novinky budú krásne, a určite budú lepšie, ale fotiť treba teraz, BTW Canon má 20.8. tlačovku ktovie čo tam predstaví :D
vyzera to tak ze ten augustovy tyzden bude natrieskany novinkami, v tom case su este 2 pomerne exkluzivne vystavy tykajuce sa hlavne gamerov :) a 14.8. pride do kin district9.. no august je neskutocne plodny az tazko uverit ze je uhorkova sezona
Len tak medzi rečou, netušíš akú funkciu bude mať na novom 70-200 úplne predný prstenec? Na starej verzii sú tam tlačítka na AF-lock, ktoré považujem za geniálnu vec. Ak na novom nebudú, tak to bude krok dozadu. Alebo žeby sa AF zamykal otočením prstenca?
Len tak medzi rečou, netušíš akú funkciu bude mať na novom 70-200 úplne predný prstenec? Na starej verzii sú tam tlačítka na AF-lock, ktoré považujem za geniálnu vec. Ak na novom nebudú, tak to bude krok dozadu. Alebo žeby sa AF zamykal otočením prstenca?
je to mozne, nechajme sa prekvapit ale ratam, ze to bude isto o kategoriu lepsie sklo, zoom, 70-200 je najzakladnjsi telezoom a na full frame je 24-70 predsa len (aspon pre mna) trocha kratky a preto by mal mat aj najkvalitnejsie prevedenia
Nikon AF-S 70-200mm F/2.8G ED VR II uz maju v Cechach v predaji :-( a tu este nic...
a kde je? vsak co viem oficialne prvy kontajner z japonska odchadza az koncom septembra! mnohi ho maju v ponuke v predaji za priemer cca. 2500,- Eur ale dostupnost nie je, Ak jetakpovedz kde a idem pon!
praveze vcera - 3.9.2009 mi prisiel e-mail z fotoskoda:
Dobrý den,
poptávaný objektiv Nikon AF-S 70-200mm F/2.8G ED VR II máme od dnešního dne skladem.
S pozdravem a přáním dobrého světla
Podla najnovsich sprav asi rovno pride D4 a planuje sa este jeden full frame - ale co to ma byt je otazne, mozno cosi zaujave sa asi nikonu podari dodat na trh, uggrady su pre mna uplne o nicom
Podla najnovsich sprav asi rovno pride D4 a planuje sa este jeden full frame - ale co to ma byt je otazne, mozno cosi zaujave sa asi nikonu podari dodat na trh, uggrady su pre mna uplne o nicom
je to mozne, inak myslim ze vetsie rozlisenie cipu nepride
len si myslím že nakoľko je D3 športovo-reportážny foťák tak to stačí
rozpraval som s jednym clovekom z vyvoja a ten kludne tvrd, ze uz maju v Sony nachystane technologie na cipy 36x24 s rozlisenim 36Mpx a ISO do 6400! Preto si myslim, ze tych 18MPx v novej technologii moze byt lepsie ako 12MPx v dnesnej D3. aKURAT CERT VIE KEDY TO PRIDE NA TRH. uDAJNE LABAKY CANONU TO UZ MAJU ZVLADNUTE
rozpraval som s jednym clovekom z vyvoja a ten kludne tvrd, ze uz maju v Sony nachystane technologie na cipy 36x24 s rozlisenim 36Mpx a ISO do 6400! Preto si myslim, ze tych 18MPx v novej technologii moze byt lepsie ako 12MPx v dnesnej D3. aKURAT CERT VIE KEDY TO PRIDE NA TRH. uDAJNE LABAKY CANONU TO UZ MAJU ZVLADNUTE
Canon mi ani nespominaj kamoš si teraz kupil to nove 7D a este som ho nepocul tak nadavat....aj ked on je stale nespokojny /ze vraj strasný autofokus hlavne
Novinky Nikon, Canon?
By som sa veľmi divil.
Dobrý den,
poptávaný objektiv Nikon AF-S 70-200mm F/2.8G ED VR II máme od dnešního dne skladem.
S pozdravem a přáním dobrého světla
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa