radiť x-tý krát to isté .Pri tom ale nešetria slovami.
áno boli sme aj s Dunym, bolo celkom dobre, až na to že ráno hmla ktorá zmizla tak o desiatej, a večer západ slnka o ničom, chceli sme urobiť aj článok do photopointu no uvidíme čo a ako.
Sa pojebte vy kokoti namyslený. Človek sa che poradiť a vy sa na neho zvysoka vyseriete a ešte ho aj dojebete.
Tak načo je toto kurva verejné fórum? Spravte si to potom súkromné buzeranti. By som chcel vidieť ako ste sa učili vy fotiť. Jak kokoti ste pozerali do kníh, ne? No piču!!! A aj foták ste si len tak vygooglili ne?
Jebem na Vás. Toto je v piči !!! Prosím admina nech mi odstránenie regisrtačku, je sa tu nebudem prosiť takýmto čurákom a robiť tu kokota zo seba. Ja si prídem po radu a vy ma pošlete do piče!!!!!!!!
Srandu si robia, to je jasne. Cim si fotil doteraz? Mas skusenosti s DSLR ci len s kompaktom? Ak si nemal v rukach zrkadlovku alebo si na nu netrufas, tak takyto EVF ti bude v pohode postacovat. Ale pred kupou rozhodne doporucujem ist do obchodu a vyskusat pripadne porozmyslat ci neist predsalen do zrkadlovy (ale tam rataj s dalsimi financiami).
Nový Fotoaparát
ked som kupoval 24-70/2.8, dolar bol necelych 20Sk, teraz je cez 24...
urcite nie hassiho, nema to zoom, na to sa neoplati ani pozerat ;) :-D :-D :-D
Je tu kvantum debát o vyhodách a nevýhodách rôznej techniky.
Nebaví nás stale dokola papagájovat to isté.
A ked už kúpiš nový foták, tak sem prosím ta nedrbni dalšie vlákno že aký objektív k nemu.....pretože sa ti može stat že ti niekto odporučí polcólovu trubku zrezanú na patričnú ohniskovú vzdialenost s clonou na plnú dieru...maj sa pekne a popozeraj sa na tejto stránke....najdeš čo si chcel....ver mi.
Medzi zrkadlovkou a foťákom ktorý uvádzaš je dosť veľký rozdiel .
Ja som tento foťák chcel kúpiť otcovi na fotenie ale po vyskúšaní som si to rýchlo rozmyslel.Nakoľko predtým fotil zrkadlovkou na kinofilm,je zvknutý na určitý komfort zrkadlovky a tento Olympus by ho dorazil.
Veľmi je dôležité na čo to chceš a aké máš ambície.Radšej ako tento Olympus alebo jemu podobné,by som si kúpil aj najlacnejšiu zrkadlovku.Dnes sa dá kúpiť zrkadlovka za 10.000,-
Keď niekto nevie čo znamená 18-55 na objektíve,ako chceš aby vedel v ktorej kategórii vo fóre by to mal hľadať :)
Každému sa dá stručne poradiť alebo ho nasmerovať.
Pri tvojom zmysle pre humor sa o teba ani ja nebojím :)
Tak načo je toto kurva verejné fórum? Spravte si to potom súkromné buzeranti. By som chcel vidieť ako ste sa učili vy fotiť. Jak kokoti ste pozerali do kníh, ne? No piču!!! A aj foták ste si len tak vygooglili ne?
Jebem na Vás. Toto je v piči !!! Prosím admina nech mi odstránenie regisrtačku, je sa tu nebudem prosiť takýmto čurákom a robiť tu kokota zo seba. Ja si prídem po radu a vy ma pošlete do piče!!!!!!!!
KOKOTI ešte raz.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja som ti poradil,tak sa ukľudni.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie