VAROVANIE:Už nikdy si nič neobjednám z MegaFoto.sk a radím aj vám,aby ste to nerobili,absolútne nespolahlivý servis,ku zákazníkom sa chovajú jak k blbom a zdrahajú sa vrátiť peniaze za nedoručený tovar,ktorý ani nemali.Keby im nezavoláme asi 4x ani nevieme,že čo sme zaplatili nepríde!!! HANBA akože dva týždne natahovania a vrások absulutne katastrofálne...!Som veľmi nespokojná.
VAROVANIE:Už nikdy si nič neobjednám z MegaFoto.sk a radím aj vám,aby ste to nerobili,absolútne nespolahlivý servis,ku zákazníkom sa chovajú jak k blbom a zdrahajú sa vrátiť peniaze za nedoručený tovar,ktorý ani nemali.Keby im nezavoláme asi 4x ani nevieme,že čo sme zaplatili nepríde!!! HANBA akože dva týždne natahovania a vrások absulutne katastrofálne...!Som veľmi nespokojná.
ja som bol s megafoto spokojny kedysi..ale tiez mam dojem ze ako sa vymenil personal a prestahovali sa tak to slo s kvalitou sluzieb troska dole
Trocha dosť...by som povedala . Netreba volala som peniaze už sú na účte konečne tak si asi idem vybrať ten K-7 niekde v spolahlivej predajni nech môžem v kľude spávať.
ja som tiež objednaval z megafoto blesk na pentax ... na stranke písali že to majú skladom, po dvoch tyždňoch čakania a vyvolavania sa asi ´prekecli´ a povedali že už ho objednali a že do konca dalšieho tyždňa ho budu mať. ... tak som zrušil objednavku a bral som z iného (už osvedčeného) eshopu. Tí ho mali skladom až niekde v ČR ale do 3 či 4 dní som ho mal doma.
Trocha dosť...by som povedala . Netreba volala som peniaze už sú na účte konečne tak si asi idem vybrať ten K-7 niekde v spolahlivej predajni nech môžem v kľude spávať.
ten nekupuj!! ja ho mam a je to zbytocna investicia ked je Full Frame na ceste, K-x je dost moc podareny, pozri si ktore funkcie ti budu chybat. Peniaze, ktore by si dala do k-7 vraz do poriadneho skla, ktore bude pasovat aj na FF.. a za 2-3 roky kupis len telo FF a skla budes mat.
napr K-x + 77 lmt, za 1200 euro...
Niekedy v oktobri alebo v novembri som videl v Poluse v znackovej predajni Samsung fotak Samsung GX-20 s objektivom 18-55 za 599,- ak si dobre pamatam, je to v podstate ten isty fotak ako K20D.
naposledy som u nich kupoval Tamron 17-50 nieco pred vyse rokom a to bolo prvy i poslednykrat, co som nechal peniaze v takom nespolahlivom, neserioznom obchode...myslel som, ze im zmena priestorov pomohla, no zrejme jablko je cervive zvnutra nie zvonku...ako roznorodo sa da podnikat, clovek by neveril...hlavne ze uvadzaju na stranke - Poskytujeme najlepšie, najpoctivejšie a najzdvorilejšie služby. jednoducho uzas...
K-X mi moc nevonia ta K-7 je lepšia podľa mňa a čakať sa mi nechce dobrý foták aj tak urobí len polovicu práce :P ked je dakto šmatlavý aj celú :))) Doležité je aj to aby bol šikovný fotograf :) Kazdopadne nejako bude.Ale ta mega foto je ohyzdná už nikdy viac!
K-X mi moc nevonia ta K-7 je lepšia podľa mňa a čakať sa mi nechce dobrý foták aj tak urobí len polovicu práce :P ked je dakto šmatlavý aj celú :))) Doležité je aj to aby bol šikovný fotograf :) Kazdopadne nejako bude.Ale ta mega foto je ohyzdná už nikdy viac!
Odporucam Ti teda K-7 kupit priamo z Exapro klubu. Das si www.pentax.sk, zaregistrujes sa priamo na uvodnej stranke do Klubu priatelov Pentax a potom Ti poslu mailom extra zvyhodnenu ponuku. Mas to asi najistejsie a aj Ta ich cenova ponuka je dobra a mas tam na vyber z viacerych setov.
Odporucam Ti teda K-7 kupit priamo z Exapro klubu. Das si www.pentax.sk, zaregistrujes sa priamo na uvodnej stranke do Klubu priatelov Pentax a potom Ti poslu mailom extra zvyhodnenu ponuku. Mas to asi najistejsie a aj Ta ich cenova ponuka je dobra a mas tam na vyber z viacerych setov.
od založenia tohto vlákna mám taký divný pocit z KPP (Klub priatelov Pentax). je KPP organizácia poskytujúca zľavy svojim členom len tak z číreho altruizmu alebo ide o niečo v kategórii (nekalá) hospodárska súťaž?
od založenia tohto vlákna mám taký divný pocit z KPP (Klub priatelov Pentax). je KPP organizácia poskytujúca zľavy svojim členom len tak z číreho altruizmu alebo ide o niečo v kategórii (nekalá) hospodárska súťaž?
Nie nemyslim ze by to bolo nieco v tom zmysle co si povedal.Je to len EXAPRO tah aby zakaznici kupovali u nich foto techniku,ale na co polemizovat nad takym tahom skor co ma hneva a zatial som nezistil CO SA DEJE S PENTAX-om ako takym KDE ma fotoaparaty ved su uz len dva K-7 a K-x co je dos ZLE.Dufam ze sa pozbieraju a v tomto roku nesklamu svojich vernych ZAKAZNIKOV a pripravia aj pre tych dalsich nieco nove nap K-8 uz ako FULLFRAME profi triedu a par dalsich modelov.
Nie nemyslim ze by to bolo nieco v tom zmysle co si povedal.Je to len EXAPRO tah aby zakaznici kupovali u nich foto techniku,ale na co polemizovat nad takym tahom skor co ma hneva a zatial som nezistil CO SA DEJE S PENTAX-om ako takym KDE ma fotoaparaty ved su uz len dva K-7 a K-x co je dos ZLE.Dufam ze sa pozbieraju a v tomto roku nesklamu svojich vernych ZAKAZNIKOV a pripravia aj pre tych dalsich nieco nove nap K-8 uz ako FULLFRAME profi triedu a par dalsich modelov.
najskor asi bude 645D, ze vraj aj nastupca k200d a z FF stale este nieje ani rumor.
Pentax vzdy pred prichodom niecoho noveho vyradi z vyroby niektore modely alebo skla a robia to pretoze nemaju dostatocne vyrobne kapacity. Vsimam si to uz cca. po 3 roky, ze najprv pride vyradenie nejakeho modelu/skla z vyroby, potom jeho dopredanie, potom je nejaky cas ticho a nakoniec pride novy model/sklo. Potom istu dobu sa to takto drzi a opat pride vyradenie nejakeho modelu/skla, jeho dopredaj a nakoniec to nahradi nieco nove a kolobeh sa opat opakuje. Niekde na nete o tom bola aj diskusia, kde niekto z Px napisal, ze to robia koli nedostatocnym vyrobnym kapacitam. Prichod 645D by mohol tieto kapacity rozsirit, nakolko Pentax s prichodom 645D planuje aj profesionalny support pre modely 645D, K-7 a niektore profi skla a blesky. Bude sa jednat hlavne o vyrazne zredukovane servisne doby, moznost dostat nahradny aparat/sklo/blesk pocas doby servisu toho vaseho a podobne. Malo to byt vsak podmienene tym, ze fotografovanie Vam malo prinasat nejaky podiel vaseho rocneho zisku. Uz si nepamatam presne aky, ale myslim, ze to bude aj priplatkova sluzba. Uvidime.
tak to netusim, ale KPP je momentalne jedina moznost pre nepodnikatelov, kde kupit Pentax prislusenstvo za vyborne ceny. Ine by to bolo keby Pentax ponukaju v aj iny predajcovia, urcite by sa situacia zmenila a zlepsila. Co sa tyka podnikatelov, tak maju moznost kupit aj za lepsie ceny ako ponuka KPP a to konkretne v SWS. Bolo by vsak uplne idealne, keby Pentax zacalo predavat viacej firiem a keby sa objavil aj v kamennych obchodoch. Kedysi bol dostupny v NAY a v predajniach Kodaku. Dnes uz bohuzial nie je :(
No tak som tu zase : Potrebujem poradiť dostalo a mi do rúk pár materiálov od Canonu a Nikonu a aj Pentaxu aby som si vybrala no mňa to zmiatlo doteraz mi to bolo dosť jedno ale ak si teda mám možnosť vybrať z dobrej kvality za obstojnu cenu do tych 40.myslim asi cca tak by som si teda chcela kupiť niečo čo pri dalšej renovácií nebudem musieť zas vymienať a robiť tento proces od znova.Niečo čo môžem teda použiť aj neskôr ( ked bud príde ff alebo niečo iné) Takže moje požiadavky ktoré ja využijem sú aby bola možnosť dobrých skiel poprípade aj setových aby a dali použiť aj neskôr,ostatok viem čo by malo byť a využila by som aj funkciu natáčania dobrého video nemusí byť uplne best of best ale dobrý.ostatok si poradím ak teda viete o nejakom konkretnom modeli ktory sa zmesti do tej ceny zo SPOLAHLIVEHO OBCHODU kde nebude dvoj vetný popis budem vam vdačna som ochotna aj počkať,neoplatí sa mi nahaňať sa ako vidno aj tak mi to nevyšlo...! :) dakujem ♥
najschodnejšia cesta pre Pentax je už ako bolo spomenuté cez Exapro a KPP,prístup úplne bezproblémový,na druhý deň po objednaní máš kuriérom foťák doma-odskúšané. Z Pentaxu v tej sume jednoznačne K7D,viď.cenník.
PENTAX
napr K-x + 77 lmt, za 1200 euro...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie