Fórum » O TECHNIKE

online fotoshop

2009-06-12 15:03:27+02
prosim vas neviete nejaku dobru slovensku stranku kde sa daju objednat fototasky na nikon D40? kde su dobre ceny, kvalita...dakujem

Slavo Jancisin
2009-06-12 19:55:25+02
príspevok od: leto
neviete ako sa zapína canon 1000D?
:)))))))))))) ha ha ha si rob srandu ... neviem ... a čo je to canon 1000D ... to še ji? abo dašto kolo domu?

inkubbus
2009-06-12 20:51:46+02
poznam par dobrych obchodov. tasky tam davaju bud celkom zadarmo, alebo si ich mozes pri pokladni za symbolicku cenu kupit. zmesti sa ti tam vselico. aj D40, aj chleba, vodka, .... minule som si kupil taku zltu s cervenymi pismenkami, tak ta mi vydrzala skoro tyzden intenzivneho nosenia. tie z hyperobchodov nie su velmi kvalitne ale zase su zadarmo, tak ked si zoberies viacej naraz a pekne vlozis jednu do druhej, tak to vydrzi. ale najlepsia taska je taka co nosia ukrajinski obchodnici na trhy... ma super velke usi a zmestia sa do nej vsetky fotoharaburdy aj so stativom

leto
2009-06-12 21:27:19+02
šak to,neviem čo to čudo je,ale strašne sa mi páči:)))))

leto
2009-06-12 21:28:29+02
príspevok od: inkubbus
poznam par dobrych obchodov. tasky tam davaju bud celkom zadarmo, alebo si ich mozes pri pokladni za symbolicku cenu kupit. zmesti sa ti tam vselico. aj D40, aj chleba, vodka, .... minule som si kupil taku zltu s cervenymi pismenkami, tak ta mi vydrzala skoro tyzden intenzivneho nosenia. tie z hyperobchodov nie su velmi kvalitne ale zase su zadarmo, tak ked si zoberies viacej naraz a pekne vlozis jednu do druhej, tak to vydrzi. ale najlepsia taska je taka co nosia ukrajinski obchodnici na trhy... ma super velke usi a zmestia sa do nej vsetky fotoharaburdy aj so stativom
no nieje to zábavné,,,:)

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()