ako scoty napisal. lepsie cez ephoto to poriesit. na minulom kosickom stretku este minuleho roka nas bolo asi 5, takze ak sa stretneme aspon 2-3 bude to velky uspech. konecne aj niekto s pentaxom sa ukaze. ale urcite nie v piatok, lebo to je vsade plne. taka sobota by bola idealna. dakedy za tyzden - dva.
mne by to skor vyhovovalo niekde v strede medzi vychodnym a zapadnym slovenskom :)
alebo zacnime na vychode a ak by sa z toho stalo fakt nieco pravidelnejsie tak sa mozme postupne presuvat vychod - stred - zapad a s5 :)pripadne to riesit po krajoch
alebo zacnime na vychode a ak by sa z toho stalo fakt nieco pravidelnejsie tak sa mozme postupne presuvat vychod - stred - zapad a s5 :)pripadne to riesit po krajoch
a este mi napadlo, ze zacat by sme mali v Michalovciach - vsetci vieme preco :)
no v Michalovciach to nie je zly napad :-D hmm, ale mne KE az tak nevyhovuje. Je to pre mna strasne daleko, tak ako aj Michalovce. Aby som do KE prisiel v rozumnom case, musel by som skoro rano vyrazat a tak isto aj cesta naspat. Navrhoval som stredne slovensko, aby to mali aj zapadniari, aj vychodniari zhruba +/- daleko, cize si myslim aj ucast by bola vacsia :)
no v Michalovciach to nie je zly napad :-D hmm, ale mne KE az tak nevyhovuje. Je to pre mna strasne daleko, tak ako aj Michalovce. Aby som do KE prisiel v rozumnom case, musel by som skoro rano vyrazat a tak isto aj cesta naspat. Navrhoval som stredne slovensko, aby to mali aj zapadniari, aj vychodniari zhruba +/- daleko, cize si myslim aj ucast by bola vacsia :)
nuz ja cestovat nebudem, cez tyzden v robote a cez vikend sa mi niekam do BB nechce ist. nic v zlom. lepsie bude spravit lokalne stretka. kosicanov bude aspon zopar, takze my mozme. aj ked rad by som sa stretol vo vacsom pocte.
ak by ste chceli dojst na kosicke stretko, tak sa zapiste v tejto teme:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2944&page=7
Dost pravdepodobne miesto a cas:
Piatok 26.3. o 18.00 v kaviarni hotela Gloria na Bottovej (medzi plavarnou a starym slovanom).
pridu aj ne-pentaxisti tak sa nedajme zahanbit :)
...mas pravdu Canon EOS 7D je maximum za minimum €.Tam nemas co vytknut tej zrkadlovke a ak aj nieco najdes nemozes o tom ani diskutovat ked si predstavis cenu za ktoru si to kupil €1399.00.
...mas pravdu Canon EOS 7D je maximum za minimum €.Tam nemas co vytknut tej zrkadlovke a ak aj nieco najdes nemozes o tom ani diskutovat ked si predstavis cenu za ktoru si to kupil €1399.00.
inac keby ze mam 1399 navise tak uz prisporim a kupim si Nikon D700 za 1 675€ a mam FF ktory je daleko pred Ca7D
inac keby ze mam 1399 navise tak uz prisporim a kupim si Nikon D700 za 1 675€ a mam FF ktory je daleko pred Ca7D
hej suhlasim, len si priprav dalsich 6 000 E na objektivy..ja som prechadzal z K10D na D700, viem o com hovorim. ale rozdiel je jak pri prechode z telefonu na K10D
hej suhlasim, len si priprav dalsich 6 000 E na objektivy..ja som prechadzal z K10D na D700, viem o com hovorim. ale rozdiel je jak pri prechode z telefonu na K10D
Tak nic v zlom ale sme v PENATAX vlakne tak skuste o PENTAX-e prosim.
PENTAX
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2944&page=7
Dost pravdepodobne miesto a cas:
Piatok 26.3. o 18.00 v kaviarni hotela Gloria na Bottovej (medzi plavarnou a starym slovanom).
pridu aj ne-pentaxisti tak sa nedajme zahanbit :)
malicky K-x prestal rofi Canon EOS 7D hmm to uz jeco povedat :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa