Uvažujem nad takým malým domácim štúdiom na fotografovanie portrétov s postáv,
event.predmetov.
Chcel by som poradiť,čije lepšie ísť do zábleskových svetiel + softbox+ dáždnik ...niečoho podobného ako takáto zostava:
http://www.fotovideoshop.sk/shop/action/productdetail/oc/1812.xhtml
http://eshop.fomei.com/cz/produkt/fomei-basic-200-kit/
.....alebo sa to pokúsiť riešiť pomocou klasických externých bleskov (aspoň dvoch) + softoboxy a odrazky.
Čo je praktickejšie a pre tento typ fotenia vhodnejšie.Cenovo totižto tá zostava klasických zábleskových svetiel vyjde možno lacnejšie ako tie blesky. Kto s tým máte skúsenosti...poraďte.
diki
v studiu sa vzdy foti na najnizsie ISO, aby bola zachovana co najvyssia kvalita vystupu. fotit v studiu na ISO 400 a viac je totalna hlupost a setrenie na zlom mieste. to je ako kupit 7 baworak a dat do neho 4 valec 1.4 mpi z fabie...
Diki,budem sa musieť trochu poobzerať,asi by som mal navštíviť nejaký ateliér
event.workshop.
v studiu sa vzdy foti na najnizsie ISO, aby bola zachovana co najvyssia kvalita vystupu. fotit v studiu na ISO 400 a viac je totalna hlupost a setrenie na zlom mieste. to je ako kupit 7 baworak a dat do neho 4 valec 1.4 mpi z fabie...
Kurva tu každá debata skončí hádkou.....sa ukľudnite...o nič nejde :)
Každého radu si berem a s tou babou to nie je zlý nápad ako sa dostať do ateliéru a podučiť sa.
Ziadna hadka sa nekona afkaa.i nepochopil, ze naucit niekoho fotit nieje az tak jednoduche. Ak pise o tom aby niekto zhanal babu a az potom ho nieco nauci potom tu nema co hladat. Tu by si vsetci mali pomahat nezistne. Hlavne ludom, ktory zacinaju a potrebuju pomoc.
Ziadna hadka sa nekona afkaa.i nepochopil, ze naucit niekoho fotit nieje az tak jednoduche. Ak pise o tom aby niekto zhanal babu a az potom ho nieco nauci potom tu nema co hladat. Tu by si vsetci mali pomahat nezistne. Hlavne ludom, ktory zacinaju a potrebuju pomoc.
lol :-D :-D :-D no chlapec, ty si to zabil :-D :-D :-D
chalani co keby ste nechali tu teoriu bokom a isli radsej fotit? vidim ze niektorym tu ego narastlo do extremnych rozmerov :)
len pripomeniem ze 900Ws svetla fakt nepotrebujete...tento vikend som fotil s dvoma 400Ws a ten vykon mi prisiel az moc...
Hlavne je fotit, fotit, fotit...teoria je nanic.
Skus v lete cez den urobit noc/neskory vecer pomocou 400Ws zablesku ;) Ale to je tak ci tak jedno, mame tu dost profikov, ktori maju zrkadlovku uz viac nez mesiac :-D :-D :-D
PS: Ukaz fotky z toho fotenia, som zvedavy :)
Domáce štúdio
event.workshop.
Každého radu si berem a s tou babou to nie je zlý nápad ako sa dostať do ateliéru a podučiť sa.
len pripomeniem ze 900Ws svetla fakt nepotrebujete...tento vikend som fotil s dvoma 400Ws a ten vykon mi prisiel az moc...
Hlavne je fotit, fotit, fotit...teoria je nanic.
PS: Ukaz fotky z toho fotenia, som zvedavy :)
dokedy mam cakat???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa