Fórum » O TECHNIKE

canon eos 500d vs. nikon d90

deduskomrazik
deduskomrazik 2009-06-29 12:29:42+02
Ahojte, chcel by som sa spytat, ci by mi vedel niekto poradit pri kupe digitalnej zrkadlovky. Rozhodujem sa medzi Canon EOS 5O0D a Nikon D90. Ci v jednom, alebo druhom pripade zvazujem k nim kupit objektiv Sigma 18-200 3,5-6,3 DC aj s OS. Uvital by som niekoho, kto ma so spominanymi fotakmi aj prakticke skusenosti. Dakujem.

Strhak
2009-07-19 10:33:20+02
príspevok od: Gino
Cisto podla fotiek na tomto servery jednoznacne Canon uprimne povedane este som nevidel aby dakto pridal zlu fotku a mal tento fotak co sa o Nikone povedat neda ale tiez je pravda ze Nikon je pouzivanejsi a teda je vacsia pravdepodobnost horsej fotky... moj nazor len podla toho co som videl
(ani jeden som nedrzal v ruke)
Nechce sa mi hľadať ale ver tomu že by som našiel. No ale pre poriadok ja mám Canon a pridám sem jednu otrasnú fotku. Inak toto tvoje tvrdenie ja strašne, ale strašne scestné a to sa nechcem nijak moc zastávať Nikon užívateľov ale proste mi to nedá. Tí čo robia zlé fotografie je jedno čo držia v ruke, ani keby si im dal do ruky Hasselblad tak im to nepomôže, za kvalitnú fotografiu je v prvom rade zodpovední fotograf a až potom fotoaparát. Odporúčam viac kukať galériu a menej piť, ver pomôže to a keď nie aspoň sem nebudeš písať také hlúposti že podla fotiek jednoznačne Canon. Nikon je tiež špička a v podaktorých parametroch čo je mi ľúto, ale prekonáva aj Canon

Ferdo
2009-07-19 11:59:33+02
tym chces vpodstate povedat, ze Canon je zarukou dobrej fotky? inak povedane.. nech chyti do ruky Canon akykolvek fotograficky antitalent, spravi dobru fotku? ..celkom dobre som sa na tejto tvojej teorii pobavil :))))

Hodnotit kvalitu fotoaparatov podla fotiek na ephote nieje na mieste...

Ja ako tak pozorujem, vela zlych fotiek je tu aj s Canonov, aj s Nikonov, Olympusov, Pentaxov, Sony... ked niekto vie fotit, spravi dobru fotku bez ohladu na znacku fotoaparatu. A ked to niekto nevie, nepomoze mu ani stredoformatovy Hasselblad alebo Mamiya.

Lukas362
2009-07-19 13:10:22+02
...prečo nie? S mobilmaniou to myslim si nema spolocne nic. Urcite je pre mna funcia HD videa vyuzitelna (pre niekoho nemusi, preto je na trhu mnozstvo rozdielnych dslr) uz so spominanych dovodov.. ;)

beholder
2009-07-19 17:07:27+02
príspevok od: Lukas362
...prečo nie? S mobilmaniou to myslim si nema spolocne nic. Urcite je pre mna funcia HD videa vyuzitelna (pre niekoho nemusi, preto je na trhu mnozstvo rozdielnych dslr) uz so spominanych dovodov.. ;)
...možno DSLR s MP3 prehrávačom alepo GPS bude pre niekoho taktiež využiteľná:)...

...HD video kamera je na HD video myslím využiteľnejšia...

...má to s mobilmániou už veľa spoločného....len sa treba nad tým zamyslieť...

beholder
2009-07-19 17:17:45+02
...no ,tak väčšiu hovadinu som už dávno nečítal.......týmto priamo konkuruješ kozmonautovi:))...

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()