..vdaka vsetkim za rady,,,kedze som v UK som nasiel aj K20d ,v casopise photography dokonca dvaja predajcovia ho ponukaju a cena??? s DA 18-55 za 599 lib a je tam aj bat grip len za 99 lib,,,,viem ze K7 je super kamerka ale myslim ze 20 mi postaci zatial,,,,
..vdaka vsetkim za rady,,,kedze som v UK som nasiel aj K20d ,v casopise photography dokonca dvaja predajcovia ho ponukaju a cena??? s DA 18-55 za 599 lib a je tam aj bat grip len za 99 lib,,,,viem ze K7 je super kamerka ale myslim ze 20 mi postaci zatial,,,,
Použitá K20D + DA18-55mm za 599? To považujem za EXTRÉMNE prehnanú cenu.... Ku koncu predaja ho ponúkalo Exapro členom Klubu za cenu okolo 18-19 tisíc (nové samozrejme). Skús sa lepšie poobzerať nielen v UK, ak chceš K20D. Dajú sa nájsť o dosť lepšie ceny.
Vazeny prosim chcem kupit Pentax K-x +DA L 18-55mm+DA L 50-200mm kde ste ho videli najlacnejsie chcem ho bud v cervenej alebo akej kovek inej farbe len nie v klasickej.Megafoto som uz po skusenostiach nemenovanej zakaznicky vylucil.
Vazeny prosim chcem kupit Pentax K-x +DA L 18-55mm+DA L 50-200mm kde ste ho videli najlacnejsie chcem ho bud v cervenej alebo akej kovek inej farbe len nie v klasickej.Megafoto som uz po skusenostiach nemenovanej zakaznicky vylucil.
Za dobru cenu ho maju na www.hej.sk ale tam je iba v ciernom ale je tam aj v bielom ale tam je iba jeden objektiv 18-55mm a potom este www.exapro.sk
Ale Exapro je lacnejsie ako tak pozeram a ak si clenom tak mas este lacnejsie .. podla posledneho cennika co posielali farebne K-x + DA L 18-55 499 €
tie farebne nemaju set s tou 50-200
Ahojte, neviem či sa to už niekde riešilo, ale mám takýto problém. Mám k200d a pri použití objektívu M42 s redukciou mi nefunguje stabilizátor. Viem, že na to, aby fungoval musí foťák vedieť (aspoň približne) aký objektív má nasadený, no nikde som nenašiel možnosť túto hodnotu nejako nastaviť, ani zapnúť nejakú špeciálnu funkciu, ktorá by to zabezpečila. Znamená to, že pri použití takýchto objektívov nemám možnosť stabilizácie? Má s tým niekto skúsenosť? ďakujem
Ahojte, neviem či sa to už niekde riešilo, ale mám takýto problém. Mám k200d a pri použití objektívu M42 s redukciou mi nefunguje stabilizátor. Viem, že na to, aby fungoval musí foťák vedieť (aspoň približne) aký objektív má nasadený, no nikde som nenašiel možnosť túto hodnotu nejako nastaviť, ani zapnúť nejakú špeciálnu funkciu, ktorá by to zabezpečila. Znamená to, že pri použití takýchto objektívov nemám možnosť stabilizácie? Má s tým niekto skúsenosť? ďakujem
Rozhodne nie musis pouzivat len tie nove objektivy AF vsetky ostatne ti stabilizaciu neumoznia.
skús hľadať na http://www.pentaxfriends.eu/
ale mne to na K10D ide v pohode. len to asi aj u teba zapnúť v custom menu - kukni manuál
matne sa mi zdá, že treba povoliť funkciu: ´using aparature ring´ alebo tak nejak sa to volá. a potom sa ťa pri štare vždy bude pýať na ohniskovú vzdialenosť objektívu - a bude ho aj stabilizovať
ďakujem páni, len čo prídem z práce domov idem vyskúšať, dúfam, že to pôjde. inak som tu úplne nový a mám radosť, že takýto veb s ochotnými ľuďmi existuje. pentax forever :)
PENTAX
tie farebne nemaju set s tou 50-200
599 €
http://photorumors.com/2010/02/09/new-pentax-lenses/
dobra sranda
ale mne to na K10D ide v pohode. len to asi aj u teba zapnúť v custom menu - kukni manuál
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa