Poradte kde zohnat medzikus (alebo ako vyriesit) pripojenie predsadky Panasonic DMW-LTZ10E s vnutornym zavitom (67?) na fotak Panasonic FZ50 s vnutonym zavitom (55). Cize pre sumar treba mi medzikus s vonkajsim zavitom a zaroven redukciu s 55 na 67 mm. Existuje daco take?
no na sústruhu aj hej ale neviem neviem sám ovládam sústruh a treba na to už poriadny sústruh automatizovaný(najlepšie plne a s riadiacim počítačom) staršie sústruhy taký jemný závit nedokážu narezať (sám som to potreboval a budem musieť to urobiť nejak inak )
jaaaj paaani sme se nepochopili ... ono sa tato tema nevola nadarmo harakiri :-)
to vsetko co ste mi poradili je fajn ale presne to nepotrebujem. Rdsej to doma nafotim ako to vlastne vypada. Ale v skratke potrebujem medzi kus s vonkajsim zavitom 55 na jednej strane a vonkajsim zavitom 67 na dalsej strane a to co ste mi pisali su redukcie kde na jednej strane je vonkjasi zavit co ide smerom do fotaku a na dalsej vnutorny do ktoreho sa srobuje nejake sklo... svojim sposobom to co ja hladam by sa dalo nazvat spojka a redukcia zavitu v jednom.
Vidim to na sustruzenie ale kto vyraba veci na fototechniku nejast neviem.
Chcem spojit asi nespojitelne ale predavat sa mi to neoplati bo to je uz nepredajne bezmala.
jaaaj paaani sme se nepochopili ... ono sa tato tema nevola nadarmo harakiri :-)
to vsetko co ste mi poradili je fajn ale presne to nepotrebujem. Rdsej to doma nafotim ako to vlastne vypada. Ale v skratke potrebujem medzi kus s vonkajsim zavitom 55 na jednej strane a vonkajsim zavitom 67 na dalsej strane a to co ste mi pisali su redukcie kde na jednej strane je vonkjasi zavit co ide smerom do fotaku a na dalsej vnutorny do ktoreho sa srobuje nejake sklo... svojim sposobom to co ja hladam by sa dalo nazvat spojka a redukcia zavitu v jednom.
Chcem spojit asi nespojitelne ale predavat sa mi to neoplati bo to je uz nepredajne bezmala.
ono sa to vola spojka s redukciou...niekde som to videl...ak najdem, dam vediet...a co sa tyka vyroby, potrebujes cloveka, co ma kvalitny sustruh s pocitacom, lebo normalny ti take huste zavity neurobi...
ono sa to vola spojka s redukciou...niekde som to videl...ak najdem, dam vediet...a co sa tyka vyroby, potrebujes cloveka, co ma kvalitny sustruh s pocitacom, lebo normalny ti take huste zavity neurobi...
no ak nieco take najdes budem rad lebo uz som dal na tu predsadku inzerat ked to je nepouzitelne premna ale rad by som ju pozuival tak ma potesis ak najdes. zatim dik.
musi nieco take existovat aj ako original, nie len kopia niekde na ebay...ale podla tohto, co som nasiel, tak ta predsadka na tvoj fotak nebude pasovat...
musi nieco take existovat aj ako original, nie len kopia niekde na ebay...ale podla tohto, co som nasiel, tak ta predsadka na tvoj fotak nebude pasovat...
to viem ze nepasuje ale mam ju tak som spekuloval ako ju vyuzit a ci sa nikde neda zohnat daky medzikus ta spojka s redukciou ako si to nazval neda zohnat.
dal som tu predsadku aj do bazaru ale pochybujem ze to predam ale skoda toho je to nove nepouzivane.
co uz neda sa vsetko musim sa stym zmierit.
Ale na zverinu a podobnu haved by to bol dobry kus skla.
Kúp redukčný krúžok 55 a 67mm Cokin a prilep ich k sebe.
Práve toto iste aj mňa napadlo keď som čítal, že o čo sa jedná. Ja som presne takto vyrobil spojku aby som vedel opačne pripojiť druhý objektív a využívať ho ako makro predsádku.
Práve toto iste aj mňa napadlo keď som čítal, že o čo sa jedná. Ja som presne takto vyrobil spojku aby som vedel opačne pripojiť druhý objektív a využívať ho ako makro predsádku.
len sa bojim ze sa to urve ta predsadka ma snad 100 kil ... tuto verziu som uz aj s kolegom uvazoval ... len vybrat to spravne lepidlo co to urdzi pokope tie dve redukcie a vydrzi zataz ... mas typa?
Hrakiri :-)
exiostuej to
http://www.fotobrenner.de/default.asp?UIDASP=0405200920503435310088146155100&ARTNR=1315567&UG=ring,55,mm&Anzahl=21&Anf=1&Ende=10&SON=5&UE=0,0,0&MENPRO=&ES=0
dal som tu predsadku aj do bazaru ale pochybujem ze to predam ale skoda toho je to nove nepouzivane.
co uz neda sa vsetko musim sa stym zmierit.
Ale na zverinu a podobnu haved by to bol dobry kus skla.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa