Chcel by som vas poziadat o radu chcem si kupit digi.zrkadlovku a neviem sa rozhodnut aku kupit chcel by som nieco zhruba do 20000sk. vie niekto poradit? Vopred D.
na co mu bude slovenske menu, ked nevie ani pisat? iba, ze by bol policajt a ten z dvojice, ktory vie citat ;) :-D :-D :-D
to by chcelo nejaky narecovy preklad:
clona - ta cvakacka objektivova
iso100 - vidzim svetlo
iso1600 - vidzim tmu
1/200s - udzrzim
1/10s - udzrdim len s 4 baracz vodkami
P mod - cvakaj jak saleny
M mod - Moc obtiazne
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
som rad že si sa aj s Ultra TXF pobavili a preto vám urobím radosť a budem písať spisovne aj keď denne písem 8 hod. v práci spisovnou slovenčinou a inak ten preklad by si mal poslať niekam do časopisu, lebo ja som sa na ňom dobre zasmial a čo vieš možno aj vyhráš nejakú tu cenu :-D
som rad že si sa aj s Ultra TXF pobavili a preto vám urobím radosť a budem písať spisovne aj keď denne písem 8 hod. v práci spisovnou slovenčinou a inak ten preklad by si mal poslať niekam do časopisu, lebo ja som sa na ňom dobre zasmial a čo vieš možno aj vyhráš nejakú tu cenu :-D
Neber to osobne,sranda musí byť,kľudne aj na môj účet.Len dúfam ,že sme ti pomohli touto debatou.
Neber to osobne,sranda musí byť,kľudne aj na môj účet.Len dúfam ,že sme ti pomohli touto debatou.
neboj bral som to zo srandy tiež som sa na tom pobavil a čo sa týka pomoci veľmi rozhodol som sa kúpiť nikon D40 a investovať do kvalitnejších objektívoch ďakujem. PS: prajem dobre svetlo
kazdy tu spomina Canon, Nikon a kde je Olympus co je to najhorsia znacka?Ja ho mam a staci....ci zla volba??
zla volba - malo objektivov, priliz drahe, maly chip, vela zrna, ... ale ked tebe staci, tak bud spokojny a nevymyslaj. mne by nestacil... ale to som ja ;)
Nikon
to by chcelo nejaky narecovy preklad:
clona - ta cvakacka objektivova
iso100 - vidzim svetlo
iso1600 - vidzim tmu
1/200s - udzrzim
1/10s - udzrdim len s 4 baracz vodkami
P mod - cvakaj jak saleny
M mod - Moc obtiazne
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
v jednom komente som sa dočtal že by ste predali nikon D80 je to ešte platné??
za odpoveď vopred ďakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa