Fórum » O TECHNIKE

online fotoshop

2009-06-12 15:03:27+02
prosim vas neviete nejaku dobru slovensku stranku kde sa daju objednat fototasky na nikon D40? kde su dobre ceny, kvalita...dakujem

2009-06-12 15:40:32+02
asi je cas dat sem registracny formular, ktory trochu otestuje IQ a potom by sa to poriadne preriedilo ;)

Marcel Rebro
2009-06-12 15:42:39+02
príspevok od:
ja nevyplakavam svet je zly asi pre teba...no keby si vies daco domysliet..tak pochopis otazku
mna z teba je*ne! tak ty sa spytas ci nepoznam nejaky obchod a ja si mam domysliet ze sa v podstate pytas co si mas kupit ... ty nie si petkilove kladivo, ty si desatkilove!!!

... si na stranke o fotografovani a nie o vesteni ...

2009-06-12 15:43:04+02
príspevok od:
ja nehovorim ze tvoj postup je zly :) urcite sa nehadam....nakupovat cez net som nakupoval dost takze viem ako to chodi len som nakupoval v oblasti sportu...kto chce niekoho okradnut da si aj reklamu agentury co sprostredkuju pracu do zahranicia a pod. ale myslim ze to je jedno...ja len je toto snad stranka o foteni mal som taky pocit tak preco by som sa nespytal ludi co sa tomu venuju aby poradili? je nieco na tom zle?
hej, zle je na tom to, ze toto nie je u teba prvy krat, co zakladas temu ako keby ta vyhodili aj z pomocnej skoly.

ty nechces pomoct, ty chces, aby sme za teba vsetko urobili my a potom sa este hadas, obhajujes a spravas ako majster sveta, ktoremu vsetci ublizuju.

ZNEUZIVAS FORUM, LEBO SI LENIVY!

2009-06-12 15:47:02+02
vy ste tu akurat tak vsetci majstri sveta a nie ja a co ked zakladam temy??? ty ked pojdes doktorovy on ti povie ze si to mas najst v google co ti je? lebo ked sa niekto opyta ze kde sa daju najst nejake veci o foteni alebo kde sa daju nakupit veci tak je z pomocnej skoly aha dobre dobre mam dost niekedy fakt

2009-06-12 15:47:50+02
ved prave ze som na stranke o fotografovani a ked sa spytam je zle tak si vyber

2009-06-12 15:50:44+02
príspevok od:
vy ste tu akurat tak vsetci majstri sveta a nie ja a co ked zakladam temy??? ty ked pojdes doktorovy on ti povie ze si to mas najst v google co ti je? lebo ked sa niekto opyta ze kde sa daju najst nejake veci o foteni alebo kde sa daju nakupit veci tak je z pomocnej skoly aha dobre dobre mam dost niekedy fakt
aha, tak ked uz sme u doktora, tak ty tiez chodis k doktorovI (!!!) a pytas sa:
´co mam brat na bolest tela?´ Lebo takto si sa opytal!!! Toto je analogicka otazka pre doktora, ktoru si ty postavil v tomto vlakne. Tiez na teba pozrie, ako na cloveka, ktoremu sa oplati predpisat co najviac placebo liekov a zarobi na tebe...

2009-06-12 15:54:36+02
no hej a ty ked ides doktorovi tak on ti nemusi povedat ake lieky treba lebo ty uz to vies ked ta nieco boli co si mas dat tak potom prepac ze tu som...nepatrim do kruzku najludi sveta

Marcel Rebro
2009-06-12 15:56:33+02
príspevok od:
no hej a ty ked ides doktorovi tak on ti nemusi povedat ake lieky treba lebo ty uz to vies ked ta nieco boli co si mas dat tak potom prepac ze tu som...nepatrim do kruzku najludi sveta
nie, afkaa.i pouzil nespravne prirovnanie. ty sa ma spytas ze kde je nemocnica a ja si mam domysliet co ta boli ... tak kladies otazky, klep, klep, bum!

duroslav
2009-06-12 15:58:27+02
príspevok od: Marcel Rebro
nie, afkaa.i pouzil nespravne prirovnanie. ty sa ma spytas ze kde je nemocnica a ja si mam domysliet co ta boli ... tak kladies otazky, klep, klep, bum!
Čo sa týka nemocnice, v tomto prípade myslím veľmi dobre vieš na ktorý blok patrí pacient :-)

2009-06-12 15:58:35+02
príspevok od:
ty si zjavne fakt nechapavy. ze som sa ja do tohto pustil... :(((((((((((
takze este raz a pomaly analogia s lekarom:
tvoja otazka: ´pan doktor, co mam brat, boli ma telo´
inteligentna otazka: ´pan doktor, co mam brat, boli ma tato a tato cast, bolest je taka a taka a trva to asi tolko a tolko.

dal si hlupu otazku a teraz ju tu budes do nekonecna obhajovat. ako clovek si u mna skoncil, proste som ta zaradil medzi to posledne, s cim chcem mat v zivote co docinenia. z mojej strany s tebou tym padom koncim.

Ultra TXF
2009-06-12 15:59:54+02
Mrco sa ukľudni,lebo sa ti minie kyslík vo fľaši :)

Ja som predvčerom žažil sedláka,čo si od predavačky s ruksakom v ruke pýtal taký istý typ,len so zipsom na opačnej strane.Pritom tam bol zips obojstranný,
lan zavretý na druhej strane ako chcel zákazník.
Si mal vidieť tú predavačku ako na neho pozerala :)

2009-06-12 16:00:13+02
príspevok od: Marcel Rebro
co som sa zle spytal co??? aj tak uz sem nemienim chodit...foto nikto neokomentuje...ak hej stale tie iste komenty....a ak sa nieco spytam som jeb..ty...to fakt nepotrebujem

2009-06-12 16:01:30+02

prosim vas neviete nejaku dobru slovensku stranku kde sa daju objednat fototasky na nikon D40? kde su dobre ceny, kvalita...dakujem .....co je na tej otazke zle????

Marcel Rebro
2009-06-12 16:02:05+02
príspevok od: duroslav
Čo sa týka nemocnice, v tomto prípade myslím veľmi dobre vieš na ktorý blok patrí pacient :-)
ano, toto je reseni na vsechny problemos ... klep, bum, bum!
matullko na toho dochtora sa ma nepytaj lebo na niektore odpovede nie su otazky ...

Marcel Rebro
2009-06-12 16:04:43+02
jaaaaj to mi nemvyslooooo ... totok je spravne ... ale ked tak nad tym uvazujem, tymto sposobom sa moj kancel asi zmenin a clinico psychiatrico ;-)

2009-06-12 16:05:59+02
ja zacinam mat pocit, ze este par ´matullov´ a skoncime tam my :-D :-D :-D

ps: zavedieme novu jednotku merania kvality prispievatelov - percento matullov? ;)

Marcel Rebro
2009-06-12 16:07:57+02
uz som ti napisal niekde vyssie par esopov. a kvalita ma byt kvalita tasiek, alebo sluzieb. inac ja pouzivam takutok tasku ...

Ultra TXF
2009-06-12 16:09:07+02
Fototašky na Nikon 40 sa dajú objednať nikde a všade,pretože neexistujú konkrétne fototašky na Nikon D40,ale fototašky na zrkadlovky existujú.
Kde sú dobré ceny,kvalita...na to sa nedá odpovedať,všade sú ceny iné,kvalita je subj.pojem,čo sa páči mne sa tebe nemusí,čo sa mne zdá kvalitné,tebe sa nemusí.Choď do prvého obchodu s fototechnikou na ktorý natrafíš a určite kúpiš nejakú...cenovo v tejto kategórii malých brašien je to jedno,euro hore dole.
Chceš bračnu len na D40 alebo máš aj nejaké objektívy alebo plánuješ mať,máš blesk,filtre,statív.....chápeš? Tvoja otázka je nezodpovedateľná :)

Marcel Rebro
2009-06-12 16:09:23+02
... ma vyhodu ze je univerzalna na VSETKY modely SLR, DSLR, EVF a inych, zmesti sa do nej kopec prislusenstva a hlavne : maju fakt veeeelku predajnu siet ...

Marcel Rebro
2009-06-12 16:10:16+02
eeee ... JA som mu zodpovedal, lebo mam doma vestecku gulu ...

Strana 2 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()