nakupujete skor v kamennych obchodoch alebo cez internet? s ktorymi internet. obchodmi mate dobre skusenosti a naopak? jednoducho kde kupit najvyhodnejsie :)
Na Slovensku som nakupoval cez hej.sk - spokojnosť po všetkých stránkach.
Ak máte možnosť aby Vám to tam niekto objednal, alebo chodíte do štátov, tak amazon.com
ja nakupujem uz par rokov vyhradne cez net.
z druhej ruky: www.paladix.cz/bazar, forum.digineff.cz/list.php?51, pripadne tu
nove: www.ebay.com, www.bhphotovideo.com a podobne
nejake prkotinky som nakupil aj v kamennych na slovensku, ale vacsinou mi povedali cenu o vela vyssiu, ako z internetu, alebo nemali tovar ani na sklade.
tiez som uvazoval nad kupou v zahranici lenze neviem ako je to s dovozom.. ze kolko to asi vychadza a tam sa tusim musi nejaka poistka platit a ako je to so zarukou
Ak hladas nieco konkretne, staci napisat do prazdneho policka co hladas a stlacis ´search´. Vyhodi ti zoznam podla kriterii, ktore su na lavej strane ( paypal, European Union/Worldwide,... ) a stlacis ´show item´. Vypise zoznam ponukaneho tovaru. Napr. hladam flashmeter SEKONIC 358. Po zadani EU a Paypal, mi zostane zopar ponukanych z online obchodov,ktore su certifikovane pre EBAY. U nas vyjde cca 14tisic a na ebay-i ma vyjde do 6500,- SKK
prečo je pixmania zlá? máte s nimi veľa zlých skúseností? net obchody, čo ste menovali sú všetky oveľa drahšie ako pixmania, porovnávam canon 40D a inde stojí po vrátení cashbacku toľko čo na pixmanii pred odpočítaním...
prečo je pixmania zlá? máte s nimi veľa zlých skúseností? net obchody, čo ste menovali sú všetky oveľa drahšie ako pixmania, porovnávam canon 40D a inde stojí po vrátení cashbacku toľko čo na pixmanii pred odpočítaním...
z pixmanie som sice nekupoval, ale na ebay.co.uk sa da kupit Canon EOS 40D za cca 570 libier aj s postovnym, co je asi 25 tisic. Pixmania ju ponuka nieco cez 32 tisic. Stale si myslis,ze sa oplati? A cashback mozes uplatnit aj na nakup z UK, cize minus 5000,-
Len na ebay.co.uk sa mi uz stalo, ze som si nieco objednal akoze z UK a prislo to z Hong Kongu, nastastie to bol len svetelny stan, takze to nemuselo ist cez colnicu, cize jediny priblem bol, ze to cestovalo 2 tyzdne namiesto jedneho.
bear:
ja som objednaval viacej veci priamo z HK a cez colnicu mi zatial nastastie neslo nic ;)
uz sa tesim na leto. sestra cestuje do usa, dolar je uplne ze najnizsie a tak to vyzera na nikkor 17-55/2.8 a sigmu 70-200/2.8 hsm macro 2 spolu pod 40tis nove :D :D :D
KDE NAKUPUJETE?
hej.sk, digimarket.sk a najviac sa mi paci diggi.sk
Ak máte možnosť aby Vám to tam niekto objednal, alebo chodíte do štátov, tak amazon.com
z druhej ruky: www.paladix.cz/bazar, forum.digineff.cz/list.php?51, pripadne tu
nove: www.ebay.com, www.bhphotovideo.com a podobne
nejake prkotinky som nakupil aj v kamennych na slovensku, ale vacsinou mi povedali cenu o vela vyssiu, ako z internetu, alebo nemali tovar ani na sklade.
fotak som kupoval cez pixmaniu a bez problemov
objektiv cez www.megafoto.cz tiez v pohode a velmi casto v dobrom spominane na odtatnych diskusiach
ja som objednaval viacej veci priamo z HK a cez colnicu mi zatial nastastie neslo nic ;)
uz sa tesim na leto. sestra cestuje do usa, dolar je uplne ze najnizsie a tak to vyzera na nikkor 17-55/2.8 a sigmu 70-200/2.8 hsm macro 2 spolu pod 40tis nove :D :D :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa