Fórum » O TECHNIKE

Nikon D200

VincenzoART
VincenzoART 2009-04-20 22:33:42+02
Ahojte. Chcel by som si kupiť tuto zrkadlovku (Nikon D200) a chcem sa tu popýtať vaše názori na nu.(alebo odporučiť niečo ine).... neake plusi a neake minusi.. dik moc , velmy mi to pomôže :)

VincenzoART
2009-04-22 08:08:14+02
Priamo Amazon mozno neposiela... je to cez jeden e-shop na amazone.
http://www.17photo.com/

Roderic
2009-04-22 14:03:32+02
Ze ja to musim robit za Teba!!! Cena za D90+18-105 v tom ´USA´ obchode je cca 880€ (+clo,DPH,posta) a v BestCena je 940€ (KE). Tak mi povedz, co o com sa tu bavime? Zabudni na USA, tie casy su uz davno prec, ked sa oplatilo dovazat zo statov! Uz je to uplen cisto, jasne napisane? (vyber setu som zvolil nahodne, mozes si checknut aj ostatne)

Roderic
2009-04-22 14:07:21+02
A este dalsia vec, ktoru by si uz vedel, ak by si si precital linky na fore, na internete je kopec falosnych obchodov. A tento je jeden z nich, ako sa zda (neviem celkom po ang. ale pozri si): http://forums.photographyreview.com/showthread.php?t=17032

VincenzoART
2009-04-22 18:01:02+02
príspevok od: Roderic
A este dalsia vec, ktoru by si uz vedel, ak by si si precital linky na fore, na internete je kopec falosnych obchodov. A tento je jeden z nich, ako sa zda (neviem celkom po ang. ale pozri si): http://forums.photographyreview.com/showthread.php?t=17032
je tam pisane že 42photo je FAKE a 17photo su kladne nazory...(njn stava sa) ak myslis ze sa to neoplati tak sa viac popozeraj a zistiš...existuju firmy ktore ti to kupia v USA a pošlu normalne na SK a zaplatis mizerne malo...ale to je myslim uplne jedno, tato tema je o tom že si pytam od vas rady aky fotak si mam kupit alebo aky objektiv.....ďakujem nabuduce k téme.

shoki
2009-04-22 20:09:31+02
príspevok od: VincenzoART
je tam pisane že 42photo je FAKE a 17photo su kladne nazory...(njn stava sa) ak myslis ze sa to neoplati tak sa viac popozeraj a zistiš...existuju firmy ktore ti to kupia v USA a pošlu normalne na SK a zaplatis mizerne malo...ale to je myslim uplne jedno, tato tema je o tom že si pytam od vas rady aky fotak si mam kupit alebo aky objektiv.....ďakujem nabuduce k téme.
ked uz by som sa ako osoba povinna platit dan rozhodol ju kratit (zakon o dph + trestny zakon) tak by som svoj umysel urcite nikde neprezentoval -nejedna sa sice o velke sumy ale cert nikdy nespi a taktiez nemozes vediet kto vsetko ma s tebou ´nevybavene ucty´.
a co sa tyka temy (kupa tovaru) tak mne prispevky k cene zaruke a solidnosti predajcu ako relevantne pripadaju.

Roderic
2009-04-23 07:34:55+02
príspevok od: VincenzoART
OK, prepac, nechcel som sa ta dotknut, tym ze som chcel pomoct. Kupuj si, cez ake firmy chces, ale never, ze je to tak jednoduche, svet je plny podvodnikov. Ak ti je luto dat aj ked 70€ viac za zaruku na Slovensku, tak to ber z ´USA´. ### A teraz k teme. Ja osobne by som tiez volil D90 a 16-85 (resp. ak mas menej penazi tak 18-105) ako zakladny obj. Neskor si mozes dokupit typ obj podla toho co budes najviac fotit, alebo co ta bude najviac tahat. D200 nechaj tak. Este prichadza do uvahy D300, ale na tu potrebujes o 10l viac, ibaze by si este pockal, ci pride na trh D400 a D300 sa zacnu viac objavovat v bazaroch za lepsie ceny.

Roderic
2009-04-23 07:50:03+02
Mne to neda, tak prepac, ale to ako ta firma, co to kupy za teba a posle ti to, to robi len preto, ze v nej pracuju filantropi? To oni si nic neuctuju, vsak. A aj za postovne zaplatis menej, vsak. A poslu to rovno do domu, bez toho, aby to preslo cez colnicu, vsak. Napisu ´gift´ a kazdy sa z toho na colnici poser#, to si myslis, vsak. Neboj ja uz mam nakupene z USA ledaco, ale za cias, ked sa to oplatilo. Daj si poradit, ak by ti to nemal niekto priniest priamo v batohu, tak to neber. Ak by si aj dosiahol rozdiel v cene, tak len mizerny.

VincenzoART
2009-04-27 18:20:00+02
ešte sa chcem spýtať či ma nikon D90 commander mod na externy blesk (SB-600) dik

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()