len sa bojim že dojde len 300s ... a to nebude až taka zmena
nuz asi budeme musiet fakt pockat, ale ked to bude mala zmena tak nema ziaden zmysel do toho investovat a Nikon si je toho vedomy, vsak naco? Kazdopadne som velmi zvedavy co pride v auguste - asi vyhlasime stavkovaciu sutaz???
nuz asi budeme musiet fakt pockat, ale ked to bude mala zmena tak nema ziaden zmysel do toho investovat a Nikon si je toho vedomy, vsak naco? Kazdopadne som velmi zvedavy co pride v auguste - asi vyhlasime stavkovaciu sutaz???
Aj tak si myslím že hlavné veci dojdu pred olympiádou
Aj tak si myslím že hlavné veci dojdu pred olympiádou
inac v podstate full frame je viac ako dost, ked ma clovek taku 400/f2,8 s telekonvertorom tak crop potom netreba - akurat ze je to dost draha sranda tak zajtra rano podavam vyherne lotto!! xixi
inac v podstate full frame je viac ako dost, ked ma clovek taku 400/f2,8 s telekonvertorom tak crop potom netreba - akurat ze je to dost draha sranda tak zajtra rano podavam vyherne lotto!! xixi
akurat minuly týždeň som objednal 600/f 4.... ešte neviem čo poviem žene
akurat minuly týždeň som objednal 600/f 4.... ešte neviem čo poviem žene
povedz ze to mas od neznamej ctitelky, znie to vierohodne a zena o teba bude bojovat a snad dokupi este nejake ine drahe sklo - ja sa to mojej snazim nahovorit ale dopadlo to tak, ze chce odo mna auto aby si to mohla rozmysliet - no aby sa cert vyznal v tych zenach
povedz ze to mas od neznamej ctitelky, znie to vierohodne a zena o teba bude bojovat a snad dokupi este nejake ine drahe sklo - ja sa to mojej snazim nahovorit ale dopadlo to tak, ze chce odo mna auto aby si to mohla rozmysliet - no aby sa cert vyznal v tych zenach
To je nepravdepodobné, že by ctiteľka darovala chlapovi rúru. Keby naopak, hneď by to bolo niečo iné :-)
A ako ďalej vidím, nie je to jediná novinka - ďalšie :
- AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR Ⅱ
- Nikon D3000
- AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6 G ED VR Ⅱ
vyzera tak, ze v odhade som sa nejak priblizne trafil, ale novy 70-200 skutocne velmi potesil,uz nan cakam dost dlho, takze dufam, ze v predaji bude uz v auguste
vyzera tak, ze v odhade som sa nejak priblizne trafil, ale novy 70-200 skutocne velmi potesil,uz nan cakam dost dlho, takze dufam, ze v predaji bude uz v auguste
Tu D3000-ku asi nikto necakal. Sranda. Nie som nikonista, ale ako sa teraz daju tie tzv. entry-level nove zrkadlovky zrovnat s tymi starsimi? D3000-ka je nieco ako nahrada za D40-ku a D5000-ka za D60-ku?
Novinky Nikon, Canon?
Bližšie :
http://www.nikon.cz/product/cs_CZ/products/broad/1822/overview.html
- AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR Ⅱ
- Nikon D3000
- AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6 G ED VR Ⅱ
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre