Fórum » O TECHNIKE

online fotoshop

2009-06-12 15:03:27+02
prosim vas neviete nejaku dobru slovensku stranku kde sa daju objednat fototasky na nikon D40? kde su dobre ceny, kvalita...dakujem

Ultra TXF
2009-06-12 16:11:57+02
príspevok od: Marcel Rebro
eeee ... JA som mu zodpovedal, lebo mam doma vestecku gulu ...
To je iné,ty si na kyslíku,tebe to lepšie páli :)

2009-06-12 16:12:50+02
... ma vyhodu ze je univerzalna na VSETKY modely SLR, DSLR, EVF a inych, zmesti sa do nej kopec prislusenstva a hlavne : maju fakt veeeelku predajnu siet ...
ale fotrove brokovnice do nej nenatlacim :-D :-D :-D

2009-06-12 16:13:04+02
Konecne niekto normalny dakujem :) Nasiel od nikonu co predava original na D40 iste to bude aj na ine...skor by som vsak chcel nieco malicke na zaciatok ak by som dokupil ine veci kupil by som aj inu brasnu uvidime...kazdopadne konecne normanlne odpoved :)

Marcel Rebro
2009-06-12 16:16:08+02
príspevok od:
Konecne niekto normalny dakujem :) Nasiel od nikonu co predava original na D40 iste to bude aj na ine...skor by som vsak chcel nieco malicke na zaciatok ak by som dokupil ine veci kupil by som aj inu brasnu uvidime...kazdopadne konecne normanlne odpoved :)
Ultra TXF je normalny, lebo normalne poradil ze polievka sa ma jest lyzicou ... pomoc, pomoc, pomoc ... dakujem, robia sa mraky, panoramu race sa fotit pakujem ....

Ultra TXF
2009-06-12 16:19:06+02
príspevok od:
Choď do nejakého obchodu,ak si z Blavy tak napr.do Prolaiky....tam majú tisíc brašien, od možno niekoľko desiatok výrobcov,tam si musíš nejakú vybrať.
Je to úplne jedno akú,kupuješ podľa toho čo v nej plánuješ mať,podľa topho akom sa ti drží alebo ako sedí na pleci a samozrejme ktorá sa ti najviac páči.
Je to v podstate jednoduché,nič jednoduchšie nie je,lebo je to v podstate jedno.
Jedno ale nebude,keď budeš kupovať objektívy a iné ´podstatnejšie´ príslušenstvo.Držím palce,ja som strávil v prolaike niekoľko hodín :)

Ultra TXF
2009-06-12 16:20:50+02
Ultra TXF je normalny, lebo normalne poradil ze polievka sa ma jest lyzicou ... pomoc, pomoc, pomoc ... dakujem, robia sa mraky, panoramu race sa fotit pakujem ....
Dnes mám mimoriadne dobrú náladu :) Je piatok,manželka je na 3 dni preč :)
Bože taký krásny víkend :)

2009-06-12 16:21:32+02
uvidim co a ako ale urcite dakujem...za normalnu rad...ale chcem ist uz uplne prec nemam nato nervy byt na takejto stranke..komentu sa nedockas, spytas si debil atd :)

2009-06-12 16:22:17+02
nejdes pisat manualy pre ludi, ktori skoncia zakladnu skolu? ;)
nazov:
Ako prezit bez vlastneho usudku a pouzivania rozumu

:-D :-D :-D

Ultra TXF
2009-06-12 16:25:57+02
príspevok od:
uvidim co a ako ale urcite dakujem...za normalnu rad...ale chcem ist uz uplne prec nemam nato nervy byt na takejto stranke..komentu sa nedockas, spytas si debil atd :)
Ale prosím ťa ukľudni sa,nikto ťa nezbil a zase si priznaj ,že tá otázka je insuficientná.Máš smolu,že tu už pár ľudí reaguje sarkasticky,pretože tu je denno denne spústu zbytočných otázok.
V podstate si obišiel dobre...ešte si mohol dostať aj ovce :)
ePhoto je super....,aj mrco ,aj afkaa.i, aj javelin,aj duroslav,ale najviac super som ja :) Lebo mám Canon.

2009-06-12 16:26:57+02
Ty nie si super, lebo nemas Canon L(ooser) objektivy ;) :-D :-D :-D :-D :-D

Ultra TXF
2009-06-12 16:27:24+02
Nie ....práve vyrážam do blavy,aquamat otvoril novú predajňu,idem obuchať poctivo zarobené peniaze :)

2009-06-12 16:27:57+02
ja som nikdy netvrdil ze je to dokonala otazka ale normalne sa dalo reagovat, okrem toho mam dost svojich problemov a nie sa rozculovat este aj tu...aj tak mi nic tato stranka nedala...

2009-06-12 16:28:23+02
príspevok od: Ultra TXF
Nie ....práve vyrážam do blavy,aquamat otvoril novú predajňu,idem obuchať poctivo zarobené peniaze :)
Mne ide segra do USA v lete, tiez sa tesim na nieco, len keby som zarabal viac, ci uz podstivo, alebo nepodstivo zarobenych :-D :-D :-D :-D :-D

Ultra TXF
2009-06-12 16:30:10+02
príspevok od:
Mne ide segra do USA v lete, tiez sa tesim na nieco, len keby som zarabal viac, ci uz podstivo, alebo nepodstivo zarobenych :-D :-D :-D :-D :-D
Nuž kamarát...mal si sa lepšie učiť :) Mohol si byť inštalatér a mať sa dobre :)

2009-06-12 16:32:33+02
Nuž kamarát...mal si sa lepšie učiť :) Mohol si byť inštalatér a mať sa dobre :)
ja sa znova ucim a okrem toho ucim. ale zase ked si zoberiem, kolko pracujem, tak mam nadstandardnu hodinovu sadzbu :-D a sloboda je nezaplatitelny pocit ;)

Ultra TXF
2009-06-12 16:32:45+02
príspevok od:
ja som nikdy netvrdil ze je to dokonala otazka ale normalne sa dalo reagovat, okrem toho mam dost svojich problemov a nie sa rozculovat este aj tu...aj tak mi nic tato stranka nedala...
Tak to je škoda,mne dala veľa...si pozri články,ktoré tu sú,recenzie...a hlavne spústa dobrých a inšpirujúcich fotografií. A samí dobrí a čestní ľudia...ako napr.Edo alebo Edu či ako sa volá :) Charakter v tej najrýdzejšej podobe :)Ale to je o inom.

2009-06-12 16:39:58+02
Tak to je škoda,mne dala veľa...si pozri články,ktoré tu sú,recenzie...a hlavne spústa dobrých a inšpirujúcich fotografií. A samí dobrí a čestní ľudia...ako napr.Edo alebo Edu či ako sa volá :) Charakter v tej najrýdzejšej podobe :)Ale to je o inom.
tak clanky a recenzie mozem citat tak ci tak :)ale foto uverejnovat nemienim alebo zucastnovat sa fora :)

Ultra TXF
2009-06-12 16:42:05+02
príspevok od:
tak clanky a recenzie mozem citat tak ci tak :)ale foto uverejnovat nemienim alebo zucastnovat sa fora :)
Ok,vyspi sa na to,možno nemáš dobrý deň,ani ja ho vždy nemám.

leto
2009-06-12 18:19:20+02
neviete ako sa zapína canon 1000D?

leto
2009-06-12 18:19:32+02
:))))))))

Strana 3 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()